This version of the page http://taslife.com.ua/blog/fit-break (185.104.45.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-13. The original page over time could change.
Fit Break
  • UA
    СТРАХОВА ПОДІЯ ОПЛАТА
    • UA
      Анастасія Ведишева

      Fit Break

      здоров'я, активність, fitness, TAS life!

      #ЖиттяТАС #ТАС_про_ЗДОРОВ'Я
      19.04.2019 552

      Наше тіло призначене для регулярного руху, але технічний прогрес призвів до того, що сидячий спосіб життя став практично нормою. При цьому люди думають, що годинне тренування до або після роботи може компенсувати 9-10 годин, проведених в сидячому положенні. Але це помилка!

      Журнал European Heart Journal опублікував дослідження, присвячене тим робітникам, чия робота пов’язана з постійним сидінням на одному місці.

      З’ясувалося, що користь від ранкової пробіжки повністю анулюється, якщо наступні кілька годин проводити за робочим столом, уткнувшись носом в монітор комп’ютера.

      Також за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я якщо підвищити фізичну активність людини протягом дня можна запобігти більш 3 мільйонам cмертей на рік! Адже середньостатистичний офісний працівник 80% свого часу проводить з низькою фізичною активністю: сидяча робота, прийоми їжі, поїздки в транспорті – все це не передбачає ніякого руху. Парадокс в тому, що відпочинок від сидячої роботи теж дуже часто не є активним: люди обирають перегляд телевізору чи інтернету, сидячи в кріслі або лежачи на дивані.

      Однак ви можете запобігти руйнуванню вашого здоров’я від сидячого способу життя, якщо візьмете собі за правило робити короткі перерви в роботі на легку фізкультуру.

      Регулярна офісна гімнастика на кілька хвилин протягом дня може бути корисніше, ніж годинні тренування 2-3 рази на тиждень.

      А якщо вам вдасться поєднати і те, і інше, то ви гарантовано допоможете своєму організму залишатися здоровим!

      Те, як може виглядати в наші дні офісна гімнастика, першим показали у хай-тек офісах Силіконової долини: так в головній конторі Google є спортивний зал і майданчик для гри в баскетбол, а співробітники компанії Apple щоп’ятниці влаштовують спортивні естафети.


      Перерахуємо, навіщо потрібна офісна гімнастика?

      • Регулярні фізкультхвилинки підвищують обмінні процеси і допомагають організму регулювати артеріальний тиск, рівень холестерину і цукру в крові. Це знижує ризик серцево-судинних захворювань, діабету, ожиріння.
      • Офісна гімнастика допомагає заспокоїти нервову систему, знизити рівень стресу і занепокоєння, що, безумовно, позитивно позначиться на ефективності вашої роботи.
      • Це корисно для відпочинку очей, що особливо актуально при роботі за комп’ютером або з паперами.
      • Знижується ризик розвитку хвороб хребта, а також появи гострого болю в області шиї, спини та попереку.
      • Поліпшується кровообіг і активізується робота внутрішніх органів.
      • Регулярні фізичні навантаження допомагають уникнути втрати м’язової і кісткової тканини, яка відбувається з віком, якщо не займатися тренуваннями.
      • Перемикання на інший вид діяльності (з розумового на фізичний) допомагає підвищити енергію і працездатність, позбутися сонливості і млявості.
      • Навіть нескладні вправи з офісної гімнастики, якщо їх виконувати регулярно, допомагають тонізувати м’язи і підтримувати хорошу форму.

      Звучить досить переконливо, чи не так? Вже з’явилося бажання встати з-за комп’ютера і трохи розім’ятися? 🙂

      Ми у TAS life вирішили не відставати від Google та Apple й запровадили регулярні фіт-брейки для наших співробітників, що проходять в головному офісі. Тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця) о 10:45 фітнес-інструктор сервісу Balance40 проводить для наших фанТАСтичних колег 15-тихвилинну спортивну гімнастику.

      Як це проходить – дивіться в нашому відео та приєднуйтесь на наступному занятті! В нас весело та здорОво!

      TAS life FIT BREAK!

       

      P.S. Не забувайте підписуватися на нашу групу у Telegram –  t.me/TASlife, та на нашу сторінку у Facebook –  facebook.com/taslifeofficial  

      Сподобалась стаття?
      Поділись з друзями!

      Чи була стаття корисною?

      Залиш свій відгук!

      Заголовок

      ×

      відмінити
      Перша домедична допомога: знання, що рятують життя

      Наталія Стихальська

      Наталія Стихальська

      727
      Вміння надавати першу домедичну допомогу сьогодні дуже актуальне. Хоча, звісно, є відмінності у наданні допомоги непритомній людині в цивільному житті і при бо...
      8 хв на читання 727
      • #ЖиттяТАС
      • #ШколаТАС
      8 хв на читання
      23.02.2022 Читати
      Як працює страхування з TAS life. Січень 2022

      Наталія Стихальська

      TAS Life team

      531
      Нашу сьогоднішню добірку з трьох найцікавіших виплат за перший місяць 2022 року поєднує валюта страхування, а саме - євро. Подивимось, як працюють такі догов...
      9 хв на читання 531
      • #ІсторіїТАС
      9 хв на читання
      22.02.2022 Читати
      Як не помилитися при виборі Вигодонабувачів?

      Наталія Стихальська

      Наталія Стихальська

      555
      При укладанні договору страхування життя, важливим кроком є вибір Вигодонабувачів. Погодьтеся, дуже важливо, щоб страхову виплату отримала саме та людина, яку в...
      6 хв на читання 555
      • #ШколаТАС
      6 хв на читання
      21.02.2022 Читати
      Просто бос чи справжній лідер?

      Анастасія Ведишева

      Анастасія Ведишева

      498
      Пройти по кар’єрній сходинці та зайняти керівну посаду - це мрія багатьох працівників. Однак, заволодівши кабінетом з відповідною табличкою, хтось становиться ...
      8 хв на читання 498
      • #Лайф-хак від ТАС
      8 хв на читання
      18.02.2022 Читати
      Особистий кабінет Клієнта Увійти
      Особистий кабінет Консультанта Увійти
      TAD: робочий простір Консультанта Увійти