This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=218 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-22. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар

Сплата внесків


зареєструватися

Сплата внесків


ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ
Членство ААУ

календар заходів

Лютий Квітень
Лютий Квітень

Березень 2022

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
28 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zaporizhzhia Criminal Law Forum

Асоціація адвокатів України збирає представників юридичної спільноти для обговорення актуальних питань кримінального права та процесу на  регіональному заході - Zaporizhzhia Criminal Law Forum.

Експертний партнер: АО «Лещенко, Дорошенко і партнери»
Професійний партнер: Dynasty Law & Investment
Партнер: PRAVO GARANT, Юридична компанія "Майстро та Беженар"

Під час форуму будуть розглянуті головні тенденції та зміни у кримінальному процесі, актуальні проблеми досудового розслідування та судового розгляду кримінальних справ та особливості захисту бізнесу в регіонах.

Серед спікерів: провідні адвокати, судді Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, судді різних інстанцій, представники правоохоронних органів, та науковці.

Генеральні партнери

Новини ААУ

ААУ звернулася до міжнародних компаній щодо необхідності припинення економічної діяльності на території РФ

Асоціація адвокатів України звернулася до міжнародної бізнесспільноти та міжнародних компаній щодо необхідності припинення економічної діяльності на території РФ.

Як зазначаєтья у заяві: "Від імені...

читати далі

Асоціація адвокатів України звернулася до Верховної Ради України

Асоціація адвокатів України звернулася до Верховної Ради України,  Кабінету міністрів України та Національного банку України щодо спрощення порядку добровільного фінансування потреб української а...

читати далі

Друзі, ми створили бот в Telegram

Друзі, ми створили бот в Telegram, в якому ви зможете:
• Підтвердити можливість надавати правову допомогу для юридичних і фізичних осіб, які її зараз потребують;
• Надіслати запит на отримання правової...

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

Заходи

BANKING&COMPLIANCE 2021 A2B FORUM

Асоціація адвокатів України запрошує представників бізнесу, банків, фінансових установ та правників на «Banking&Compliance 2021 A2B Forum»

читати далі

"АДВОКАТУРА. ФОРМУЛА УСПІХУ"

Чи є секрет, як досягти успіху на правничому полі? Асоціація адвокатів України розкриває всі таємниці на вже традиційному осінньому форумі «Адвокатура. Формула успіху».

читати далі

LAW&TRADE 2021 — A2B FORUM. Право. Бізнес. Торгівля.

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Да...

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери