Підключення

Розумний дім разом з Electrolux

Пропонуючи широкий асортимент підключених приладів, компанія Electrolux докладає зусиль, щоб забезпечити унікальний клієнтський досвід - за допомогою рецептів смачних страв, посібників щодо поліпшення процесу приготування їжі та порад щодо індивідуального догляду за одягом для збереження його свіжості протягом тривалого часу. Ви завжди будете тримати ситуацію під контролем, знаходячись як вдома, так і в будь-якому іншому місці, завдяки можливостям дистанційного керування, голосових команд, віддаленого отримання зображень і безлічі інших функцій підключених приладів Electrolux.

Підключений розумний дім

Підключені прилади підвищують зручність виконання ваших повсякденних завдань. Результат? Більш смачні страви та більш доглянутий одяг - з меншими зусиллями.

Дізнайтеся більше про продукти з функцією підключення до Інтернет.

Кухня

Їжа може бути смачніша - досягніть максимуму від своїх приладів за допомогою програми My Electrolux. Розширте свої кулінарні можливості за допомогою духової шафи з парою. Крім того, ви можете легко реєструвати свої пристрої, знаходити індивідуально підібрані послуги та інформацію, залишатися на зв'язку з Electrolux, завантажувати інструкції та багато іншого.

Дізнатися більше

Догляд за білизною

Додаток My Electrolux Care дозволить управляти приладами по догляду за білизною зі смартфона. Використовуйте «Консультант по догляду», щоб отримати професійні поради з оптимального прання одягу. «Мої програми» дозволяють зберегти набір налаштувань для речей, які ви часто носите.

Дізнатися більше

My Electrolux Kitchen

Їжа може бути смачніша - досягніть максимуму від своїх приладів за допомогою програми My Electrolux. Розширте свої кулінарні горизонти за допомогою парової духової шафи. Крім того, ви можете легко реєструвати свої пристрої, знаходити індивідуально підібрані послуги та інформацію, залишатися на зв'язку з Electrolux, завантажувати інструкції та багато іншого.

Завантажити додаток My Electrolux Kitchen

Підключені продукти

Духова шафа 900 SteamPro з функцією Steamify® дозволяє випікати, смажити та готувати на парі страви, отримуючи професійний результат. Тепер можна навіть готувати способом «sous-vide» вдома. Щоб отримати страви ресторанної якості просто оберіть температуру, а функція Steamify® підбере підходящі налаштування пари.

Духова шафа 900 SteamPro з функцією Steamify® дозволяє випікати, смажити та готувати на парі страви, отримуючи професійний результат. Тепер можна навіть готувати способом «sous-vide» вдома. Щоб отримати страви ресторанної якості просто оберіть температуру, а функція Steamify® підбере підходящі налаштування пари.

Духова шафа 900 CookView® підключена до Wi-Fi, і її внутрішня камера дозволяє подивитися, що відбувається за дверцятами. З'єднавшись з додатком My Electrolux Kitchen на вашому смартфоні, ви можете регулювати температуру і час приготування в режимі реального часу зі свого мобільного телефону.

Рецепти майбутнього чекають на вас

Готуйте краще з нашими простими рецептами, що дозволяють найкращим чином використовувати наявні інгредієнти. Приголомшливі смаки і прості інструкції - без зайвого клопоту і з насолодою від хорошої їжі. Надихайтеся, творіть і готуйте.

Дізнатися більше

Всі дані підключених приладів зберігаються в суворій відповідності до політики конфіденційності.

Додаток My Electrolux Care

Додаток My Electrolux Care дозволить керувати приладами з догляду за білизною зі смартфона. Використовуйте «Консультант з догляду», щоб отримати професійні поради з оптимального прання одягу. «Мої програми» дозволяють зберегти набір налаштувань для речей, які ви часто носите.

Завантажити додаток My Electrolux Care

Дистанційне керування

Скористайтеся додатком My Electrolux Care для запуску догляду за білизною і перевірки стану циклу, в якому б місці дому ви не знаходилися. Виберіть в додатку My Electrolux Care необхідний цикл прання, а потім торкніться на панелі машини поля з символом Wi-Fi. Це дозволить включити режим віддаленого запуску. В ході циклу додаток буде відображати стан циклу на екрані контролю і повідомить про закінчення програми. Додаток My Electrolux Care забезпечує повний контроль догляду за білизною.

Консультант з догляду

Не просто періть і сушіть одяг - піклуйтеся про ного. Виберіть в додатку тип тканини, колір і рівень забрудненості; додаток My Electrolux Care порекомендує оптимальну програму і автоматично надішле її вашій машині. Продуманість і зручність догляду очевидна. Завдяки інтуїтивно зрозумілому «Консультанту з догляду» одяг довше збереже вигляд і форму, адже компетентний підхід забезпечить незмінно оптимальну рекомендацію програм для вашого одягу.

Підключені продукти

5

5 (2 Відгуки)

Пральна машина PerfectCare 600 з системою SensiCare налаштовує тривалість програми відповідно до обсягу завантаження, використовує менше води і енергії та запобігає надмірному пранню речей.

4,9

4,9 (11 Відгуки)

Наша програма UltraWash — це ідеальний баланс догляду та енергоефективності для змішаного завантаження — у циклі, тривалістю 59 хвилин. Ефективне прання при низькій температурі захищає ваш одяг. Під час прання при 30ºC заощаджується 30% енергії порівняно з програмою прання бавовни при 40ºC. Дбайливе ставлення до одягу та навколишнього середовища.

4,9

4,9 (14 Відгуки)

Система ColourCare нашої пральної машини PerfectCare 900 очищує воду для оптимальної дії миючих засобів при більш низьких температурах. Це гарантує лагідне, але ретельне очищення. При цьому запобігаючи тм'янінню кольорів, прання за пранням.

5

5 (3 Відгуки)

З додатком MyElectrolux можна дистанційно керувати приладами для догляду за білизною з вашого смартфону. Використовуйте функцію «Care Advisor» (Порадник щодо догляду) для отримання експертних порад щодо найкращого очищення вашого одягу. За допомогою функції MyFavourites можна зберегти налаштування для речей, які ви носите найчастіше.

«Мої програми»

Персоніфіковані «Мої програми» дозволяють зберегти набір налаштувань для речей, які ви часто носите. Персоніфікуйте та індивідуалізує свій досвід догляду за білизною. Збережіть улюблені налаштування в «Мої програми», включаючи програми, налаштовані через «Консультант з догляду». Можна зберегти до 6 програм прання і 6 програм сушіння, прискоривши їх вибір. Збережіть час: періть одяг, який ви часто носите, одним дотиком.

Запитання та відповіді

З'явилися запитання про програму My Electrolux Care і прилади, що підключаються, від нашої компанії? Потрібна допомога в налаштуванні підключення до мережі WiFi? Рішення найбільш поширених проблем ви знайдете в розділі "Поширенні запитання". Готові приступити до користування послугою My Electrolux Care зі своїми пристроями, що підключаються? Завантажуйте інструкцію користувача і підключайтеся.

КОНТРОЛЬНИЙ ПЕРЕЛІК

  • Apple: телефон або планшет. iOS 8.0 або більш пізня версія
  • Android: телефон або планшет: Android 4.0.3 або новішої версії
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4 Ггц з WEP, WPA або WPA2 AES/TKIP і підключення до Інтернету.
  • Переконайтеся в достатній силі сигналу в місці встановлення приладу.
  • Якщо прилад знаходиться далеко від маршрутизатора Wi-Fi, може знадобитися використання підсилювача сигналу.

ОБЕРІТЬ ДЛЯ СЕБЕ

Відкрийте для себе пральні машини
Неперевершені результати прання
Дбайте більше про ваш улюблений одяг завдяки надзвичайній лагідності, неперевершеним результатам прання та енергоефективності.
Відкрийте для себе сушильні машини
Сушіть речі з упевненістю
Довірте свій одяг сучасним сушильним машинам для чудового результату завдяки лагідному, ефективному сушінню при низьких температурах.