This version of the page http://vn.20minut.ua/allnews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-19. The original page over time could change.
Всі новини Вінниці за сьогодні - 20 хвилин Вінниця

Всі новини

Подивитись 0 нові статті
Актуальний перелік місць для розміщення переселенців у Вінницькій громаді

У Вінниці для переселенців створили місця, де за потреби їх можуть нагодувати, дати теплі речі, забезпечити ночівлю.

photo_camera Пожежа на Московській: десять рятувальників гасили палаючий магазин

У Вінниці згорів продуктовий магазин. Займання приборкали, а причини його виникнення — встановлюють фахівці.

Бронюк, Ковальський, Сіверчук. Знані вінничани, які вступили до лав захисників України

Україна вкотре показує світу, що ми єдині. Вінничани теж стоять пліч-о-пліч і боронять нашу землю та свободу. Військові, політики, підприємці, спортсмени із Вінниці зі зброєю в руках допомагають країні в нелегкі часи.

Нина Терещенко
Галина Нікішенко Амінь. ❤️
Великдень та травневі свята. Чи будуть для українців додаткові вихідні?

У квітні мав бути додатковий вихідний, а у травні — два. Війна внесла свої корективи.

photo_camera play_circle_filled Прийняли близько 1 500 людей. Як вінничани з «Боже, вільної школи» зробили прихисток для переселенців

Прихисток сімейної демократичної школи приймає вже третю хвилю переселенців. Замість уроків для діток тепер тут все підготовлено для людей, які втікають з-під обстрілів.  Одна із засновниць цієї школи з дитиною на руках приймає, годує та морально підтримує всіх, хто приїхав до них.  Вже близько 1 500 людей з різних куточків України змогли принаймні на трішки видихнути у цьому новоствореному прихистку.  Читайте історію цих невтомних волонтерів, які з першого дня війни активно допомагають переселенцям та військовим.

Страх, відчай та стрес під час війни. ​​Що робити, коли опускаються руки?

Важкі часи нині для кожного українця. Емоції нас переповнюють і часто опускаються руки. Психолог Марк Лівін поділився порадами, які допоможуть у таких ситуаціях.

play_circle_filled «З нами правда, з нами віра…»: вінницький гурт записав патріотичну пісню про війну

Вінницький колектив Milliart створив пісню «24/02», — вона про початок повномасштабної війни, яку розв’язала росія. 

З 19 квітня громадський транспорт Вінниці змінює графік руху

Голова ОДА Сергій Борзов повідомив про зміну графіку руху громадського транспорту. Зверніть увагу на новий розклад.

Сергій Поліщук
Схоже Вінницька міська рада (інноваційна, якщо хто забув) і  ОДА (на чолі з Борзовими, якщо теж хтось забув) в умовах військового часу працюють злагоджено, як ніколи! Молодці!
Від морозу до +22 градусів тепла: в Україні завтра очікуються погодні контрасти

Нестабільна погода у середу буде в Україні. Місцями пройде дощ, а місцями і сніг. Неоднаковою по країні буде і температура.

Будинок став «рукавичкою»: як ужитися з великою кількістю людей в одному домі?

Під час війни люди об'єднуються родинами. Хтось тікає від вибухів закордон, а хтось у села. В будинках оселяється вся сім'я і іноді таке перебування стає нестерпним. Як бути?

Olexandr Danilov
Правильно психолог.
photo_camera На Монастирській виявили водія «під кайфом» та з п'ятьма пакунками амфетаміну

Чоловіка спинили за порушення правил дорожнього руху. Вів він себе неадекватно та підозріло. Виявилося, що йому було що приховувати.

Загрожує до 15 років в'язниці. Двоє чоловіків побили та обібрали вінничанина

Молоді чоловіки не придумали ніякого розумного та законного заробітку. Вони вирішили підзаробити, скоївши злочин. Напали, побили та обікрали вінничанина.

Віктор Слободянюк
Ольга Білоус За це буде стріляти своїм у спину, у нас військовий стан чи що?-в розхід,щоб іншим було не поважно.
Переселенцям видають продуктові набори та предмети гігієни. Як отримати допомогу?

У Вінницькому міському центрі надання благодійної допомоги переселенці мають можливість отримати продукти харчування та за потреби — засоби гігієни. Набори уже видали майже шістьом тисячам громадян.

Як вінничани освячують вербу та інше важливе за 17 квітня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 17 квітня. Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

photo_camera На проспекті Космонавтів затримали жінку «під кайфом» з PVP-сіллю

Вінничанка була під дією наркотичних речовин. Також при собі вона мала PVP-сілль. Каже, що все це для власного вживання.

Ulia Ua
😇😇😇
Суші та піца з доставкою від вінницьких компаній, що працюють у воєнний час (партнерський проєкт)

Вінничанни та гості міста можуть швидко замовити доставку суші чи піци онлайн або по телефону. Хто та що пропонує дивіться у нашій добірці.

Робота у Вінниці: які вакансії пропонують просто зараз і скільки платять?

Як не дивно, але попри воєнний час, у Вінниці зараз є потреба у продавцях, менеджерах та бухгалтерах. Такий висновок можна зробити з огляду популярних майданчиків з пошуку роботи. Які умови роботи, вимоги до кандидатів та яку зарплату пропонують? Актуальні вакансії з посиланнями для відгуку.

Людмила Панчук
Це як в анекдоті"- Софочка, вы таки знаете, что ваш муж бегает за молоденькими девушками?
- Ой, не делайте мне нервы! Моя собака бегает за машинами, но это не значит, что если она догонит, то сядет за руль"Так і тут,то що  пропонує  work.ua не означає що роботодавці стільки платять,а то і зовсім оголошення не відовідає дійсності.
Вінниця 18 квітня: коротко про ситуацію у місті на 54-й день війни

Місто продовжує працювати, ситуація контрольована. Вся критична інфраструктура діє у штатному режимі.

Вінницький апеляційний суд зупинив роботу. Повідомили про замінування (ОНОВЛЕНО)

Надійшло повідомлення про замінування приміщення апеляційного суду. Нині заклад перевіряють спеціалісти.

Anatolij Slisarchuk
А він і не працював шарашкіна кантора
Кривавий Великдень та наступ росії. Що пишуть світові газети про війну в Україні?

Колеги і друзі редакції 20minut.ua підготували добірку перших шпальт і короткий зміст матеріалів, які виходили 17 квітня від британських, американських та інших журналістів. Більшість новин про чергові наступи росії, кривавий Великдень, а також згадали історії переселенців і біженців.

photo_camera Львів зазнав ракетного удару, є загиблі. Яка ситуація на Вінниччині і інших регіонах?

З ночі до дев'ятої ранку у майже усіх регіонах України була повітряна тривога. Вінниччину це не оминуло, а яка ситуація у інших областях?

Висаджують пасажирів на кордоні. До Європи тепер можуть в'їхати не всі

Для перетину кордону з країнами ЄС необхідно мати закордонний паспорт. Про це інформує Укрзалізниця, яка нині чекає на оновлені правила від Державної прикордонної служби України.

Герої тилу, переселенці і дрифтери: ТОП важливих новин на 20minut.ua за минулий тиждень

Зібрали ґрунтовні, корисні та цікаві матеріали, які ми написали впродовж минулого тижня. Щоб не пропустити найбільш важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» від 11 квітня до сьогодні.

Як знайти українців, які зникли під час війни: список онлайн-сервісів

Вторгнення російських військових на територію нашої країни призвело до того, що тисячі людей втратили домівки та близьких. Чимало українців залишились без зв'язку з рідними, тому зібрали справді дієві онлайн-ресурси для пошуку зниклих під час війни.

У Вінниці нараховують допомогу переселенцям. Скільки виділяє держава?

У березні вимушені переселенці почали оформлювати допомогу за державною програмою підтримки ВПО. Мова йде про щомісячні виплати у розмірі дві тисячі гривень на дорослу людину та три тисячі — на кожну дитину. Така ж сума допомоги передбачена і для людей з інвалідністю.

Вінничанам на замітку: запрацював новий освітній чат-бот

Новини про онлайн-навчання в Україні, пошук навчального закладу за кордоном та відновлення освітніх документів, — інформацію про все це та інше тепер можна знайти у чат-боті EducationUaBot.

photo_camera Вінницька майстриня Наталія Дремлюга виготовила бойового гусака

Вінницька майстриня Наталія Дремлюга, давнім захопленням якої є пошиття інтер’єрних ляльок, виготовила ляльку нового формату — бойового гусака у піксельному розвантажувачі.

photo_camera Розвантаження «гуманітарки» слугує частиною фізпідготовки хокеїстів збірної України

Вінницькі команди і національна збірна України з хокею на траві нещодавно поновили свої тренування. Частиною фізичної підготовки спортсменів є волонтерська робота щодо розвантаження гуманітарної допомоги із Європи. Детальніше про це розповів головний тренер чоловічої збірної України із хокею на траві і головний тренер вінницького ХК «ОКС-ШВСМ» Павло Мазур.

Майже 50% українців оцінюють свій емоційний стан, як дуже напружений. Провели чергове опитування

Навіть через півтора місяця війни з окупантами українці демонструють доволі високий рівень життєстійкості. Він складає 3.9 з 5.  Опитування про те, як українці морально адаптувалися до стресових умов під час війни провела соціологічна група «Рейтинг». 

Свіжий випуск

№ 9 від 2 березня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up