This version of the page http://vn.20minut.ua/dopomahayemo (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-24. The original page over time could change.
Допомагаємо - 20 хвилин Вінниця

Допомагаємо

photo_camera Виповнився рік вінницькому клубу, який в'яже «поспішайкам» теплі подарунки

У Вінниці в 2021 році відкрився клуб, який організувала Віра Ящук. Дівчата та жінки в’яжуть тепленькі речі та безкоштовно передають у перинатальні центри, де такі дітки перебувають, поки не набудуть потрібної ваги і стану здоров’я. Сьогодні клубу виповнюється рік. Вітаємо волонтерок та бажаємо процвітання їхній діяльності.

photo_camera play_circle_filled Зібрали 18 тисяч гривень: як діти-волонтери у Вінниці продавали ляльки і подушки

На Європейські площі у Вінниці юні хлопці та дівчата продавали патріотичні браслети, жовто-блакитні подушки та ляльки-мотанки. Їх впродовж тижня виготовляли два десятки наймолодших вінницьких волонтерів. Усього зробили декілька сотень лотів, за які планували виручити трохи більше двадцяти тисяч гривень. Однак не дотягнули зовсім трохи. Перерахунок показав, що вдалося виручити 18126 гривень.

photo_camera play_circle_filled «Такого не було у мирний час». Чи є дефіцит крові у Вінниці?

З початком війни кількість донорів крові та її компонентів у Вінниці зросла у рази. В обласному центрі служби крові здійснюють забір як для потреб цивільних медичних установ, так і для військових.  Ми побували на базі закладу та зафільмували,  що там відбувається. Побачене нас приємно вразило.

«Вони забирали в нас їжу». Історії про людей, які втекли від вибухів та обстрілів

Маленькі діти та підлітки, їх батьки — всі ці люди приїхали у Вінницю, тікаючи від обстрілів та бомбових ударів з інших міст. Десятки людей сьогодні, як і вже понад тиждень приходять в гуманітарний Центр речей для того, щоб підібрати собі необхідний одяг та взуття. Більшість з них тут вперше. В більшості немає у що переодягнутися і, на жаль, немає куди повертатися після перемоги.

photo_camera 11 вагонів. Мільйон киян отримають продуктові набори з Вінниччини

Київ — «закріплений» за Вінницькою областю. У столицю сьогодні, 12 квітня, пакують продовольчі набори на складах у Вінницькому обласному гуманітарному штабі.

У Вінниці донорів знову закликають долучатися до здачі крові

У місті констатують зменшення запасів донорської крові до критичного рівня. При чому по всім групам. Містян просять відгукнутися.

З вінницького гумштабу відправили допомогу для мешканців Ворзеля, Бучі, Чугуєва

Завдяки захисникам місто має можливість забезпечувати послугами вінничан та надавати допомогу людям, які змогли врятуватися з рашистського пекла.

Створили платформу гуманітарної допомоги «Паляниця.Інфо»: як працює та чим корисна?

Українська волонтерська служба у партнерстві з компанією SoftServe розробила платформу для швидкого пошуку гуманітарної та волонтерської допомоги в усіх областях України "Паляниця.Інфо".

Вінницькі поліцейські доставлять гуманітарну допомогу переселенцям, які потребують

Працівники поліції забезпечують тимчасово переміщених людей та медичні заклади медикаментами, підгузками, речами першої потреби, предметами гігієни, їжею.

«Потрібно 24 тисячі 5 гривень». Кризовий центр «Дім Мама» просить допомоги

Вінницький кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми «Дім Мама» просить небайдужих допомогти оплатити комунальні послуги.

Свіжий випуск

№ 16 від 20 квітня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up