This version of the page http://bsm.com.ua/ (185.68.16.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-28. The original page over time could change.
Новини

 

25 років на ринку безпеки!       

Menu

Login

Журнал

  • Новини
  • Війна
  • Підримка

Російські авіакомпанії можуть залишитися без літаків та деталей до них через санкції ЄС.

Фактично, Росія залишається в авіаційній ізоляції, кажуть експерти.

Детальніше: ЄС відрізав Росію від літаків. До...

  • Небезпека
  • Новини

Російські військові в ході війни проти України спричиняють техногенні катастрофи.

Ворог уже підривав газопровід у Харкові та спричиняв пожежу на нафтобазі у Василькові. 

Тому в Міністерстві охорони здоров’я опублікували інструкцію, що робити у разі хімічної атаки або аварії на хімпідприємстві.

Детальніше: Що робити у випадку хімічної...

  • Небезпека
  • Новини

Українська влада не проводить евакуацію з Бучі, що під Києвом, росіяни хочуть зайти в столицю України, прикрившись автобусами з мирними жителями. Заявив секретар РНБО Олекісй Данілов. "Це росіяни збирають, щоб пустити ці автобуси перед собою, щоб можна було проїхати на Київ".

Деталі: Мешканці Бучі підтвердили УП інформацію про автобуси. 

З ранку 27 лютого жителів Бучі попереджають: "Якщо проводиться евакуація, то це не українська армія. Наші евакуацію не проводять. Росіяни саджають людей у автобуси і за ними ведуть свою техніку. Будьте обережні".

/www.pravda.com.ua/

  • Новини
  • Втрати

За першу добу війни проти України РФ втратила більше військових, ніж за 8 років війни у Сирії! А доби вже ТРИ! Вбито понад 5 тисяч ворожих солдатів!

Російські солдати, що потрапили в полон, розповідають, що їм оголосили про відрядження в Краснодарський край, Ростовську, Псковську, Воронезьку і Саратовську області. Про свою військову місію більшість із них дізналася в день своєї загибелі.

Щоб уникнути хвилювання серед родичів загиблих та цивільних осіб, у російських ЗМІ замовчують реальні втрати. Тіла загиблих спалюються в мобільних крематоріях, російські військовослужбовці оголошуються зниклими безвісти.

Детальніше: Загиблих в Україні російських...

  • Новини
  • Агресія

Російські військові захопили два українських судна із мирними екіпажами. - Державна прикордонна служба

"Вчора, оголосивши "контртерористичну операцію" в північно-західній частині Чорного моря, кораблі ВМС РФ захопили в полон ще два цивільних українських судна".

Танкер "Афіна", перебуваючи в територіальному морі Румунії, у 22 милях від острова Зміїний, отримав відкритим каналом зв'язку та безпеки судноплавства команду підійти до військового корабля РФ для проведення огляду. Про це судновласник танкера "Афіна" негайно повідомив всі компетентні органи в Україні.

Тим часом, відстежуючи рух суден в даному районі, морські прикордонники зафіксували факт різкої та нелогічної зміни курсу ще одним судном під українським прапором. Суховантаж "Принцеса Ніколь" з румунських вод так само прямував до острова Зміїний.

Майже одразу, як обидва цивільних судна підійшли до військових кораблів РФ, на них було відключено АІС, вони припинили виходити на зв'язок.

А вже зранку в неділю системи автоматичної ідентифікації суден показали їх перебування у 18 милях від окупованого Криму.

/www.pravda.com.ua/

  • Новини
  • Білорусь

Існує дуже велика вірогідність того, що самопроголошений уряд Республіки Білорусь в найближчі години ухвалить рішення про участь білоруської армії у війні, яку розпочала Російська Федерація проти України.

Джерело: інформація Центру оборонних стратегій, що є у розпорядженні УП

Деталі: У ЦОС констатують, якщо Лукашенко наважиться на такий крок, це означатиме задіяння всіх сил та засобів збройних сил Білорусі проти уркїнських сил оборони.

Дослівно: "Єдиною причиною такого рішення буде те, що громадянин Лукашенко повністю залежить в тому числі у питаннях власної безпеки від Путіна. Дане рішення ніяк не враховує мир та дружбу між народами України та РБ, що тягнеться віками. Білоруси та Українці не воювали проти одне одного ніколи в історії. Ми братні народи та не можемо воювати один проти іншого. Якщо це рішення буде ухвалено та реалізовано це буде чергова трагедія історичного масштабу на руках Путіна та Лукашенка".

Важливо: Військові Білорусі можуть не розуміти куди їдуть, їх телеефір переповнений пропагандою про уявних "нацистів", їм можуть не пояснювати задачі та вони можуть не розуміти багато з того що відбувається. Вони можуть не знати про шалені втрати росіян в Україні протягом кількох останніх днів.

Треба дзвонити та писати всім знайомим в РБ та говорити про це і просити не йти на війну проти українців. Матерям та дружинам – не відпускайте своїх чоловіків на загибель.

/www.pravda.com.ua/

  • Новини
  • Спротив

"Я довго не знала, як розпочати це звернення. Бо як можна вимагати сміливих вчинків від людей, котрі живуть у страху півтора роки? Війна, в яку нас втягнули, розпочалася два дні тому. Але досі білоруси не заявили, що вони проти, не показали це українцям діями.

То чи маю я право просити вас про дії? Можливо, ні. Але я не пробачу собі, якщо не спробую.

У нас вже немає права вважати себе заручниками обставин. Росія напала на Україну, а наша країна сприяла цьому. На нас, як на нації, вже лежить відповідальність.

27 лютого о 14:00 приходьте до виборчих дільниць у Білорусі та активно висловлюйте протест проти війни".

/www.pravda.com.ua/

  • Новини
  • Війна

Україна направила позов проти Росії до Міжнародного суду ООН у Гаазі через військову агресію проти України.

Джерело: президент Володимир Зеленський у Twitter

Україна офіційно направила позов проти РФ до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Вимагаємо притягнути Росію до відповідальності за спотворення поняття геноциду для виправдання агресії. Просимо суд негайно наказати РФ припинити військові дії та призначити слухання вже наступного тижня.— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 27, 2022

Дослівно: "Україна офіційно направила позов проти РФ до Міжнародного суду ООН у Гаазі.Вимагаємо притягнути Росію до відповідальності за спотворення поняття геноциду для виправдання агресії. Просимо суд негайно наказати РФ припинити військові дії та призначити слухання вже наступного тижня".

Що передувало: Раніше Зеленський заявив, що дії Росії проти України мають ознаки геноциду й тягнуть на міжнародний трибунал. Він також наполягає на позбавленні РФ права голосу в Раді безпеки ООН.

www.pravda.com.ua

  • Новини
  • Крим

Вчора окупанти тріумфально повідомили про підрив греблі та відновлення подачі дніпровської води до Криму.
Вони самі не зрозуміли, що святкували!
Перша насосна станція підйому розташована в Джанкої. До неї відвідних каналів немає. Лише після того, як рівень на водозаборі досягне позначки мінус 60 см, можливе постачання на Сімферополь і далі.
Вода від Каховки до Джанкоя йде самостійно 20 днів!
Схоже, прийде вона вже у вільний від окупантів український Крим!

/news.obozrevatel.com/

  • Новини
  • Війна

Голова політради «Опозиційної платформи-За життя» Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту. В Офісі генпрокурора ZN.UA підтвердили цю інформацію. Поки що неофіційно.

За даними джерел, учора Генпрокоратура доручила Нацполіції перевірити наявність Віктора Медведчука за адресою, де він перебуває під домашнім арештом.

Нацполіція виконала доручення: Медведчука на місці не було.

Достовірність цієї інформації ZN.UA неофіційно підтвердив один із непрофільних заступників генпрокурора. Оскільки він не має процесуального стосунку до справи Медведчука, він відмовився дати офіційний коментар.

Інформація про те, що Медведчук може втекти, з’явилася ще 21 лютого, коли до будинку політика під’їхали кілька автомобілів і бусів, у які почали вантажити майно. Тоді правоохоронці приїхали за 30 хвилин, заблокували прилеглі вулиці та почали обшукувати автомобілі.

/galka.if.ua/

  • Новини
  • Спротив

Ресурс повністю перестав відповідати в обід 27 лютого.
А ще вранці цього дня хакери Anonymous повалили сайт міноборони Білорусі.Поки йдуть запеклі бої в містах України, проти її ворогів також боряться в інтернеті хакери Anonymous. Новим їхнім здобутком став повалений сайт міноборони білорусі.

Ресурс повністю перестав відповідати зранку 27 лютого. Про це повідомляє 24 канал із посиланням на неробочий ресурс.


Не перша їхня атака за ніч

Відповідальність за цю хорошу подію взяли на себе все ті ж Anonymous. Вони написали про це у своєму твіттері першими та розмістили скриншот неробочого сайту. Варто зауважити, що кількома годинами раніше це ж об'єднання повалило сайт російської республіки Чечня.
Джерело: 24tv.ua

 
  • Новини

При проходженні блокпоста громадяни повинні:

  • - зменшити швидкість автомобіля
  • - завчасно приготувати документи для перевірки
  • - вимкнути фари
  • - увімкнути аварійне світло
  • - не вести відеозйомку
  • - без дозволу військових не виходити з автомобіля
  • - чітко відповідати на питання військових
  • - бути готовими на вимогу відкрити багажник та оглянути салон автомобіля
  • - після огляду та дозволу продовжити рух і не набирати швидкість різко
/24tv.ua/
  • Новини
  • Війна

Росія мала намір захопити Україну менше ніж за добу. Тому закинула сюди величезну кількість техніки та живої сили.

Росія задля удару по Україні сконцентрувала все, що тільки можна

За словами Подоляка, кількість техніки та живої сили, які Росія закинула до України, – надзвичайна.

Нормальна країна, таких розмірів і з такою економікою, як в Україні, не буде тримати армію, яку можна порівняти з російською. Тут упродовж 1,5 року концентрували все, що тільки можна, розраховуючи захопити Україну у межах 4, 12 або щонайбільше 16 годин,
– підкреслив він.

Радник голови ОПУ зауважив, що головна ціль Кремля – ліквідувати керівництво України, яке перебуває в Києві. Тому вона й стягнула такі сили.

Україна чинить спротив

Представник Офісу президента додає, що Кремль був переконаним у швидкій перемозі. Натомість усе відбуваються інакше – тривають позиційні бої в тих містах, де вони почалися.

"Не може сьогодні Росії встановити контроль над жодним українським містом. Це не 2014 рік. Зараз люди масово не переходять. Російському керівництву, мабуть, розповіли, що пів країни зустрічатиме з квітами танки, на яких ідуть дивні люди. Але це все не відбувається – Україна чинить спротив", – наголосив Подоляк.

/24tv.ua/ru/

  • Новини
  • Війна

Звернення до технологічних компаній зі всього світу.Мінцифра просить про допомогу технологічні компанії. Вони впевнені, що спільні зусилля можуть зупинити війну проти України.Обмануті владою росіяни продовжують жити звичайним життям і не знають реальної ситуації в Україні. Обмежений доступ до Instagram, TikTok, Facebook, Tinder, Pinterest, Gmail та інших сервісів змусить людей у Росії читати достовірні ЗМІ, протестувати проти свого уряду та відстоювати свободу та правду.

Детальніше: Мінцифра закликала глобальні...

  • Новини
  • Спротив

Волноваха – наша! Про це повідомила речниця Донецької облдержадміністрації Тетяна Ігнатченко.

Джерело: телеграм Антона Геращенка

  • Новини
  • Спротив

Колона військової техніки РФ зі знаками "V" висунулася в напрямку Києва Житомирською трасою. МВС України закликало небайдужих громадян нашої країни завадити окупантам усіма силами: наприклад, знімати таблички з назвами населених пунктів, вулиць, дорожні покажчики; кидати в техніку "коктейлі Молотова", копати рови чи ставити огорожі на дорогах.

Про це OBOZREVATEL дізнався вдень в неділю, 27 лютого, із власних джерел. Попередньо, у колоні росіян є "Гради", танки, БТР (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Станом на 13:50 було відомо, що техніка окупантів рухалася в напрямку столиці з боку Гостомеля. Можливо, далі військові РФ рухатимуться Одеською трасою.

"Військові та МВС просять допомагати хто чим може – повідомляти у чат-бот у Telegram (https://t.me/stop_russian_war_bot) про ворожу техніку, знімати дорожні знаки, готувати "коктейлі", – звернулися військові до українців.

/news.obozrevatel.com/

Запрошуємо відвідати

Нема подій

Заголовки новин та публікацій

  • Нотаріусів закликали демонтувати свої інформаційні вивіски
  • ЄС відрізав Росію від літаків. До чого це призведе?
  • Що робити у випадку хімічної атаки чи аварії на хімпідприємстві? Інструкція МОЗ
  • Російські війська підійшли до Енергодару
  • НА ПОРОЗІ 3-Ї СВІТОВОЇ: ПУТІН ПЕРЕВОДИТЬ ЯДЕРНІ ВІЙСЬКА В РЕЖИМ ГОТОВНОСТІ
  • Жителям Бучі: не сідайте в автобуси для "евакуаці", це підступ росіян для входу в Київ
  • Загиблих в Україні російських солдатів оголошують зниклими безвісти
  • Росіяни захопили ще два цивільних українських судна
  • Лукашенко, ймовірно, ухвалює рішення вступити у війну проти України – ЦОС
  • Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська кличе білорусів на акції протесту проти війни з Україною
  • Україна подала позов проти Росії до Гааги – Зеленський
  • Дніпровська водаприйде до вільного від окупантів українського Криму
  • Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту
  • Хакери повалили сайт Нацбанку Білорусі
  • Як поводитися на блокпостах: основні правила

Календар подій

Лютий 2022
Пн В Ср Ч Пт Сб Н
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28

Партнерам

  • Автору
  • Передплата
  • Рекламодавцям
  • Спонсорам
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com