This version of the page http://www.yves-rocher.ua/ru/review-rule (45.60.64.60) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-19. The original page over time could change.
ВІДГУКИ ТА КОМЕНТАРІ КЛІЄНТІВ ІВ РОШЕ

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

0


ПРАВИЛА ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ СЕРВІСОМ «ВІДГУКИ ТА КОМЕНТАРІ КЛІЄНТІВ»
(надалі за текстом- Умови)

Вітаємо вас на сервісі ВІДГУКИ ТА КОМЕНТАРІ КЛІЄНТІВ компанії Ів Роше в Україні Інтернет-сайту www.yves-rocher.ua (далі «Сайт»).

Користування сервісом «Відгуки та коментарі клієнтів Ів Роше» (далі «Сервіс») передбачає дотримання цих Умов.
Компанія Ів Роше наполегливо рекомендує кожному користувачу сайту, який бажає залишити свій відгук або коментар, ознайомитися з цими Умовами.
Зважаючи на можливі зміни на Сайті або Сервісі, компанія Ів Роше залишає за собою право без попередження у будь-який момент часу адаптувати або змінювати дані Умови користування. У разі потреби, кожен відвідувач Сайту зможе ознайомитися із новими Умовами користування Сервісом онлайн. Нові умови застосовуватимуться лише до відгуків та коментарів, залишених після дати зміни Умов.


1.    Терміни та визначення

Компанія Ів Роше - ТОВ «Ів Роше Україна,(адреса для листування: а/с «Ів Роше», Україна, 01001, м. Київ, площа Спортивна, будинок 1-А.);
Відвідувач Сайту - будь-яка приватна особа, що відвідала, проглянула хоча б одну сторінку сайту без попередньої реєстрації та авторизації на Сайті;
Користувач Сайту/Користувач - Відвідувач, що зареєструвався і авторизувався з використанням унікальних індивідуальних даних, прийняв та погодився з цими Умовами. Всі дії Користувача, вчинені від його імені після його авторизації на Сайті, вважаються такими, що здійснені особисто Користувачем ( далі за текстом –автор). Відвідувач не має права користуватися послугами Сайту і не може прийняти Умови, якщо Відвідувач не досяг встановленого законодавством віку для укладання подібних угод; або не виконав інших умов для укладення подібних угод передбачених законодавством;
Сервіс – інтерактивний ресурс на Сайті, що дозволяє Користувачам залишати повідомлення щодо власних думок, порад, способів використання припущень, інформацією, рекомендаціями щодо продуктів, які реалізуються виключно компанією Ів Роше  та які, Користувач особисто протестував та поставити продукту оцінку за шкалою від однієї зірочки до п'яти.
Повідомлення/Відгук/Коментар – текст, що створений Користувачем та розміщений на Сайті за допомогою Сервісу, який повинен містити від 50 до 1500 символів.
Продукт/товар – продукція під торговельною маркою «Yves Rocher», що реалізується компанією Ів Роше на території України.


2. Призначення СЕРВІСУ «Відгуки та Коментарі Клієнтів Ів Роше»

2.1. Повідомлення, опубліковані Користувачами Сайту, висловлюють їхню особисту думку стосовно Продукту. Компанія Ів Роше надає у вільне розпорядження Користувачів Сайту спеціальний простір для онлайн публікацій Повідомлень. Відповідальність за всю інформацію, що міститься в повідомленнях Користувачів Сайту, несуть автори повідомлень. Компанія Ів Роше не несе відповідальності за зміст коментарів.


3. Зміст сервісу Відгуки та Коментарі

3.1. Сервіс не може бути використаний для поширення контенту, що суперечить нормам моралі, правилам громадського порядку, порушує чужі права або положення чинного законодавства та нормативних актів, а саме:
  • висловлювання або повідомлення наклепницького, образливого, нецензурного, расистського, грубого характеру або ті, що згадують будь-якого роду незаконну діяльність;
  • будь-якого роду зловживання свободою вислову думок, як наприклад, необ'єктивні висловлювання або висловлення виключно безпідставного критичного характеру, а також дискредитуючого або недоброзичливого характеру;
  • висловлювання насильницького, порнографічного характеру, що принижують іншу людину або її гідність, зазіхають на рівність статей або захист дітей та підлітків;
  • висловлювання або повідомлення, що закликають до вчинення злочинів та правопорушень, до насильства, до дискримінації або розпалюють міжрасової ворожнечі;
  • незаконне використання імені, адреси електронної пошти або найменування компанії;
  • розміщення особистих даних, таких як: імена та прізвища, номер телефону, фізична адреса або адреса електронної пошти;
  • повний або частковий передрук контенту, захищеного авторськими правами, якщо автор повідомлення не володіє зазначеними правами, а також повідомлення, що порушують авторські права на торговельні марки.
  • використання, висловлювання або будь-яким іншим чином згадування( в тому числі, але невиключно, в комерційних цілях) будь-яких інших торговельних марок, назв продукції, брендів, тощо, які не мають відношення до компанії Ів Роше.
3.2. Користувачам заборонено використовувати Сервіс в цілях пропаганди для комерційного, політичного або релігійного залучення людей, в професійних, комерційних чи політичних цілях (зокрема рекламні оголошення, контент «спам» або посилання на продукти інших торгівельних марок, комерційні пропозиції або інтернет-сайти, тощо).
3.3. У розділі «Відгуки та Коментарі» забороняється розміщувати:
  • критичні коментарі на інші відгуки, що опубліковані на Сайті, або на особистості їх авторів;
  • коментарі зі згадуванням будь-яких лікарських засобів, медичних виробів та методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації;
  • коментарі або зображення продукту, що не має відношення до оцінюваного продукту, або ті, що стосуються проблем, пов'язаних із замовленнями (проблеми з доставкою, тощо) та призначених виключно для Служби роботи з клієнтами;
  • коментарі, які пов’язані із застосуванням оцінюваного продукту не за його цільовим призначенням (взаємодія продукту з відмінною від призначення поверхнею);
  • коментарі, що містять незрозумілі символи або слова, та не несуть будь-якого сенсу;
  • коментарі, що містять посилання на будь-які інші сторонні сайти, ресурси, соціальні мережі, додатки ,тощо.
Кожен Користувач, охочий висловити свою думку, отримати інформацію щодо безпеки продуктів або повідомити про проблеми із замовленнями, може звернутися до нашого Відділу обслуговування Клієнтів за телефоном (044) 461 04 04 (з 8.00 до 22.00 з понеділка по суботу та  з 10:00 до 20:00 у неділю) (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів згідно з тарифами відповідного оператора), або через розділ «Зв'язатися з нами» на нашому Сайті.
3.4. У розділі «Відгуки та коментарі клієнтів Ів Роше» не можна розміщувати адреси електронної пошти, URL, номери телефонів, поштові адреси або інші відомості (ім'я, прізвище, тощо), що дозволяють встановити особу Користувача.
Відповідальність за збереження пароля та використання акаунту несе особисто Користувач та приймає й погоджується з умовою ніколи не використовувати акаунт, логін або пароль іншого Користувача.
3.5. Зміст повідомлення в розділі «Відгуки та коментарі клієнтів Ів Роше» не повинен суперечити даним Умовам Користування, Умовам Користування Сайтом та не має завдавати шкоди іміджу торговельної марки «Yves Rocher» або комерційній політиці компанії Ів Роше.
3.6. Користувачам Сайту також забороняється чинити перешкоди або заважати нормальній роботі Сервісу.
Користувачам забороняється вставляти в простір, передбачений для збереження коментаря, наданий компанією Ів Роше, документи, фотозображення, відео,  програмне забезпечення або будь-яку іншу інформацію, яка може завдати шкоди комп'ютерам інших користувачів або дозволити неавторизований доступ на інші інтернет-сайти.
3.7. Користувач зобов'язується залишати Відгук лише щодо протестованого особисто  ним продукту. Аби полегшити читання та розуміння кожного коментаря, просимо користувачів Сервісу виправляти можливі помилки та уникати оборотів, прийнятих в повідомленнях типу «SMS». Всі Відгуки модеруються ( проходять попередню перевірку адміністрацією Сайту). Компанія Ів Роше зберігає за собою право  на свій розсуд не публікувати або змінювати будь-який Відгук, залишений Користувачем, якщо він порушує положення цих Умов користування. Залишені Відгуки та Коментарі публікуються протягом двох-чотирьох робочих днів після відправлення Відгуку Користувачем за умови дотримання ним цих Умов користування. Будь-яка інформація, розміщена на Сервісі, може бути повністю використана на розсуд компанії Ів Роше. Якщо на головній сторінці Сайту або на будь-якому іншому носії, крім того, на якому він був розміщений автором Відгуку, представлено уривок Відгуку, він розміщується із зазначенням посилання на повний відгук (сайт) або із зазначенням джерела (зокрема паперовий варіант), аби надати можливість іншим користувачам ознайомитися з повним відгуком.
3.8. Якщо Користувач, який є неповнолітнім, бажає залишити свій Відгук на продукт Ів Роше за допомогою Сервісу, йому необхідно отримати попередній дозвіл одного з батьків або законного представника. Компанія Ів Роше має право вимагати з кожного неповнолітнього Користувача надати докази отримання дозволу і, якщо необхідно, відмовити в публікації відгуку.
3.9. Користувач має можливість, якщо вважатиме за потрібне, поскаржитися на коментар, який, на його думку, не відповідає цим Умовам користування. У разі недотримання цих Умов, компанія Ів Роше також має право на свій розсуд та без попередження обмежити, призупинити або заборонити повний або частковий доступ до Сервісу.


4. Інтелектуальна власність

4.1.Текст, графічні елементи, програми, музика, звуки, фотографії, зображення, відео, бази даних та будь-який інший твір, розміщений на Сервісі, захищені положеннями Закону України «Про авторське право та суміжні права» від 23.12.1993 № 3792 - XII. Будь-яке відтворення без прямої письмової згоди компанії Ів Роше вказаних даних, так само, як і уривків з баз даних Сервісу, заборонено. Залишаючи свій Відгук на Сервісі, Користувач погоджується з умовою, що компанія Ів Роше має право безкоштовно поширювати, публікувати та відтворювати весь Відгук або його частину, а також виставлену Користувачем оцінку продукту та його нік (псевдонім) будь-яким способом відтворення та на будь-яких носіях у всьому світі, впродовж всього встановленого законом терміну захисту авторського права та його можливих подовжень.
4.2.Використовувані носії можуть бути графічними, паперовими, аудіовізуальними, комп'ютерними та цифровими, такими як CD-ROM, DVD, Інтернет, загалом, всі відомі на даний час або винайдені в майбутньому інформаційні носії. Користувач погоджується, що компанія Ів Роше має право вільно та безкоштовно використовувати, відтворювати, змінювати, видаляти весь відгук або його частину, адаптувати, публікувати, перекладати, створювати похідні твори, продавати, поширювати, зокрема в комерційних, рекламних та промо-цілях.
4.3. Публікуючи свій відгук, Користувач Сервісу несе відповідальність як автор повідомлення. У разі, якщо залишаючи відгук на Сервісі користувач бажає процитувати, послатися, показати або відтворити повністю або частково контент, власником або автором якого він не є, і лише з метою інформування, поширення та просування даного контенту на користь власника прав, користувач зобов’язується завжди згадувати джерело й інформацію про авторів контенту.


5. Інше

5.1. Порядок збору, використання та розголошення інформації, яка може бути визнана конфіденційною, здійснюється у відповідності до вимог чинного законодавства  України в сфері захисту персональних даних.
Приймаючи ці Умови цієї угоди Відвідувач  та/або Користувач автоматично погоджується на обробку своїх персональних даних згідно чинного законодавства, в частині використання персоніфікованої і неперсоніфікованої конфіденційної інформації відповідно.
 5.2. Збір, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої адміністрацією Сайту в результаті відвідування Відвідувачем або Користувачем її Сайтів та / або заповнення реєстраційних форм, у тому числі і персональних даних Користувачів, здійснюється адміністрацією Сайту відповідно до законодавства України. Відвідувач або Користувач усвідомлює і надає згоду на збір і обробку своїх персональних даних адміністрацією сайту в рамках і з метою, передбачених умовами Угоди Користувача, політики конфіденційності відповідно до законодавства України; зобов'язується повідомляти у письмовій формі адміністрацію сайту про зміни його персональних даних.
5.3. Компанія Ів Роше не несе відповідальності за будь-які прямі або непрямі збитки, понесені Відвідувачами, Користувачами або третіми сторонами, а також за упущену вигоду.
5.4. Компанія не гарантує відсутність проблем і помилок при роботі Сайту, а також того, що неполадки будуть усунені. Користувач також повинен розуміти, що Компанія не може гарантувати відсутність вірусів чи інших деструктивних елементів, що завантажуються через Сайт або доставлених через електронну пошту файлах. Користувач несе повну відповідальність за здійснення технологічних процесів і контроль, які відповідають його специфічним вимогам по точності введених і виведених даних, а також за підтримку і своєчасне оновлення засобів для відновлення втрачених даних.
5.5. Будь-які претензії щодо роботи Сервісу направляються на адресу компанії Ів Роше зазначену у цих Умовах.