This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-29. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 11 квітня 2022УАМБ надала допомогу вже 49 медіа компаніям

    Завдяки фінансовій підтримці WAN-IFRA, профінансованій одним з найбільших медіа конгломератів Скандинавії Schibsted, та допомозі від колег з Польщі -  Gazeta Wyborcza Foundation УАМБ надала невідкладну фінансову допомогу 49 медіа компаніям. Завдяки цьому понад 350 журналістів продовжують працювати та випускати понад 100 друкованих та цифрових незалежних українських медіа.

     


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022Фінансування медіа під час збройної агресії росії проти України

    Місцеві медіа України сьогодні на передовій, незважаючи де вони територіально знаходяться – адже навіть у Закарпатті ворог бомбардує мешканців фейками та інформаційними вкидами. Мета цього - змусити українців сумніватися у цілісності України та у її демократичному розвитку.


    Докладнiше
  • 11 квітня 2022УАМБ збирає запити на обладнання

    Шановні колеги, 


    Працюючи з багатьма організаціями та окремими особистостями, УАМБ отримує пропозиції у наданні засобів індивідуального захисту та професійного обладнання на безоплатній основі. 

    Докладнiше
  • 23 березня 2022УАМБ підтримує місцеві медіа з прикордонних районів

    Місцеві медіа в прикордонних районах України сьогодні на передовій, незважаючи з ким цей кордон – адже навіть у Закарпатті ворог бомбардує мешканців фейками та інформаційними вкидами. Мета цього - змусити українців сумніватися у цілісності України та у її демократичному розвитку.

     


    Докладнiше
  • 23 березня 2022Відкритий лист до медіа професіоналів, які висвітлюють вторгнення Росії в Україну

    Від українських медіаорганізацій, репортерів, фотографів, медіаменеджерів та фахівців з комунікацій.


    Докладнiше
  • 22 березня 2022УАМБ допомагає своїм членам під час війни

    Завдяки фінансовій підтримці WAN-IFRA, профінансованій одним з найбільших медіа конгломератів Скандинавії Schibsted, УАМБ надала своїм членам невідкладну фінансову допомогу. Це дозволить продовжити вихід не менш як 57 друкованих та 40 цифрових незалежних українських медіа.


    Докладнiше
  • 11 березня 2022Створено Інфо Хаб для допомоги Україні в боротьбі з російською агресією

    Українські медіакомпанії спільно з командою Української Асоціації Медіа Бізнесу розробили проєкт інформування міжнародної спільноти про потреби і можливості допомоги Україні в період агресії з боку Російської Федерації. Інфохаб Infohelpukraine.uapp.org об'єднує всі перевірені організації та фонди, розділені на напрямки допомоги та медіа. 

     

    Докладнiше
  • 8 лютого 2022Передплату на пресу вже можна оплачувати карткою е-підтримка

    З 07 лютого запрацювала можливість оплачувати передплату на газети та журнали за допомогою картки е-підтримка будь-якого банку.


    Докладнiше
  • 26 січня 2022УАМБ проти реформування статусу журналістських посвідчень без обговорення з індустрією

    Інструмент боротьби з фейковими посвідченнями журналіста має бути ефективним. А той, який запропонували автори законопроєкту 6443, принесе журналістам та медіа шкоди більше, ніж здатен допомогти. Тому має бути відправлений на доопрацювання, а не переданий на розгляд ВРУ


    Докладнiше
  • 11 січня 2022Про українську мову в медіа - експерти в етері "Суспільне.Київ"

    Що зміниться на ринку преси після 16 січня 2022 року і яким чином читачі зможуть отримувати улюблені видання тією мовою, якою вони розмовляють


    Докладнiше
  • 10 січня 2022УАМБ просить Уряд додати передплату на пресу до переліку послуг, доступних за гроші е-підтримки

     Українська Асоціація Медіа Бізнесу звернулася до Прем'єр-міністра та Міністра культури України з проханням додати передплату та купівлю в роздріб українських друкованих ЗМІ через мережу ПАТ «Укрпошта» до переліку послуг, які можна сплатити за рахунок державної допомоги щепленим проти covid19 громадянам


    Докладнiше
  • 10 січня 2022Українська мова в пресі з 16 січня 2022 року: офіційні роз'яснення

    УАМБ публікує офіційні роз'яснення щодо застосування норм закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної"


    Докладнiше