This version of the page http://uanime.org.ua/ (111.90.157.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-07. The original page over time could change.
Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 
Турция

Останні новини

 13.04.2021

Ласкаво просимо до NHK! повністю українською

Переклад манґи Ласкаво просимо до NHK! завершено! Для скачування викладено всі вісім томів, третій том оновлено.

 
 23.03.2021

Onani Master Kurosawa – Смик майстер Куросава

Смик майстер Куросава – чотиритомна манґа про відлюдькуватого підлітка, який після уроків регулярно вправляється в онанізмі у шкільному жіночому туалеті. Ставши свідком цькування дівчини, він вирішує помститися і викрадає шкільну форму її кривдниць, щоб звершити на неї своє “біле правосуддя”. Однак на цьому історія тільки починається, і тиха жертва сама починає шантажувати його.

З назви здається, що тема чудове поле для комедії, однак Ісе Кацура створив досить серйозну історію про дорослішання, булінг у школі, вчинки і їх наслідки.

Мангу переклав українською невтомний Deimos.

 
 22.03.2021

Лінія диявола, том 2

Uchiha Ichigo розпочала переклад другого тому манґи Лінія диявола.

Несподівано, але дуже вчасно, з'являється нова дійова особа. Він прудкий, сильний і знає про дияволів, здається, більше за них самих. Хто б він не був, лише завдяки його допомозі вдається уникнути трагедії.

 
 19.02.2021

Aku no Hana – Квіти Зла

Повний український переклад манґи Квіти Зла зробив Deimos.

Школяр Такао Касуґа любить книги, зокрема читає на уроках збірку Бодлера Квіти Зла. І вважає себе особливим, втім, як і всі підлітки. Та одного дня він робить дещо справді особливе – краде форму однокласниці, яка йому подобається. Що ще гірше, це побачила інша дівчина, Сава Накамура, і тепер та його шантажує.

 
 03.02.2021

Оновлення манґи Ласкаво просимо до NHK!

Український переклад манґи Ласкаво просимо до NHK! оновлено. Замінено другий том, додано третій та першу частину четвертого тому.

 
 21.12.2020

ID: Вторгнення. #Без гальма та доджінші до Атаки титанів

Uchiha Ichigo переклала п'ятий розділ детективної манґи ID: Вторгнення. #Без гальма, це вже початок другого тому.

Також на сайт додано три нові історії в Атака титанів доджінші авторства ebgr, який робить замальовки про стосунки Лівая та Мікаси.

 

Соціалізація

Підтримати сайт

Гаманець WMU: U260241084517 (гривні)

Гаманець WMZ: Z168966960682 (доляри)

Аніме та манґа українською

Аніме, або японська анімація, та  японські комікси манґа набувають все більшої популярності в Україні. Невпинне розширення та покращення мережі доступу до інтернету  дозволяє легко познайомитися з цими видами популярної японської культури тим, кому раніше довелося б для цього їздити за дисками в інші міста або замовляти навмання поштою. Українська аніме аудиторія росте і безперечно заслуговує на повноцінні українські переклади.

Саме тому і було створено цей сайт – для розвитку українського перекладу аніме та манґи вцілому, зібрання існуючих перекладів, створення нових, заохочення перекладачів-початківців і просто дружнього спілкування однодумців. У нас ви знайдете вже чималу колекцію українських субтитрів до аніме і навіть озвучення, перекладену українською манґу найрізноманітніших жанрів, а також зручні інструменти (програми) для створення своїх перекладів і повністю українізовані шрифти.

Якщо ви самі перекладаєте українською аніме чи мангу, ми будемо вдячні, якщо ви надішлете свої доробки на адресу mirra.uanime@gmail.com для розміщення на сайті. Ви можете долучитися до нашої спільноти або просто використовувати цей сайт для поширення своїх перекладів – тут їх гарантовано і легко знайдуть усі бажаючі.


    Нове
Манґа
Ванпанчмен
част. 11
 
Манґа
Ґанц: G
том 3, ч. 15-17
 
Манґа
Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік
повна
 
Манґа
Доктор Камінь
том 2, ч. 10-14
 
Манґа
Ласкаво просимо до NHK!
повна
 
Манґа
Смик майстер Куросава
повна
 
Манґа
Лінія диявола
том 2, част. 7
 
Манґа
Бродячі пси літератури
том 1, част. 3
 
Манґа
ID: Вторгнення. #Без гальма
том 2, част. 5
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
 
2005-2021 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.