This version of the page http://aiesec.ua/partners/ (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-04-01. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Partners
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі

Міжнародний досвід у вашому офісі

AIESEC надає доступ до міжнародної молоді організаціям різних секторів. Ми допоможемо вам знайти стажера в вашу компанію,громадську організацію чи школу

Мені потрібен волонтер

Долучіться до Global Talent для розвитку власного бізнесу із залученням іноземних стажерів

AIESEC створений молоддю для молоді. Ми завжди шукаємо амбітних талановитих молодих людей з бажанням зробити світ кращим.

Доступність пропозиції

AIESEC робить участь у проекті легким для компаній. Додайте різноманіття до вашої команди, а також покращити рівень володіння англійською ваших працівників. Активна молодь з інших країн світу може працювати саме у вас!

Вклад у молодь

До України щорічно приїжджають іноземні стажери, і нам важливі їхні враження про Україну. Ви можете долучитися та створити позитивний бренд про Україну для них, який вони й надалі будуть поширювати у своїх країнах.

Розвиток компанії

Наші стажери приїжджають до України з різних континентів. Від них ви зможете отримати зовнішню перспективу роботи у сферах маркетингу, продажів та менеджменту, а також краще дізнатися про культуру інших країн.

Global Talent в Україні

4

Роки реалізації проекту в Україні

3

Осередки, що працюють над проектом

290

Залучених компаній

700+

Іноземних стажерів долучених до проекту

25

Країн залучено

Долучіться до проекту Global Entrepreneur!

Якщо у вас є питання, перегляньте нашу пропозицію щодо деталей участі у проекті. Також ви завжди можете звя’затися з нами!

Долучитися до проекту

Всі проєкти й програми AIESEC в Україні зупинені на невизначений час у зв'язку з вторгненням росії 24.02.2022 на територію України

Всі проєкти й програми AIESEC в Україні зупинені на невизначений час у зв'язку з вторгненням росії 24.02.2022 на територію України