This version of the page http://vn.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-11. The original page over time could change.
Подорожі у Вінниці й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Вінниця

Подорожі

Взяти з собою тварину за кордон під час війни. Країни, що межують з Україною, пом'якшили правила

Сьогодні мешканці найбільш вражених російською агресією регіонів змушені покидати свої домівки та шукати безпечне місце для тимчасового проживання. Чимало українців виїжджають за кордон, декому доводиться турбуватися й про домашніх тварин. Як і куди виїжджати з чотирилапими?

Місця для поселення біженців на території Вінницької області. Список з контактними телефонами

Координатором поселення біженців у територіальних громадах Вінницької області визначили Світлану Ярмоленко. Українці, яким необхідне тимчасове поселення, можуть звертатись до контактних осіб, телефони яких вказані в цьому матеріалі. 

Куди і за скільки вінничани можуть поїхати, щоб покататися на лижах, сноубордах чи тюбах

Чимало справжніх шанувальників активного відпочинку не уявляють своє життя взимку без лиж, сноуборда чи сноутюбів.  Ми зібрали для вас місця, куди таки можна буде поїхати покататися на лижах взимку цього року та скільки це коштуватиме, враховуючи дорогу з Вінниці.

photo_camera play_circle_filled Не лише Буковель та Карпати: куди поїхати на лижі чи сноуборд в Україні

Традиційний відпочинок у Карпатах на лижах — найпопулярніший. Тут — найкращі гірськолижні курорти України, схили та інфраструктура. Про те, де шукати лижні траси, гірки для сноубордингу у Карпатах і не тільки, читайте далі.

Подорожі за кордон під час пандемії: що потрібно знати вінничанам про страхування

Як можна себе убезпечити під час подорожей в умовах пандемії коронавірусу? Розповімо, які види страхових полісів для подорожі за кордон існують, які витрати туриста компенсує той чи інший поліс.

Ізраїль відкриває кордони для іноземців. Які умови для українців

Від 9 січня Ізраїль відкриє доступ до країни іноземним громадянам. В'їзд до Ізраїлю дозволять тільки з країн, що не перебувають у червоному списку МОЗ. Які умови для українців, читайте далі.

Якщо не Італія, то куди? Які країни Європи відкриті для нас в новорічний період

Новорічні та різдвяні свята на порозі, і багато вінничан планують поїздку до Європи. Проте ряд країн, як от Італія, вже закрили кордони для українців через нову хвилю зараження коронавірусом. У які європейські міста все-таки є шанс гайнути на Різдвяні свята? Що робити, якщо на руках куплені квитки на авіарейс, а кордони для українців закрили?

«Укрзалізниця» пустила до Польщі два потяги. Один курсуватиме через Вінниччину

Поїзд, який курсуватиме через нашу область, вирушатиме з Одеси. Він пройде через зупинки у Рудниці, Вапнярці, Рахнах та Жмеринці.

Чіплятимуть covid-наліпки: назвали нові умови роботи гірськолижних курортів України

У Міністерстві охорони здоров’я затвердили правила роботи українських гірськолижних курортів на період карантину. Готелям рекомендують перевіряти в клієнтів COVID-документи.

Не Вінницею єдиною. Де можна зустріти Новий рік та у скільки обійдеться подорож в інші міста

Для того, аби не переплачувати та мати більший вибір готелів чи ресторанів — до святкування Нового року потрібно починати готуватися вже зараз. На носі грудень, тож саме час розглядати варіанти.  Якщо у Вінниці ви святкувати прихід 2022-го не хочете, ми підрахуємо у скільки обійдеться вінничанину поїхати відзначити Новий рік в інші міста нашої країни.

Свіжий випуск

№ 9 від 2 березня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up