This version of the page http://pravda.com.ua/articles/page_433/ (107.178.251.122) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-10. The original page over time could change.
Аналітика. Статті. Публікації. Інтерв'ю. Прогнози | Українська правда
Статті

"Межигір'я" Януковича. Нові вражаючі фото журналу "Корреспондент"

Знімки зроблено з повітря. На фото видно величезний маєток, який називається "клубний дім".

Про біометричні паспорти і не тільки

Реформа системи документів, що посвідчують особу, необхідна для безвізового режиму між Україною та ЄС таки відбудеться, але ціна, яку українці заплатять за це – невиправдано велика.

Перевірка в Мінфіні: Ярошенко замінять на "доброго друга"

Ще одного кандидата звуть Валерій Хорошковський. Вже мінімум півроку ходять чутки про те, що він має амбіції стати віце-прем'єром і за сумісництвом міністром фінансів. Втім, один з експертів відзначив, що якщо півтора роки тому Хорошковський регулярно бував у кабінеті президента, то останні місяці Янукович з ним не спілкується.

Чому в Європі не розуміють прислів’я "від тюрми не зарікайся"

"Гумовими" складами злочинів є десятки тих, в яких йдеться про заподіяння "істотної шкоди", "значної шкоди", "великої шкоди" тощо, але її розмір чи інші ознаки не визначаються. Будь-яке цивільно-правове зобов’язання можна трансформувати у злочин.

Будні табору Калашнікова під судом над Тимошенко

"Безстрокова акція" Калашникова розпочалась ще наприкінці червня. Щодня махати прапором приходить близько 80-100 людей. Кожного дня пан Калашников витрачає як мінімум 11-12 тисяч гривень – і це лише зарплатня учасників! Якщо ж врахувати, що охоронці та координатори отримують більшу суму, витрати здаються неймовірними.

Микола Азаров зустрівся з реальністю

Відверті смішки серед присутніх у залі журналістів не залишилися непоміченими прем'єром - він перейшов до лопат. - А про лопати я сказав абсолютно в конкретний час. За один тільки рік на Україні побудували на 300 тисяч тонн овочесховищ. А ось рік тому, коли я говорив про лопату, цього не було. (рос)

Банки "трусять" колишніх власників

Як працює схема з виведення грошей з банку? Людина бере кредит на свою компанію. Компанія доводиться до банкрутства і ліквідується. Формально, з точки зору цивільного і господарського права, операція "чиста" і не спричиняє жодних наслідків.

З життя прокурорської еліти: маєток Рената Кузьміна. Відео

Тепер Пшонці доведеться постаратися, щоб не виглядати гірше за своїх підлеглих. Адже в цьому комплексі відпочинку "Пуща Водиця" стоїть грандіозний маєток його першого заступника Рената Кузьміна.

Самодеструкція молодих демократій

Cуспільна апатія й розчарування привели українців у 2010 році до вибору, через який пройшли більшість латиноамериканських країн – між змагальним авторитаризмом, та, ймовірно, нео-популізмом.

Дах над депутатською головою. Лікарі та вчителі нехай зачекають

У готелі "Київ" 136 номерів зі 189 займають депутати. У готелі "Україна" проживає лише 6 депутатів. Всього, з листопада 2007 року і по цей час, витрати на проживання депутатів у готелі склали… 68 мільйонів 305 тисяч гривень.

Повний виступ Юлії Тимошенко в дебатах на суді

Для чого це робить Янукович? У нього є декілька важливих завдань, і тому він плює на все навколо і він це робить. Перше його важливе завдання це безумовно зробити політичне поле в Україні неконкурентним, тобто він мене прибирає як головного, дієвого і достойного опонента, повірте мені.

Дійсні недійсні вибори...

Можливість недійсних виборів законом не передбачається, зате, щоб виборець разом із міжнародною спільнотою були спокійними, їм дарується, ніби в утіху, можливість "недійсного голосування" на виборчій дільниці. Не більше – у виборчому окрузі такого вже не допускається.

Віктор Янукович під Варшавським пресом

Ви ж розумієте, продовжував розмірковувати Янукович, я не можу впливати на парламент. Але не виключено, що Партія регіонів підтримає ці поправки, а президент їх підпише. Правда, додав Янукович, за двох умов. Перше – Тимошенко публічно має визнати свою помилку. Друге – Тимошенко має компенсувати завдані „Нафтогазу” збитки.

ВІН чи ВОНА: історія повторюється?

Обом доля готує останнє випробовування й у будь-якому випадку переможений відправиться на смітник історії. Єдина різниця – тепер ВОНА до всього ще і наслідок Його стратегічних помилок.

Віктор Янукович: крокуючи шляхами Леоніда Кучми

Лідер Партії регіонів крок за кроком відтворює умови політичного життя, за якими він прагнув отримати пост президента. Восени 2010 року Янукович повернув Конституцію часів Кучми, а восени 2011-го його команда семимильними кроками рухається в бік встановлення тієї ж політичної логіки парламентських виборів.

В'ячеслав Богуслаєв: У нас дві України - одна працює, а інша гуляє й хоче в Європу

"Хіба можна Ахметова лаяти, коли він повністю перетворив Донецьк, побудував "Донбас-Арену"? Він прославляє Україну на всіх континентах. Його хвалити потрібно, радуватися разом з ним. А ми його іноді приводимо як якийсь негативний приклад. Це неправильно. Він велика людина". (рос)

Логотип в кожне місто

Створити хороший імідж місту простіше, ніж країні. Насамперед ефект помітніший. Однак і помилка буде коштувати дорожче. Тому міська влада завжди має обрати вдумливий, економічний підхід, замість хорошого піар-ефекту.

Мільярдери просять пільг

Запорізький завод феросплавів, який належить групі "Приват" Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, почав масові скорочення робітників, одночасно просячи уряд надати йому пільги на електроенергію.

Костянтин Грищенко: Європейці та росіяни захищають Тимошенко, бо вона їм допомогла за рахунок українців

Коли підписані контракти на 10 років, в яких все віддано одній стороні, і ця сторона вважає ці контракти обов’язковими для виконання – це проблема. Ми вважаємо, що ці контракти не мають перспективи.

Сім років для Юлії Тимошенко

Лідер "Батьківщини" була на диво спокійною, висловлювалась у непритаманній толерантній манері. Втім, на Родіона Кірєеева це не справило впливу: він оголосив перехід до передостанньої стадії розгляду справи – дебатів.

Геройські вчинки пана Ківалова

У адміністрації президента кажуть, що робили все, щоб Ківалов став Героєм. Але, як написав ще один співрозмовник УП в смс, "всі рішення у нас ухвалює президент".

Політичне дежавю: НУНС об’єднується з БЮТ

В КОД входять більше дванадцяти політичних об’єднань різного калібру, очолювані лідерами з однаково необмеженими амбіціями. Важко уявити собі, щоб хтось з них погодився хоча б на роль другого плану, не кажучи вже про розподіл функцій та координацію дій.

Суспільство – влада: діалог чи зведення парканів?

У бюджеті-2012 сума витрат на санаторії і лікарні для вищих державних чиновників становитиме 465 мільйонів гривень, а на санаторно-курортне лікування всіх ветеранів війни - лише 107 мільйонів гривень – у 4 рази менше!

Останній "головний біль" Банкової

У грі, де ставки щодня стають дедалі вищими, питання, що виберуть судді Верховного суду. Відновлення влади разом з підкоренням Банковій? Чи збереження нинішньої стагнації під керівництвом неприйнятного для адміністрації президента Онопенка?

Газ і демократія

Після візиту Януковича до Росії справа прозорості і принциповості в міжнародних стосунках і взагалі остаточно перейшла до рук самого лише українського президента.

Гроздья гнева

Колишніх афганців спробують заспокоїти за рахунок інших соціальщиків. Їхній ентузіазм моментально випарується. А пережитий переляк ще сильніше загострить фобії української влади, і Банкова продовжить профілактичне закручування гайок з подвоєною силою. (рос)

Віктор Янукович у власноруч створеному капкані

Швидкість, з якою нинішній президент втрачає репутацію за кордоном, значно випереджає досвід Леоніда Кучми. Янукович ризикує перетворитися на "кульгаву качку" вже на другий рік перебування при владі.

Унікальний "п…." 2012

Бюджет набитий явно лобістськими статтями, немов фаршироване порося. Там і підтримка приватних електростанцій, приватних оптових ринків, приватних шахт, копалень… Не забуває бюджет й про традиційне покращення, яке вкотре настає для … генпрокуратури, МВС та президента.

Чи блакитна кров проллється…

Міліція починає відпрацьовувати силовий варіант ще до того, як він став реальністю. Каски, щити, сльозогінний газ, паркани – усе це виглядає погрозливо і вселяє певність у серця нашої "влади". Вони думають, що зможуть таким чином захиститися від людей.

Наша "війна"

Людина, яка кидає виклик системі, яка переломлює свій страх, яка прагне досягнути змін не з високої посади, а в складних обмежених часом та ресурсах можливостях, заслуговує представляти нас у владі.

З любов'ю до Росії: версія авторського колективу міністра Табачника

Це поодинокий у світовій практиці випадок, коли один з очільників уряду так фанатично любить сусідню державу і водночас самовіддано ненавидить свою власну.

Коли татари захоплять Крим, а росіяни віддадуть його Росії?

Норвезькому терористові Брейвіку, який був упевнений, що немає жодної країни, де мусульмани мирно уживались би з немусульманами, варто було поцікавитися кримською історією.
  • 1
  • ...
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • ...
  • 446