This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-27. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Peugeot, Citroen, Opel надають безкоштовне сервісне обслуговування

Починаючи з 1 березня 2022 року компанія ТОВ «Пежо Сітроен Україна» та дилерська мережа брендів Peugeot, Citroen, Opel забезпечують безкоштовне сервісне обслуговування і ремонт автомобілів, що належать державним та комунальним установам.

ОККО запустила чат-бот у Telegram

Принцип роботи чат-боту такий самий, як і карти АЗК на сайті компанії. Завдяки чат-боту клієнти можуть побачити діючі АЗК по всій країні, ознайомитися з режимом роботи, асортиментом доступного пального на конкретному комплексі та умовами його відпуску.

LR Defender присвятили фільмам про Бонда

Land Rover анонсував ралійний автомобіль на базі Defender, присвячений 60-річчю фільмів про Джеймса Бонда. Автомобіль візьме участь у гонці Bowler Defender Challenge 26 березня 2022 року.

Bentley Bentayga Speed Space Edition від Mulliner

Знамените ательє Mulliner приклало руку до ще одного унікального Bentley: Bentayga Speed Space Edition був створений в єдиному екземплярі на замовлення дилера Bentley з американського Орландо. Натхненником цього проєкту став космос.

Honda: HR-V з турбомотором та новий e:NY1

Третє покоління Honda HR-V вперше отримало турбодвигун. Щоправда, у такому вигляді кросовер поки що продаватиметься лише в Індонезії та на Філіппінах. Також японцями анонсовано низку новинок для Європи та США.

2023 Mercedes-AMG GT Track Series

Mercedes-AMG GT Black Series більше не є королем лінійки спортивних автомобілів автовиробника. Цей титул тепер належить Mercedes-AMG GT Track Series.

Ferrari Purosangue: перше офіційне зображення

Компанія Ferrari опублікувала перше офіційне зображення майбутнього кросовера Purosangue. Прем'єра розкішного італійського SUV відбудеться до кінця цього року. Виробництво Purosangue розпочнеться у 2022 році, перші поставки очікуються наступного року.

Honda представила гібридний Civic для Європи

Нове покоління Civic у США дебютувало ще минулого року, а тепер Honda презентувала модель для Європи. Тут п'ятидверка іменуватиметься e:HEV і вона буде доступна виключно в гібридній формі.

Audi показала A6 Avant e-tron

Компанія Audi розсекретила концепт-кар A6 Avant e-tron. Базою для автомобіля став A6 Sportback e-tron, представлений на автосалоні у Шанхаї у 2021 році. Незважаючи на нинішній статус, ця модель, як кажуть інгольштадці, стане прототипом майбутньої серійної моделі.

Mercedes-AMG G 63 Edition 55

Mercedes цього року святкує 55-річчя підрозділу AMG. Одним із подарунків фанатам до цього ювілею стане спеціальний пакет Edition 55 для G-Class. Його можна замовити у Європі для Mercedes-AMG G 63. Вартість пакету 17 850 євро.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-

скинути налаштування

Додатково:

-
-
  • всього вживаних авто — 158046
  • додано сьогодні — 55

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Пежо Сітроен Україна»: DS 3 Crossback E-Tense вже в Україні

Бренд DS Automobiles приготував ексклюзивну новинку для українських покупців – перший електрокросовер бренду DS3 Crossback E-Tense вже в Україні. Продаж новинки стартує вже навесні, прийом замовлень відкритий.

«Рено Україна»: Акція на аксесуари Renault
«АвтоКапітал»: Оновлений Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe вже в Україні
«Ем Ем Сі Україна»: Вигода до 29 000 грн на модельний ряд Mitsubishi

Каталог автосалонів

всі автосалони України