This version of the page http://innoware.ua/microsoft-power-automate/ (185.67.2.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-03. The original page over time could change.
Microsoft Power Automate
EN
UA
CZ
RU

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Automate (Flow) дозволяє створювати автоматизовані робочі процеси для обміну даними / файлами / оповіщенням між різними додатками і службами.

Microsoft Power Automate – хмарне програмне забезпечення, призначене для оптимізації робочих процесів, дає можливість співробітникам компанії більше часу приділяти найбільш важливим для бізнесу завданням.

Microsoft Power Automate використовує технологію потоків (flows), що автоматично пов’язують події та послідовні дії. При цьому, джерелами і виконавцями подій є служби й додатки. Дані збираються і передаються потоками від одного додатку до іншого. На підставі отриманої інформації, найбільш корисні і актуальні потоки зберігаються у вигляді шаблонів і стають доступними для інших користувачів, у якості автоматизованих робочих процесів – workflow.

З Power Automate кожен користувач отримує можливість створювати надійні автоматизовані робочі процеси для сотень популярних додатків і сервісів без написання коду.

Power Automate дозволяє отримувати повідомлення, синхронізувати файли, збирати дані та автоматизувати багато рутинних операцій, роблячи життя співробітників всередині компанії простішим і комфортнішим. Наприклад, Power Automate може збирати документи (додавати в бібліотеку SharePoint), відправляти повідомлення (сповіщати про нового передплатника у соціальних мережах FB або LinkedIn), а також створювати, використовувати та ділитися робочими процесами.

Power Automate має можливість підключатися до більш, ніж 100 різних джерел і API REST. Потоки можуть запускатися автоматично, вручну або згідно з прописаними сценаріями.

Microsoft Power Automate працює не тільки з додатками Microsoft, а й практично з усіма відомими популярними сервісами, такими як Dropbox, Google Tasks, Slack, Trello і багатьма іншими.

Хочете дізнатися більше про можливості Microsoft Power Automate
Напишіть нам info@innoware.com
або зателефонуйте +38 044 490 22 20
Відправити запит
Microsoft Power Platform
Microsoft Power BI
Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Power Virtual Agents
Power Apps Portals

Історії успіху впроваждення Microsoft Dynamics 365

Управління виробництвом
Кабельне виробництво
Фінансова консолідація корпоративної звітності
Дистрибуція
Управління ресторанами і готелями
Бухгалтерський і податковий облік для України
Роздрібна торгівля та сфера послуг
Управління АЗС
Кадровий облік і розрахунок зарплат для України
Innoware – надійний партнер із впровадження сучасних технологій для управління підприємствами. Інформаційні системи, ERP і CRM, для управління бізнес-процесами, хмарні рішення AZURE. Microsoft 365 для компаній, впровадження і підтримка Microsoft Dynamics 365

Продукти

Microsoft Dynamics for Finance and Operations
Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Finance
Мicrosoft Dynamics Supply Chain Management
Microsoft Dynamics 365 Asset Management
Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement
Microsoft Azure

Контакти

Україна, 01135, м. Київ
вул. Золотоустівська 3, 6 поверх
+38 044 490 22 20
info@innoware.com

2001-2022 © Innoware

Про компанію
Послуги
Клієнти
Контакти
Умови конфіденційності
Українська локалізація ERP системи Microsoft Dynamics 365 Business Central
ЗАМОВЛЯЙ ДЕМО