This version of the page http://www.yves-rocher.ua/faq-delivery (45.60.64.60) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-07. The original page over time could change.
Оплата замовлення - Питання-відповідь | Yves Rocher Україна

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

0

Відповіді на запитання про наші послуги

Як можна оплатити замовлення?

Наразі на сайті доступні такі способи оплати:
- онлайн - оплата при оформленні замовлення на сайт без комісій,
- оплата готівкою або ж карткою при отриманні замовлення.


Онлайн - оплата здійснюється на сайті через Всеукраїнський сервіс прийому платежів Portmone.com, що пройшов міжнародний аудит безпеки по стандарту PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) і отримав сертифікат №499938160151217 від німецької компанії SRC (Security Research and Consulting GmbH).

Оплата можлива за допомогою платіжних карток Visa, Mastercard, через сервіс Visa Checkout або Masterpass. Оплата можлива платіжними картками випущеними на території України.

Оплата за допомогою платіжних карток здійснюється наступним чином: під час оформлення Замовлення на Сайті, вам буде запропоновано зробити вибір способу оплати. Перейшовши в розділ «Оплата», в підрозділі «Мій спосіб оплати» вам потрібно обрати «Онлайн - оплата банківською карткою». Після цього Вам буде запропоновано сплатити замовлення на нашому сайті через сервіс Portmone.

Під час оплати Замовлення за допомогою платіжної картки, дані платіжної картки та будь-яка інша інформація, що стосується платіжної картки не запам'ятовуються нами і відповідно не зберігаються.

Будь ласка, зверніть увагу, що отримати Товар, оплачений платіжною карткою, може тільки той Покупець, чиї ПІБ були вказані на Сайті під час оформлення Замовлення, тому для отримання Замовлення обов'язково потрібно мати із собою паспорт.

Звертаємо Вашу увагу, що при отриманні замовлення з післяплатою у відділенні АТ «Укрпошта», Покупець повинен оплатити поштовий збір за поштовий переказ грошових коштів. Тариф АТ «Укрпошта» за поштовий переказ грошових коштів по Україні складає 1% від суми переказу, але не менше 5,00 грн. Тариф вказаний з ПДВ станом на 01.03.2019 року. Продавець ніяким чином не впливає на ставку збору і не несе відповідальність за її зміну. Покупець, за умови виконання повної оплати Замовлення післяплатою, отримує свою посилку з вкладенням Замовлення. Витрати, пов'язані з понаднормовим зберіганням Замовлення (посилки з вкладенням Замовлення) несе Покупець згідно з правилами, встановленими АТ «Укрпошта». Покупець має право відмовитися від отримання Товару з порушеною упаковкою.

При отриманні Товару у відділенні «Нова пошта» з післяплатою Покупець сплачує збір за здійснення поштового переказу грошових коштів. Тариф «Нова пошта» за здійснення поштового переказу грошових коштів по Україні складає 1,9% від суми переказу, але не менше 10,00 грн. Тариф вказаний з ПДВ станом на 01.03.2019 року. Продавець ніяким чином не впливає на ставку збору і не несе відповідальність за її зміну. Покупець несе відповідальність та витрати за зберігання замовлення у відділенні «Нової пошти» понад встановлений безкоштовний строк зберігання відповідно до Умов надання послуг розміщених на сайті «Нової пошти».

Як можна повернути чи обміняти товар?
При отриманні Вами товару неналежної якості або в разі невідповідності вмісту посилки опису вкладення, ми гарантуємо заміну товару неналежної якості або відшкодування вартості товару невідповідної якості поштовим переказом, на таких умовах:
При виявленні Покупцем Товару в складі Замовлення з порушенням умов Замовлення (асортимент, якість, кількість, комплектність, упаковка) Покупець, в строк не пізніше 7 днів від дати отримання поштового відправлення із Замовленням, а в разі претензії щодо якості Товару - протягом всього терміну придатності Товару, відправляє посилку оцінену в 1 грн Продавцю через відділення УкрПошти за індексом 04210, м.Київ-210, Відділ обслуговування клієнтів «Ів Роше», а / с «Ів Роше»:
- товар неналежної якості або товар, відправлений помилково (в разі отримання в складі Замовлення Товару неналежної якості або з порушенням асортименту, кількості, комплектності, упаковки);
- копію поштового акту (якщо брак виявлений при розкритті посилки на поштовому відділенні), що підтверджує факт браку або невідповідність вмісту посилки її опису;
- копію паспорта стр.1-4, стор.11;
- копію квитанції про оплату;
- супровідний лист із зазначенням вимог Покупця (заміна товару Товаром належної якості / іншим Товаром або повернення сплачених за Товар грошових коштів).

Претензії щодо якості Товару можуть пред'являтися Покупцем протягом всього терміну придатності Товару.

У разі пред'явлення Покупцем вимог щодо заміни Товару неналежної якості, Продавець замінює цей Товар Товаром належної якості в термін, який не перевищує загальний термін обробки Замовлення і термін доставки Замовлення.

У разі пред'явлення Покупцем вимог про повернення сплачених за Товар грошових коштів, Продавець зобов'язується виконати повернення протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати отримання такої вимоги та надання Продавцю необхідних документів.
 

Повернення коштів за умови онлайн оплати здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати розірвання Договору, або отримання Продавцем поверненого Товару та вимоги від власника платіжної картки, з якої була здійснена оплата Замовлення, про повернення сплачених за Товар грошових коштів з наданням Продавцю необхідних документів. При цьому повернення коштів здійснюється на платіжну картку, з якої була здійснена оплата.

Умови доставки

На нашому сайті Ви можете обрати доставку у відділення “Укрпошти”, Нова пошта, або скористатися кур’єрською доставкою Нова пошта.  

Вартість доставки будь-якого замовлення у відділення «Укрпошти» безкоштовна.
Вартість доставки Нова пошта до відділення – 40 грн, при замовленні від 450 грн – 15 грн, при замовленні від 800 грн – безкоштовно.
Кур’єрською доставкою Нова пошта – 50 грн, при замовленні понад 450 грн – 15 грн, при замовленні понад 800 грн – безкоштовно.


Як швидко Ви отримаєте замовлення?

Термін* доставки Новою Поштою (до відділення/поштомат): до 5 робочих днів

Термін* доставки Новою Поштою (кур'єрська): 3-5 робочих днів

Термін* доставки «Укрпошти»: 3-6 робочих днів


*Термін починає перебіг з моменту закінчення обробки замовлення відділом обслуговування клієнтів ТОВ «Ів Роше Україна» і включає час на підготовку замовлення складом.

Звертаємо Вашу увагу, що при отриманні замовлення з післяплатою у відділенні АТ «Укрпошта», Покупець повинен оплатити поштовий збір за поштовий переказ грошових коштів. Тариф АТ «Укрпошта» за поштовий переказ грошових коштів по Україні складає 1% від суми переказу, але не менше 10,00 грн. Тариф вказаний з ПДВ станом на 01.01.2021 року. Продавець ніяким чином не впливає на ставку збору і не несе відповідальність за її зміну. Покупець, за умови виконання повної оплати Замовлення післяплатою, отримує свою посилку з вкладенням Замовлення. Витрати, пов'язані з понаднормовим зберіганням Замовлення (посилки з вкладенням Замовлення) несе Покупець згідно з правилами, встановленими АТ «Укрпошта». Покупець має право відмовитися від отримання Товару з порушеною упаковкою.

При отриманні Товару у відділенні Нова пошта з післяплатою Покупець сплачує збір за здійснення поштового переказу грошових коштів. Тариф Нова пошта за здійснення поштового переказу грошових коштів по Україні складає 2% від суми переказу + 20,00 грн. Тариф вказаний з ПДВ станом на 01.04.2021 року. Продавець ніяким чином не впливає на ставку збору і не несе відповідальність за її зміну. Покупець несе відповідальність та витрати за зберігання замовлення у відділенні Нова пошта понад встановлений безкоштовний строк зберігання відповідно до Умов надання послуг розміщених на сайті Нова пошта.

Рекомендуємо Вам після оплати посилки розкривати її на пошті в присутності поштових працівників для перевірки відповідності вмісту посилки опису та складання акту в разі невідповідності (недовкладення, вкладення неправильного артикулу), транспортного або виробничого браку.

 
Відкрити всі Запитання/Відповіді
Поширені запитання
  • Чи можу я безпечно платити на сайті www.yves-rocher.ua? Які способи оплати?
  • Вартість і терміни доставки?
  • Як відстежити посилку?
  • Умови повернення чи обміну?
  • Як я можу змінити свою адресу електронної пошти?
  • Что такое зеленая метка?
  • Не можете знайти відповідь на своє питання?
Зв'язатися з нами
contact@yves-rocher.ua
store locator
Phone