This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/orenda_avto_malta.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-12. The original page over time could change.
Budget оренда авто Мальта
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Прокат авто на Мальті



Острів Мальта займає завширшки 15 км. і довжина 27 км. Така ось, собі невеличка держава розташувалась в Середземному морі. Не зважаючи на розмір республіки, на острові Мальта існує своя досить розвинена інфраструктура. Також, тут є музеї. Варто відвідати такі міста як Валлетту та Мдину. Це ніби міста – музеї. Кожна споруда, котра розташована на в цих містах це пам’ятники. Основним видом транспорту є автомобіль. А якщо це прокат авто від Budget, то це ще більше комфорту та задоволення від перебування там. До сусідніх островів можна дістатись на паромі.

Оренда автомобілів на Мальті


Cкориставшись прокатом автомобіля, Ви зможете відвідати велику кількість цікавих місць. Безперешкодно пересуватись і отримувати задоволення від Вашої подорожжі, незалежно від мети перебування. Ви завжди залишаєтесь мобільними. До того ж прокат авто Budget – це завжди вигідно та комфортно.