This version of the page http://te.20minut.ua/Zdorovya (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-03. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Тернополі - 20 хвилин Тернопіль

Здоров'я

У Тернополі перевірили воду в місцях масових купань: що виявили

Фахівці Головного управління Держпроспоживслужби в Тернопільській провели дослідження води в місцях рекреації м. Тернополя.

Стрес – це вирок, з яким треба боротись! Інтерв’ю з тернопільською фітнес-тренеркою

Через війну багато людей нині живуть у постійній нервовій напрузі. Стрес призводить до багатьох серйозних проблем зі здоров’ям. Привести себе до ладу й повернути у власне життя позитивні емоції кожному допоможуть заняття фізичними вправами. Це підтверджує фітнес-тренерка з Тернополя Мая Орлик, з якою ми поспілкувались.

Електронні сигарети в Україні заборонять палити в громадських місцях: де і коли?

Безпечного куріння не існує, зазначають законотворці.

Нещасний випадок на Теребовлянщині: медики більше тижня боролись за життя чоловіка та врятувати не вдалось

Ще 18 травня вісімдесятичотирилітнього чоловіка непритомного госпіталізували до медзакладу без свідомості.

У Тернополі розпочинає роботу мобільна бригада. Хто і яку допомогу може отримати

З 1 червня при Тернопільському міському терцентрі розпочинає роботу мобільна бригада у складі сімейного лікаря, медсестри, акушерки та психолога

На носі літо, у медиків — «жнива». Як дати раду травмованій дитині і коли негайно бігти до лікаря

Найчастіше діти від 4 до 13-14 років травмуються на вулиці, падають з дерев, велосипедів чи роликів зі скейтами. В малюків більше переважають побутові травми, а підлітки від 14 ще й стають учасниками ДТП. Чи приймуть у травмпункті і нададуть допомогу переселенцям, якщо діти без дорослих чи не мають документів або підписаної декларації з лікарем? І з якими травмами звертатись до травмпункту? Коли негайно треба викликати невідкладну допомогу або везти дитину у лікарню, читайте.  

Карантин в Україні знову продовжили

Кабінет Міністрів України прийняв рішення продовжити загальнонаціональний карантин через коронавірус до 31 серпня. 

За останню добу ковід забрав одне життя на Тернопільщині

91-річна жителька Чорткова не змогла подолати хворобу.

Скільки спати вашій дитині. Поради тернопільської лікарки Ірини Мендик

Недосипання може призвести до набору ваги, проблем із серцем і навіть депресії. Розповідаємо, скільки часу треба спати дітям та як покращити сон.

Нещасний випадок у Тернополі: двоє братів впали з риштування

З тілесними ушкодженнями госпіталізували двох братів - жителів Теребовлянської територіальної громади, 1975 та 1977 років народження.

Свіжий випуск

№ 22 від 1 червня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up