This version of the page http://voladm.gov.ua/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-25. The original page over time could change.
Офіційний вебсайт Волинської обласної державної адміністрації
Головні події ЩЕ РАЗ ПРО ПОВІТРЯНУ ТРИВОГУ
Детальніше
Головні події НАТО, закрийте небо над Україною!/NATO, close the sky over Ukraine!
Детальніше
Головні події На Волині запрацювала «гаряча лінія» психологічної допомоги. ТЕЛЕФОНИ
Детальніше
Головні події Гарячі лінії, які діють на Волині!
Детальніше
Головні події На Волині створено Координаційний центр області на період дії воєнного стану
Детальніше
Останні новини
Нехай великодній дзвін сповістить кожного українця і увесь світ про Воскресіння Христа та ознаменує прийдешню перемогу України

Звернення голови ОДА Юрія Погуляйка з нагоди Великодня

У Бучу доставили гуманітарний вантаж для місцевих жителів

Продукти тривалого зберігання, дитяче харчування, тисячу освячених пасок, а також медичні засоби тазасоби гігієни, рушники, ковдри, подушки, матраци – усе це сьогодні вже отримують жителі м.Буча, що постраждало від запеклих бойових дій окупантів.

Чому цього року Великдень краще відсвяткувати вдома? На це є мінімум п’ять причин.

Усі вони на картинках, які приготував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

У великодню ніч на Волині з 23.00 год. до 5.00 ранку діятиме комендантська година, під час якої буде заборонено перебувати на вулицях

Як повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, можливість освятити великодній кошик у волинян буде з 5.00 ранку 24 квітня. Також освячення відбуватиметься й сьогодні, 23 квітня, з 12.00 дня до 22.00 год.

Прийнято рішення як відзначатимемо Воскресіння Христове у нашій державі

Звернення начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка щодо відзначення Великодня на території Волині.

Збройні Сили України – це фундамент, на якому має стояти фортеця з нашої національної єдності – звернення Президента Володимира Зеленського

«Завершується 58-й день нашої оборони. Завершується у Страсну п'ятницю, один із найскорботніших днів року для християн. День, коли смерть, здається, перемогла. Але... Ми сподіваємося на воскресіння. Ми віримо в перемогу життя над смертю. І ми молимося, щоб смерть програла. В цьому році, у час повномасштабної війни, війни Росії проти нашої держави, ці слова мають для нас особливе значення. Росія принесла в Україну смерть. Після восьми років жорстокої війни на Донбасі Росія захотіла знищити нашу державу повністю. Буквально позбавити українців права на життя. Але якими б жорстокими не були битви, у смерті немає шансів перемогти життя. Це знає кожна людина. Це знає кожен християнин». Звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 58-го дня війни.

Юрій Погуляйко відвідав військових та подякував за захист держави

Сьогодні, 22 квітня 2022, начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко відвідав наших військових. Зокрема, разом із місцевою владою доставили бійцям вантаж, якого вони потребували. А також привезли дарунки до Великодня від місцевого виробника (пасхальна випічка, м’ясна продукція тощо).

Безкоштовні юридичні консультації та житло від лучан переселенцям: звіт колцентру при Волинській ОВА за тиждень

З початку війни в області створили спеціальний колцентр, на гарячі лінії яких телефонує кожен хто потребує допомоги чи може її запропонувати. Він функціонує при Координаційному центрі Волинської ОВА.

З Волині на Сумщину відправили гуманітарну допомогу

Вантаж з дитячим харчуванням, питною водою та засобами особистої гігієни відправили сьогодні на підтримку мешканців Сумської області.

Всі новини