This version of the page http://hyundai.com.ua/hyundai-in-ukraine (77.87.194.209) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-16. The original page over time could change.
Hyundai в Україні | Хюндай Мотор Україна

0 800 507 555

Hyundai в Україні

 

ТОВ "Хюндай Мотор Україна" є офіційним дистриб'ютором Hyundai Motor Company на території України з 1999 року. Компанія створена з метою реалізації і надання якісного сервісу автомобілям всесвітньо відомої корейської марки Hyundai в Україні.

ТОВ "Хюндай Мотор Україна" має найбільш розгалужену дилерську мережу, яка дозволяє надати високий рівень обслуговування клієнтів по всій країні. Автосалони HYUNDAI - це компактно сплановані центри з продажу та обслуговування автомобілів, що відповідають найсучаснішим європейським стандартам якості і дизайну.

Бренд Hyundai в Україні представлений широким модельним рядом: від малого класу до представницького і позашляховиків.

Ми пропонуємо унікальні для ринку України гарантійні умови: 5 років або 100 000 км пробігу, та 4 роки без обмеження пробігу.

Автомобілі Hyundai зарекомендували себе як сучасні, надійні і невибагливі в експлуатації. Інноваційність, технологічність, надійність, оптимальне співвідношення ціни і якості, а також високий рівень гарантійного обслуговування, роблять продукцію Hyundai однією з найпопулярніших як в Україні, так і на провідних світових ринках.

 

 

Розміщена на цьому сайті інформація щодо наявності продукції, її характеристик, (орієнтовних) цін, інших умов її продажу, а також умов надання будь-яких послуг не є пропозицією укласти договір (офертою). Така інформація стосується наявних на складах Товариства автомобілів, щодо яких здійснене митне оформлення; вона може не бути остаточною і підлягає уточненню у відповідного дилерського центру Hyundai.

Hyundai в Україні | Хюндай Мотор Україна

Помилка

На сайті сталася несподівана помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше.