Мультиканальна платформа для управління маркетинговими кампаніями
на всіх етапах взаємодії з клієнтами

Creatio названо лідером у Магічному
Квадранті Gartner у категорії рішень
для управління лідами (2020)
Creatio названо лідером у Магічному
Квадранті Gartner у категорії рішень
для управління лідами (2020)

Виявляйте потреби аудиторії та персоналізуйте комунікації за всіма доступними каналами для ефективного залучення, утримання і розвитку клієнтів

Портрет клієнта 360°

Знайте вподобання і потреби аудиторії

Засоби зв’язку і бажані канали комунікацій, історія купівельної і некупівельної активності, участь у заходах і рівень лояльності — в Creatio вся інформація структурована і доступна в будь-який момент, що дозволяє знаходити підхід до кожного потенційного клієнта.
Процеси управління лідами

Підвищуйте ефективність залучення клієнтів

Працюйте в Creatio як з масовою аудиторією, так і персонально з кожним ймовірним клієнтом: від реєстрації ліда до зрощування і передачі в продаж. Відстежуйте результативність кампаній, а також організуйте спільну роботу маркетингу і продажів для поліпшення бізнес-показників.
Кваліфікація лідів
Залучення лідів
Розподіл лідів
Аналітика
Персоналізовані комунікації

Швидше перетворюйте «холодні» контакти в «теплі»

Мультиканальні кампанії з аналітикою по кожному кроку, масові і тригерні email-розсилки, зв'язок з месенджерами і чатами — взаємодійте з кожним клієнтом, використовуючи релевантний контент, в потрібний момент часу і по найбільш зручному каналу.
AI-технології

Швидше вирішуйте складні й трудомісткі завдання

Підключіть штучний інтелект для вирішення завдань, які вимагають глибокого аналізу даних і прогнозування. Серед них — предиктивний скоринг лідів, пошук найбільш цікавих для клієнта продуктів і послуг, розрахунок ймовірності цільових подій і багато іншого.

Оцініть переваги продуктів Creatio для управління маркетингом

Портрет клієнта 360°
Отримайте цілісне уявлення про аудиторію, щоб забезпечити персоналізований підхід до кожного клієнта. Відстежуйте зміни в перевагах клієнтів і швидко адаптуйтеся до нових умов.
Гнучка сегментація
Створюйте будь-які за складністю цільові вибірки, використовуючи для фільтрації історію замовлень і звернень, відгук на комунікації, інтереси і потреби, та інші соціально-демографічні та поведінкові характеристики.
Веб-трекінг
Використовуйте хмарний сервіс трекінгу для аналізу поведінки відвідувачів вашого сайту. В Creatio зберігається інформація про перегляд сторінок, переходи між ними, час, проведений на сайті та багато іншого.
Управління лідами
Організуйте системну роботу з лідами, щоб підвищити конверсію в продажі та збільшити частку якісних, «теплих» лідів. Система буде вести лід по воронці до моменту передачі в продаж, а готові дашборди допоможуть знаходити вузькі місця і крок за кроком поліпшувати процес.
Тригерні кампанії
Налаштовуйте мультиканальні маркетингові кампанії для різних сегментів аудиторії, створюйте покрокові сценарії в залежності від дій клієнта — потужне ядро кампаній забезпечує точні та своєчасні комунікації, при цьому економить час і бюджети організації.
Email-маркетинг
Отримайте повний комплекс інструментів для управління масовими і тригерними email-розсилками: від налаштування шаблону з динамічним контентом до відправки листів через професійних email-провайдерів і збору відгуків для аналізу результатів.
Омніканальність
Об’єднайте в Creatio різні канали комунікації і джерела лідів. Наприклад, можна отримувати в системі дані з форм Facebook і лендінгів на сайті, відправляти SMS і push-повідомлення, розсилати інформацію в месенджери та багато іншого.
Управління ресурсами
Плануйте заходи та інші маркетингові активності в прив'язці до календаря. А для отримання цілісної картини — розподіляйте необхідні ресурси і бюджети, відстежуйте прогрес і фактичні результати.
Аналітика
Оцінюйте ефективність каналів залучення, аналізуйте ROI та наскрізну воронку lead-to-revenue. Відстежуйте результати кампаній і детальну статистику розсилок аж до відгуку кожного одержувача.

Суперсила Marketing Creatio

BPM-ядро
Повнофункціональний дизайнер процесів, потужне BPM-ядро і вбудовані технології динамічного управління кейсами допомагають уніфікувати, автоматизувати і прискорити бізнес-процеси будь-якої складності.
Low-code платформа
Гнучка і масштабовна платформа дозволяє легко налаштовувати інтерфейс і логіку роботи застосунку, а на онлайн-майданчику Creatio Marketplace зібрано безліч готових розширень і темплейтів для швидкої автоматизації різних бізнес-завдань.
Єдина CRM-система
Єдина система для маркетингу, продажів і сервісу дозволяє управляти повним циклом роботи з клієнтами: підвищувати кількість та якість лідів, персоналізувати комунікації, прискорювати обробку звернень і поліпшувати клієнтський досвід.

Використовуйте Marketing Creatio як єдину платформу для автоматизації маркетингу

Підсилюйте маркетинг

Досягайте виняткових бізнес-результатів з технологіями Creatio!
Тест-драйв