This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-06-02. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Є зміни в графіку зупинок котелень на ремонтний період 2022 pоку: коли та де не буде води (АДРЕСИ)

З 20 травня в Тернополі, як і у інших містах України, котельні почергово закривають на ремонт

Відновлюємо історичну пам'ять міста: що про нові назви для тернопільських вулиць думають історики?

31 травня завершила свою діяльність комісія з питань перейменувань вулиць у Тернопільській міській територіальній громаді. Серед кількох тисяч запропонованих варіантів група експертів відібрала 13 нових назв для вулиць нашого міста. Причини вибору конкретних особистостей й топонімів пояснили на офіційних джерелах комісії. Що про запропоновані назви думають знані тернопільські історики? Чи всі з них є обґрунтованими? Читайте у матеріалі.

У селі біля Тернополя зникла 8-річна дівчинка: де була дитина

Працівники поліції розшукали зниклу дитину.

photo_camera Важко повірити, що він покинув нас... Тернопіль прощається з загиблим на війні Віталієм Дерехом

Сумна звістка сколихнула увесь Тернопіль, близьких, друзів та знайомих… Журналіст, майданівець, доброволець, воїн і наш Герой Віталік Дерех загинув… У четвер, 2 червня, сотні тернополян прийшли до Будинку печалі, щоб віддати шану та провести в останню путь нашого захисника.

play_circle_filled Освітяни Тернополя зібрали кошти на два автомобілі для ЗСУ

Сьогодні авто передали для військових.

Сьогодні, 2 червня: Вознесіння Господнє

Вознесіння Господнє - важливе християнське свято, присвячене події з життя Ісуса. У цю дату християни згадують вознесіння Христа на небеса через 40 років після його Воскресіння. Дата свята відрізняється щороку і залежить від дати Великодня. Цього року Вознесіння ми відзначаємо 2 червня.

Україна тільки сама вирішує, чи вести переговори про мир: про що пише світова преса

Перші шпальти світових змі про війну росії в Україні.

photo_camera play_circle_filled Йому назавжди залишиться 34… Тернопіль прощається з загиблим на війні журналістом Віталієм Дерехом

Журналіст, майданівець, доброволець, воїн і наш Герой… Він завжди вирізнявся з-поміж інших. Його проєкти, статті завжди чіпляли та привертали увагу. Він не боявся жодних викликів ні в професії, ні в житті.

В ефірі українських та світових телеканалів покажуть благодійне шоу, відзняте в драмтеатрі Тернополя

Участь в шоу беруть всесвітньо відомі українські виконавці. Під час трансляції діятиме проста і зрозуміла система донатів: кожен глядач матиме змогу внести кошти на підтримку українських дітей.

Електронні сигарети в Україні заборонять палити в громадських місцях: де і коли?

Безпечного куріння не існує, зазначають законотворці.

Свіжий випуск

№ 22 від 1 червня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up