Скористайтеся вигідною та надійною процедурою Trade-in - обміном б/у автомобіля на новий з доплатою. При цьому покупець не чекає, поки продасться його старий автомобіль, а відразу отримує новий, доплативши лише різницю у вартості.

 

Послідовність дій при покупці авто за схемою Trade-in

1

Візит в автосалон і вибір (замовлення) нового автомобіля.

2

Отримання короткої інформації про програму в салоні.

3

Візит в централізований відділ "Trade-in".

4

Повна технічна діагностика б/у автомобіля на СТО (вартість 150-205грн за рахунок салону, у разі згоди клієнта на залікову суму, визначену після діагностики).

5

Укладення договору у разі обопільної згоди сторін.

6

Передача б/у автомобіля, знятого з обліку в МРЕВ, (зняття з обліку покупець робить за свій рахунок самостійно, або за нашого сприяння).

7

Здійснення доплати за новий автомобіль.

8

Отримання нового автомобіля.

 

Переваги

Економія грошей. Відсутність грошових витрат, пов'язаних з продажем вживаного автомобіля (реклама в журналах, місце на ринку і т.д.).

Зручність. Протягом 3-4 годин Ви зможете пересісти зі своєї старої машини в нову. Всі складності, пов'язані зі зняттям з обліку б/у автомобіля і постановкою на облік нового, може взяти на себе салон.

Економія часу. Адже відриваючи свій час і сили від основної роботи, Ви втрачаєте більше, ніж економите, продаючи машину самостійно.

Безпека. Покупець не ризикує стати жертвою аферистів при продажі свого авто на ринку або по оголошенню.

Оптимальний вибір авто. Можливість обміняти свій автомобіль не тільки на новий, а й будь-який вподобаний автомобіль з нашого майданчика.

Висновки

Висновки у всіх різні. Хтось готовий витратити час і сили, продаючи свою машину по оголошеннях і на ринку, заощадивши при цьому якусь суму, а хтось не має часу або бажання займатися такою невластивою йому справою, як продаж машини. В даному випадку доплата здійснюється за рахунок банківського кредиту, а старий автомобіль передається в якості початкового внеску. Причому всі додаткові платежі (зняття з обліку, реєстрація нового автомобіля, страховка, банківські витрати) будуть враховані таким чином, щоб покупець пересів зі старої машини в нову без грошових витрат.

 

Контакти

+38 (066) 077 22 92

+38 (044) 477 73 33

+38 (050) 386 00 05

+38 (067) 908 12 35

+38 (044) 277 73 32 (СТО)

Україна, 02105, Київ, вул. Новокостянтинівська, 8

trade-in@bogdan.ua

www.trade-in.com.ua

 

Карта проїзду