This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/about-us.htm (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-05-09. The original page over time could change.
Про компанію - Arthouse Traffic

ПРО КОМПАНІЮ

АРТХАУС ТРАФІК – українська кінокомпанія, яка спеціалізується на прокаті арт-кіно. Заснована групою однодумців у 2003 році.  Наразі дистриб’ютор випустив на екрани понад 400 фільмів, серед яких «Сфера» Джеймса Понсольдта, «Субурбікон» Джорджа Клуні, «Удача Лохана» Стівена Содерберга, «Вбивство священного оленя» Йоргоса Лантімоса, а також «Тебе ніколи тут не було» Лінн Ремсі.
 
У співпраці з іноземними посольствами і культурними центрами АРТХАУС ТРАФІК проводить ряд щорічних фестивальних проектів – «Вечори французького кіно», «Нове британське кіно», «Мангеттенський фестиваль короткометражних фільмів», «Нове німецьке кіно» та інші. Компанією ініційовано проведення щорічних фестивалів українського кіно – Ukraine on Film в Брюсселі та Ukrainian Film Days у Торонто.
 
З моменту заснування Артхаус Трафік послідовно займається створенням та популяризацією українського кіно. Компанія продюсувала та випустила в прокат фільми «Плем'я» Мирослава Слабошпицького, «Рівень чорного» Валентина Васяновича та «Донбас» Сергія Лозниці. 
 
У 2014 році компанією засновано щорічний Міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест», що відбувається у понад 20 містах України. У 2017 вперше відбувся щорічний фестиваль «Київський тиждень критики».

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах:


МАТЕРІАЛИ КОМПАНІЇ

ВІДЕО-ЛОГОТИП (ENG, MOV)→ завантажити

ВІДЕО-ЛОГОТИП (УКР, DCP, HD)→ завантажити

ЛОГОТИПИ "АРТХАУС ТРАФІК"→ завантажити

РОЛИК "АРТХАУС ТРАФIК" (rar-архив, DCP)→ завантажити

РОЛИК "АРТХАУС ТРАФIК" (rar‑архив, HD)→ завантажити