This version of the page http://toyota.com.ua/pro-nas/ (77.87.192.171) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-19. The original page over time could change.
Тойота Центр Київ Автосаміт. Про компанію. Офіційний дилер Toyota.
UA RU
Замовити дзвінок
Про нас
Отримай повний захист автомобіля

1992 — Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. Тойота Центр Київ «Автосаміт» має статус TASS (Toyota Authorized Service Station), і більш ніж п'ятнадцятирічний досвід обслуговування та ремонту автомобілів Toyota.

2004— Перше підприємство, якому присвоєно статус офіційного дилера Toyota.

2005— Переможець національного бізнес рейтингу з присвоєнням звання Лідер галузі в основному виді діяльності КВЕД 50.2 «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів».

2007— Тойота Центр Київ «Автосаміт» визнано дилерським центром, що надає найвищу якість обслуговування клієнтів в офіційній дилерській мережі компанії ПІІ «Тойота Україна».

2008— Тойота Центр Київ «Автосаміт» визнаний кращим дилерським центром Toyota в Україні (перевага над другим місцем в балах більш ніж в два рази). Компанія нагороджується премією «Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Award» - щорічна премія Toyota, яка визначає кращі дилерські центри в Європі.

2008— Переможця національного бізнес рейтингу з присвоєнням звання Лідер галузі в основному виді діяльності КВЕД 50.2 «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів».

2009— Тойота Центр Київ «Автосаміт» другий рік поспіль визнаний кращим дилерським центром Toyota в Україні. Компанія нагороджується премією «Toyota Ichiban European Customer Satisfaction Award» - щорічна премія Toyota, яка визначає кращі дилерські центри в Європі.

2009— Колектив Тойота Центр Київ «Автосаміт» нагороджений почесною грамотою «За вагомий внесок у реформування національної економіки, розвиток підприємництва та формування ринкової структури в Україні»

2011— Тойота Центр Київ «Автосаміт» нагороджений сертифікатом TSM «L1». Данний сертифікат надається підприємствам, відповідають високим корпоративним стандартам і вимогам срібного рівня за програмою TSM в області сервісного обслуговування та продажу запасних частин і аксесуарів.

2012— Тойота Центр Київ «Автосаміт» відзначила 20-річчя роботи на українському ринку.

2013— Тойота Центр Киев «Автосаміт» в черговий раз заслужено підтвердив вимоги срібного рівня за програмою TSM у сфері сервісного обслуговування та продажу запасних частин та аксесуарів, сертифікат TSM «L1»

2017— 25-років Тойота Центр Київ «Автосаміт» на українському ринку.

Чим ми кращі?

Основні вимоги до організації: комфортні умови для клієнтів, високий професіоналізм персоналу, просторий та  сучасний шоу-рум, спеціальне обладнання сервісної зони і складу.

Функція автосалону не перебуває виключно у продажу автомобілів. Як сумлінний дилер, ми приймаємо на себе зобов'язання максимально якісно виконувати:

  • ТО і ремонт автомобіля;
  • доставку будь-яких запчастин;
  • обмін старих автомобілів на нові;
  • реалізацію б / у автомобілів.

Тойота Центр Київ «Автосаміт» пропонує для своїх клієнтів максимальний набір послуг:

1. Онлайн-сервіси:

  • провести оцінку в режимі онлайн;
  • попередньо записатися на обслуговування, ремонт або тест-драйв;
  • отримати консультації фахівців.

2. Ремонт, сервісні компанії, а також ТО. При проведенні всіх видів робіт використовуються виключно оригінальні запчастини та технічні рідини, які рекомендує виробник.

4. Строго оригінальні комплектуючі. Заводські деталі доставляються з власного складу або під замовлення.

5. Додаткові послуги, які передбачають:

  • Підготовку автомобіля до нового сезону;
  • Виконання захисного покриття (кузов і скла);
  • Шиномонтаж та сезонне зберігання шин;
  • Оперативне проведення діагностики (КПП, мотора, підвіски).

Будь-який з вищевказаних сервісів ви можете проконтролювати особисто або зв'язавшись з консультантом по вказаними на сайті телефонами.

Наша команда

Весь персонал Дилерського центру пройшов спеціальну підготовку, перша частина якої спрямована на навчання роботі з технікою японського виробництва, а друга - на створення чіткого розуміння основних напрямків політики компанії і правил роботи з клієнтами.

Керівництво Тойота Центр Київ «Автосаміт» з гордістю може сказати, що в автосалоні вдалося створити по-справжньому японську атмосферу доброзичливості і уважного ставлення до кожного з гостей.


Звітність

Звіт незалежного аудитора за 2020 рік.pdf

Звіт про управління 2020 рік.pdf

28років

на ринку

150 000авто

обслужено

9900 авто

продано

Ми будемо раді проконсультувати вас

Вкажіть ваше Ім’я та номер телефону

Прокласти маршрут