This version of the page http://hyundai.com.ua/service_profit (77.87.194.209) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-16. The original page over time could change.
До дня народження автоцентру "Паритет" знижка на сервісне обслуговування! | Хюндай Мотор Україна

0 800 507 555

До дня народження автоцентру "Паритет" знижка на сервісне обслуговування!

Поделиться

11 березня 2019 року автоцентру "Паритет" виповнилося 25 років. Для усієї нашої команди це радісна та визначна дата, яка показує на скільки ми сильні, на скільки ми дружні і звичайно ж показник того що нам можна довіряти.

І звичайно, усю нашу радість ми хочемо розділити зі своїми клієнтами, адже саме завдяки ним, ми працюємо та вдосконалюємося кожного дня.

До дня народження нашого дилерського центру - тиждень вигідних цін на сервісне обслуговування!

Всім клієнтам СТО в період з 11.03. по 17.03.2019 р. надається знижка в розмірі 25% на роботи і 10% на запасні частини і аксесуари. 

*Пропозиція діє на усі види сервісних послуг, окрім страхових випадків та кузовного ремонту.

За подробицями звертайтеся до консультантів відділу сервісу по телефону: (067)-239-87-86

Поделиться

Більше новин

Розміщена на цьому сайті інформація щодо наявності продукції, її характеристик, (орієнтовних) цін, інших умов її продажу, а також умов надання будь-яких послуг не є пропозицією укласти договір (офертою). Така інформація стосується наявних на складах Товариства автомобілів, щодо яких здійснене митне оформлення; вона може не бути остаточною і підлягає уточненню у відповідного дилерського центру Hyundai.

До дня народження автоцентру "Паритет" знижка на сервісне обслуговування! | Хюндай Мотор Україна

Помилка

На сайті сталася несподівана помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше.