Інтуїтивна лінійка техніки для кухні

Відкрийте для себе нову інноваційну техніку, що зробить Ваше життя яскравішим, відкриваючи все нові й нові смаки в їжі. З технікою Electrolux Ви отримуєте кухню, що відповідає вашим вимогам та вашому індивідуальному стилю приготування.

Скандинавський дизайн

Функціональна та проста у використанні, але надзвичайно інноваційна техніка, яка допоможе відчувати себе кухарем, готуючи їжу. Відкрийте для себе стильну ергономіку та вишуканість у кожній деталі.

Простота експлуатації, нові можливості та інтуїтивно зрозумілі, досконалі в кожній деталі. Наш шведський підхід до дизайну орієнтований на людину. Це означає, що кухонна техніка нової лінійки Electrolux створена таким чином, що її використання не вимагає ніяких зайвих зусиль, надаючи більше задоволення і можливостей, дозволяючи відкрити для себе нові смаки та відчути нові кулінарні враження.

Інтуїтивні рішення

Нова лінійка Electrolux відрізняється інтуїтивною функціональністю, яка забезпечує максимальну зручність і простоту у використанні. В результаті, Ви можете готувати так, як вам подобається, з результатом, гідним кращих ресторанів.

Ми завжди знаходимося на вістрі змін, обираючи матеріали та оздоблення на основі їх функцій, якості та мінімального впливу на навколишнє середовище. Наш скандинавський дизайн робить досвід більш людським і незабутнім, позачасовим і водночас експериментальним. Ми гарантуємо, що рішення, які ми пропонуємо, полегшують повсякденне життя наших користувачів, дозволяючи їм та їхнім близьким досягати більшого.

Техніка, яка думає за вас

AssistedCooking - це особлива серія рішень, які дозволяють готувати найвишуканіші страви легко і зручно. Завжди з неперевершеним ефектом. Навіть, якщо ви готуєте на велику вечірку.

Неважливо, шукаєте ви інноваційні технології, які гарантуватимуть відмінний результат щоразу, або техніку, яка буде з вами на одній хвилі та забезпечувати більш зручне приготування і економію часу, або, можливо, просто сучасний дизайн, ви знайдете все це в нашій пропозиції. Вибір за вами.

Наша нова лінійка техніки для кухні була створена для задоволення всіх ваших потреб

  • Ідеально підходить для зайнятих людей

    Flex - гнучке приготування.
    Максимальна зручність і економія часу для зайнятих людей.

  • Ідеально підходить для тих, хто полюбляє готувати

    Pro - досконале приготування.
    Передові технології для кулінарних ентузіастів.

  • Ідеально підходить для перфекціоністів на кухні

    Sense - допомога при готуванні страв.
    Чудовий результат кожного разу.

Познайомтеся з новою, дійсно інтуїтивною лінійкою техніки Electrolux для кухні

Духові шафи та мікрохвильові печі

Скористайтеся допомогою шеф-кухаря. AssistedCooking - це як готувати їжу під керівництвом професійного кухаря. Виберіть блюдо, і духова шафа налаштує відповідну програму і час. Кращі рецепти додаються до обраних.

Дізнатися більше

Індукційні плити

Готуйте як шеф-кухар. Інтуїтивні та іноваційні індукційні варильні поверхні, завдяки яким можна приготувати страви для найвибагливіших гурманів. Легко, швидко і надійно з функцією тимчасового припинення готування.

Дізнатися більше

Дізнайтеся більше

  • Виберіть ідеальну духову шафу

    Робіть смачну випічку у нашій духовій шафі. За допомогою пари, вбудованого термосенсора і доступних програм випікання, ви можете розслабитися і дозволити духовці допомогти вам приготувати вишукані страви. Висловіть свою творчість і спробуйте рецепти, які колись здавалися за межами вашої майстерності - цього разу у вас буде впевненість у своєму кулінарному успіху.

    Поради з вибору
  • Виберіть ідеальну варильну поверхню

    Дозвольте нашій плиті допомогати вам на кожному етапі приготування їжі. Вас ніщо не має обмежувати, коли ви берете на себе кухню - більше не потрібно гадати, чи нагрілася каструля або олія до потрібної температури, і безперервно змінювати налаштування. Індукційна варильна поверхня SenseFry®  позбавить вас від ціх занять. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати страву і бажаний кінцевий результат, про інше подбає техніка.

    Поради з вибору
  • Виберіть ідеальну посудомийну машину

    Мало хто може назвати завантаження і розвантаження посудомийної машини своєю улюбленою домашньою справою. Наше завдання - допомогти вам зосередитися на дійсно важливих кухонних заняттях, зробивши повсякденну домашню рутину на кшталт миття посуду трохи цікавіше і легше, розкривши ваш кулінарний творчий потенціал.

    Поради з вибору