Оновлення програми для енергосертифікації Е-Аудит

Програму для енергетичної сертифікації E-Audit оновлено.

Читати далі

Як мала б розпочатися Велика Термомодернізація…

З огляду на нещодавно презентовану програму «Велика термомодернізація», спеціалісти Асоціації енергоаудиторів України проаналізували досвід подібних програм в житловій та громадській сферах. Причому з огляду на свій досвід супроводу та участі в подібних програмах, як зі сторони співвласників житлових будинків, так і зі сторони органів місцевої влади та учасників міжнародних проектів з енергоефективності. Ну і тепер до цілей.

Читати далі

Постанова Кабінету Міністрів “Про впровадження систем енергетичного менеджменту”

Постанова Кабінету Міністрів встановлює порядок впровадження систем енергетичного менеджменту.

Читати далі

XV Міжнародна спеціалізована виставка ECOENERGY EXPO – 2022

Запрошуємо відтворювати майбутнє «зеленої» енергетики разом!

Сьогодні в усьому світі особливої актуальності та гостроти набувають проблеми забруднення повітря, зміни клімату, питання забезпечення енергетичної безпеки. Для вирішення цих проблем необхідно активізувати зусилля для трансформації енергетичної інфраструктури, заміщення традиційної централізованої генерації розосередженою, переорієнтації кліматичної та енергетичної політики держави.

Читати далі

Оновлення програми для енергосертифікації Е-Аудит

Програму для енергетичної сертифікації E-Audit оновлено. Тепер додаток2 формується автоматично до сертифікату.

Читати далі

Енергоефективність як національна ідея

18 листопада 2021 р. у прес-центрі Інформаційне Агентство “інтерфакс Украіна”наша «зелена» платформа “Global 100% RE Ukraine” провела прес-конференцію на тему “Енергоефективність як національна ідея”.

Читати далі

Посібник для розробки схем теплопостачання населених пунктів

28 жовтня 2021 р. відбулася презентація «Посібника для розробки схем теплопостачання населених пунктів» для майже двох сотень представників галузевих суб’єктів, місцевих адміністрацій, розробників схем теплопостачання та інших зацікавлених сторін, за підтримки USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ).

Читати далі

Прийнято Закон “Про енергетичну ефективність”

Закон передбачає встановлення правових, економічних та організаційних засад діяльності у сфері забезпечення енергетичної ефективності, забезпечення здійснення енергоефективних заходів, які проводитимуться під час виробництва, транспортування, передачі, розподілу, постачання та споживання енергії.

Читати далі