This version of the page http://vnz.org.ua/novyny (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-03-04. The original page over time could change.
Новини - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Новини

Оголошено початок нового конкурсу з обрання членів НАЗЯВО

18 лютого 2022 року відбулося засідання Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) за участю Першого заступника Міністра освіти і науки – Голови Конкурсної комісії Андрія Вітренка, під час якого було оголошено початок нового конкурсу з обрання членів НАЗЯВО.

В Україні зареєстровано рекордну кількість запрошень для іноземних вступників

У 2021 році зареєстровано більше 65 тисяч запрошень для іноземних абітурієнтів, за останні 10 років цей показник є рекордним.

Сім університетів увійшли до пілотного проєкту "Бізнес йде до університетів"

Перший інтерактивний курс для здобувачів вищої освіти від українського продуктового IT-бізнесу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» починає впроваджуватися в семи провідних університетах країни.

НАН та МОН поглиблюють співпрацю в реалізації проєкту "Президентський університет"

2 лютого 2022 року в Національній академії наук України відбулося чергове засідання робочої групи щодо реалізації проєкту «Президентський університет».

Міносвіти не планує призначати Сергія Квіта президентом НаУКМА

Міністерство освіти та науки не визнаватиме результати виборів президента НаУКМА, бо вони відбулися з порушеннями, і буде оголошувати повторний конкурс на посаду президента Києво-Могилянської академії.

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 9 березня

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні розпочалася сьогодні – 1 лютого і триватиме до 9 березня включно.

1 лютого стартує реєстрація на основну сесію ЗНО-2022

У вівторок, 1 лютого, розпочнеться та триватиме до 9 березня реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року.

У Луцьку вночі горів гуртожиток Волинського університету

У четвер, 27 січня, в Луцьку посеред ночі виникла пожежа в гуртожитку місцевого університету, була проведена масова евакуація студентів.

Кількість одержувачів академічних стипендій становитиме 40-45% – рішення Уряду

Сьогодні, 26 січня 2022 року, під час чергового засідання Кабінету Міністрів ухвалено внесення зміни до пункту 13 Порядку призначення та виплати стипендій.

Лишилось 5 днів до кінця реєстрації на пробне ЗНО-2022

До 22 січня триває реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року.

У Харкові горів корпус одного з університетів

Рятувальники ліквідували пожежу в одному з корпусів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Основні підсумки 2021 року та плани на 2022 рік щодо реалізації проєкту з енергозбереження "Вища освіта України"

Для оновлення навчальних, науково-дослідних та допоміжних споруд в обраних університетах України у сфері енергоефективності в межах спеціальної угоди з 2016 року триває реалізація проєкту «Вища освіта України», що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО).

41 вітчизняний виш з України потрапив до рейтингу кращих університетів Європи та Середньої Азії

41 виш з України потрапив до щорічного переліку кращих університетів країн Європи та Середньої Азії, що розвиваються, на 2022 рік (QS Emerging Europe and Central Asia University Rankings 2022).

ЗНО-2022: Як підготуватися та успішно пройти тести

Хочете дізнатися відповіді на запитання, що хвилюють майбутніх медиків, інженерів, айтішників, транспортників, будівельників-зодчих, які планують успішно пройти тестування з природничих предметів?

10 закладів вищої освіти до кінця року мають доступ до SciVal

До 31 грудня 2021 року Міністерство освіти і науки забезпечує доступ до аналітичного ресурсу SciVal для десяти закладів вищої освіти України, які у 2021 році увійшли до оновленого рейтингу університетів Times Higher Education.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>