This version of the page http://taslife.com.ua/blog/tas-life-komanda-mriii (185.104.45.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-17. The original page over time could change.
TAS life :: Команда мрії 2 | Блог страхової компанії ТАС Лайф
  • UA
    СТРАХОВА ПОДІЯ ОПЛАТА
    • UA
      TAS Life team

      TAS life :: Команда мрії 2

      Давайте знайомитись! Департамент Підтримки Клієнтів

      #ЖиттяТАС
      15.11.2017 587

      Сьогодні ми продовжуємо знайомити Вас із працівниками Головного офісу СК “ТАС” та детально розкажемо про Департамент підтримки Клієнтів, у склад якого входить 18 співробітників.

      Це другий по величині Департамент компанії, що складається з 2 відділів. Працівники Департаменту – це незамінні помічники Клієнтів, які допоможуть вирішити будь-яке питання. Варто лише зателефонувати за номером гарячої лінії 0 800 500 117 – і Вас проконсультують по Вашому полісу, розкажуть про додаткові можливості, якими Ви можете скористатися та нагадають Вам суму до оплати, а якщо Ваш договір завершується – де і як можна отримати виплату протягом 1 дня!


       

      Очолює Департамент – Наталія Шаповалова. Наталя – це людина-свято. Вона заряджає позитивом та завжди готова на всілякі інноваційні експерименти. Окрім своєї основної роботи, вона ще вміє організовувати незабутні корпоративи, тімбілдінги, майстер-класи та тренінги. З нею ніколи не доведеться нудьгувати! З СК «ТАС» Наталія вже понад 9 років.


       

      Спілкування з Клієнтом – це справа не дуже проста та потребує доволі хорошої емоційної витримки. Ось Вам, наприклад, доводиться спілкуватися з різними людьми протягом робочого дня: продавцями у магазині, водіями у громадському транспорті, касирами на заправці, постачальниками, кур’єрами тощо. Завжди буває просто? Мабуть, ні.  Тому у нашому  «Відділі обробки викликів» працюють справжні професіонали, які незалежно від настрою, у якому перебуває Клієнт, проконсультують і ввічливо пояснять усю інформацію.



       

      Керівник цього відділу, який входить до складу Департаменту підтримки Клієнтів, працює в страховому бізнесі понад 11 років. Це – Катерина Мовчан. Катя – справжній професіонал своєї справи, а ще й до всього чудово розбирається в актуарних розрахунках. Ця дівчина переймається кожною проблемою Клієнта як власною, тому вирішення питань – найкраще, як для себе! А собі ми ж ніколи не оберемо щось погане.


       

      Каті допомагають Ольга Вавілова, Світлана Єрух, Олена Зінченко, Ірина Кособуцька, Ірина Майданик, Анжеліка Мойсієнко, Софія Падалка, Олена Хміль та Дарина Шимановська.



       



       

      А ось письмові запити Клієнтів потрапляють до Відділу по роботі із письмовими запитами Клієнтів. Керівником цого відділу є Сніжана Герасименко. Ця тендітна дівчина працює у СК «ТАС» більше 6 років. Сніжана, окрім роботи із письмовими запитами, займається ще й прив’язкою платежів до договорів страхування. Сніжана – чарівна, позитивна людина з відкритою душею.


       

      Допомагає консультувати Клієнтів та відповідати на всі запити команда чудових дівчат – Марина Козачок, Тетяна Стеценко, Юлія Бабій, Людмила Бондарчук, Ольга Леус та Ірина Сокол.



       



       


       

      Із нашим Департаментом Клієнтського Сервісу ви можете познайомитись тут /blog/komanda-tas-life

      Чекайте наступних випусків нашого блогу, де ми розкажемо Вам про інші департаменти та управління Компанії.

      P.S. Не забувайте підписуватися на нашу групу у Telegram – t.me/TASlife, та на нашу сторінку у Facebook – facebook.com/taslifeofficial

      До нових зустрічей!

      Сподобалась стаття?
      Поділись з друзями!

      Чи була стаття корисною?

      Залиш свій відгук!

      Заголовок

      ×

      відмінити
      Перша домедична допомога: знання, що рятують життя

      Наталія Стихальська

      Наталія Стихальська

      1005
      Вміння надавати першу домедичну допомогу сьогодні дуже актуальне. Хоча, звісно, є відмінності у наданні допомоги непритомній людині в цивільному житті і при бо...
      8 хв на читання 1005
      • #ЖиттяТАС
      • #ШколаТАС
      8 хв на читання
      23.02.2022 Читати
      Як працює страхування з TAS life. Січень 2022

      Наталія Стихальська

      TAS Life team

      664
      Нашу сьогоднішню добірку з трьох найцікавіших виплат за перший місяць 2022 року поєднує валюта страхування, а саме - євро. Подивимось, як працюють такі догов...
      9 хв на читання 664
      • #ІсторіїТАС
      9 хв на читання
      22.02.2022 Читати
      Як не помилитися при виборі Вигодонабувачів?

      Наталія Стихальська

      Наталія Стихальська

      792
      При укладанні договору страхування життя, важливим кроком є вибір Вигодонабувачів. Погодьтеся, дуже важливо, щоб страхову виплату отримала саме та людина, яку в...
      6 хв на читання 792
      • #ШколаТАС
      6 хв на читання
      21.02.2022 Читати
      Просто бос чи справжній лідер?

      Анастасія Ведишева

      Анастасія Ведишева

      689
      Пройти по кар’єрній сходинці та зайняти керівну посаду - це мрія багатьох працівників. Однак, заволодівши кабінетом з відповідною табличкою, хтось становиться ...
      8 хв на читання 689
      • #Лайф-хак від ТАС
      8 хв на читання
      18.02.2022 Читати
      Особистий кабінет Клієнта Увійти
      Особистий кабінет Консультанта Увійти
      TAD: робочий простір Консультанта Увійти