Туроператори України

Феєрія
Туристичний Клуб
Teztour
Альянс
1000 Доріг України
СІЄСТА
Веді Тур Груп
Coral Travel
Орбіта
Join Up
АЛЬФ туристичний оператор
ANEXTOUR
Pegas Touristik
TUI Ukraine
Travel Professional Group
Аккорд-тур
Анга Тревел
Kompas
Itravel

Компанія «Поїхали з нами» співпрацює з кращими туроператорами, які надають широкий спектр туристичних послуг як в Україні, так і за кордоном  — від підбору гарячої путівки до організації весільних церемоній в різних країнах світу.

Підбір туроператорів залежить від напрямку і того, який вид відпочинку планується.

Такі українські туроператори як Веди Тур Груп-Україна, Феєрія або Mouzenidis travel надають путівки в країни Європи. Основна спеціалізація Pegas Touristik, Travel Professional Group організація пляжного відпочинку. А пропозиції від Join Up, TUI Україна і Coral Travel підійдуть мандрівникам, які планують і екскурсійний відпочинок, і пляжний, і активний гірськолижний.

Важливим критерієм є і сезон запланованої поїздки. Влітку та взимку найменше мандрівників, які вирушають в автобусні тури по європейським країнам з метою огляду визначних пам'яток. Для відвідування більшості тропічних країн низьким туристичним сезоном вважається період з кінця весни до початку осені. В цей час високі шанси придбати путівку на 20-40% дешевше від її звичайної вартості, в чому вам допоможуть туроператори України.

Перед підбором путівки, складіть список побажань: оберіть напрямок, де ви хотіли б провести відпустку, категорію готелю та його віддаленість від пляжу або пам'яток, визначтеся, наскільки вам важливий супровід гіда, наявність комплексного харчування та розваг на території готелю.

Досвідчені менеджери компанії «Поїхали з нами» врахують всі ваші вимоги і визначать який офіційний туроператор надає путівки відповідно до ваших потреб.

Пам'ятайте, що тільки перевірений туроператор забезпечить вам тур з дотриманням всіх домовленостей.