This version of the page http://vn.20minut.ua/Lityn (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-22. The original page over time could change.
Літин - 20 хвилин Вінниця

Літин

Ірина Борзова – депутат «Слуга Народу» 14 округ (Політична реклама)

Ірина Борзова – єдина кандидат від партії «Слуга Народу» в народні депутати Верховної Ради України по 14 округу (Жмеринський, Барський, Літинський, Тиврівський райони). Посвідчення № КД5051.

У Літині відкрили меморіальну дошку підполковникові армії УНР Миколі Битинському

Відомому геральдисту та підполковникові армії УНР Миколі Битинському відкрили меморіальну дошку. Розмістили її на стіні однієї із шкіл Літина.

В Африці учні не списують на уроках. Як вінничани навчали дітей в Буркіна-Фасо

Два роки навчали математики учнів  у африканській країні подружжя вчителів з Вінниччини - Валерій і Катерина Петрики. Такої великої жаги до знань, як в африканських дітей, їм не доводилося бачити ніде. Як вінничани опинилися у ліцеї на чорному континенті?

Свято знань на… сходах. Школа опломбована. Коли сядуть за парти учні в Кожухові?

На замку залишається школа у селі Кожухів Літинського району Можливо, у понеділок, після перевірки, комісія дасть добро на зняття пломби Хто і чому зіпсував свято для дітей, їхніх батьків, учителів?

photo_camera play_circle_filled Лобове зіткнення на Літинщині: один загиблий та п'ятеро травмованих

Смертельна автопригода цього ранку сталася у Літинському районі. Там лоб у лоб зіткнулося два легковики.

«Росія убиває і бреше» - полковник Собко з Літина звернувся до футбольних фанів ЧС-2018

Герой України, наш земляк полковник Сергій Собко з Літина, записав відеозвернення до уболівальників чемпіонату світу з футболу, що розпочинається 14 червня у Росії Як виникла ідея такого відео? Хто його створював? Про це полковник розповів журналісту «20 хвилин/RIA»

play_circle_filled Чоловік у Літині «розфарбував» свою хату кришечками від пластикових пляшок

Вісім тисяч пластикових кришечок витратив Микола Демков з Літина, щоб прикрасити мозаїкою стіни власного будинку. Чоловік переконаний, що тим само ще й утеплив будівлю. Чи так це, визначити складно  

На Літинщині четверо чоловіків виконували замовлення: зрубали 15 дубів

В ніч на 29 березня правоохоронці затримали чотирьох чоловіків, які намагались викрасти близько 15 дубів. Квартет затримали «на гарячому». Ті у свою чергу розповіли, що то не для себе, а на замовлення.

Житель Літинщини на 8 Березня подарував жінці ножа...у живіт

Святкування 8 Березня для 53-річної жительки села Требухи, що у Літинському районі, закінчилося лікарняним ліжком. Її підрізав чоловік.  

У Літині троє чоловіків напоїли, а потім зґвалтували 16-річну дівчину

Молоду дівчину, яка лежала на снігу, побачили у Літині місцеві жителі. На місце події люди викликали медиків, які і забрали дівчину до лікарні. У медичному закладі лікарями було встановлено, що дівчину зґвалтували.  

Свіжий випуск

№ 9 від 2 березня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up