This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=224 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-17. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар

Сплата внесків


зареєструватися

Сплата внесків


ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ
Членство ААУ

календар заходів

Березень Травень
Березень Травень

Квітень 2022

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Долучайтеся до телеграм-каналу ААУ

Відтепер в офіційному телеграм-каналі Асоціації адвокатів України ви можете дізнатись про головні правові новини України та світу; отримати актуальну інформацію про роботу державних органів.

ААУ продовжує працювати в складних умовах воєнного стану, тому, в телеграм-каналі ви також зможете знайти анонси онлайн-заходів, новини та звернення Асоціації.

ААУ запрошує долучитися до правничої спільноти, адже сила - в єдності.

Приєднатися можна за посиланням: https://t.me/association_advocates

ААУ відкрита для всіх адвокатів!

Генеральні партнери

Новини ААУ

Асоціація адвокатів України засуджує будь-які дії РФ

Нажаль, жертвами військових злочинів стають і наші колеги! 
Жахливі події відбуваються на тимчасово окупованих територіях України!!!
"Русский мир" несе людям лише горе та страждання. 

читати далі

ВИКОНАННЯ ДОГОВІРНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ТА ФОРС–МАЖОР

читати далі

Асоціація адвокатів України разом з іншими організаціями, які представляють правову спільноту України, звернулася з відкритим листом до юристів усіх країн світу

Асоціація адвокатів України разом з іншими організаціями, які представляють правову спільноту України, звернулася з відкритим листом до юристів усіх країн світу, зокрема, й безпосередньо до 152 держав...

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

Заходи

BANKING&COMPLIANCE 2021 A2B FORUM

Асоціація адвокатів України запрошує представників бізнесу, банків, фінансових установ та правників на «Banking&Compliance 2021 A2B Forum»

читати далі

"АДВОКАТУРА. ФОРМУЛА УСПІХУ"

Чи є секрет, як досягти успіху на правничому полі? Асоціація адвокатів України розкриває всі таємниці на вже традиційному осінньому форумі «Адвокатура. Формула успіху».

читати далі

LAW&TRADE 2021 — A2B FORUM. Право. Бізнес. Торгівля.

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Да...

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери