+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Доповнення та розробки для конфігурацій 1С:Підприємство

Замовити розробки конфігурації 1С:Підприємство можна у нас! Компанія пропонує свої послуги з доопрацюванням програмних продуктів під вимоги Вашого бізнесу. Нижче Ви можете ознайомитися з запропонованими розробками або звернутися по допомогу до наших фахівців для оцінки доопрацювання по Вашому ТЗ.

Замовляйте консультацію

Перелік доповнень, розробок, модулів і розширень для "1С:Підприємство"

Обмін між 1С:Підприємство УТП, ЗУП і клієнт-банк “IFobs”

Вивантаження документа «Зарплата до виплати організацій» у зовнішній DBF файл для «IFobs» (банки Південний, ПУМБ, Альфа Банк і т.д.) для конфігурацій: Управління торговим підприємством, ред. 1.2 і Зарплата і управління персоналом для України ред. 2.1.

3200,00 грн.

Облік днів відпустки в УТП

Рішення для конфігурації 1С:Підприємство УТП – “Облік днів відпустки”. Додана в інтерфейс підсистема дозволяє реалізувати ряд базових задач при веденні відпусток в компанії.

ТТН Нафтопродукти для УТП

У стандартній конфігурації УТП для України відсутня форма ТТН на відпуск нафтопродуктів, але ми це виправили! Вартість доробки.

3700,00 грн.

Зовнішній звіт “Головна книга”

У типовій конфігурації «1С:Підприємство. Управління торговим підприємством» присутній звіт «Головна книга». А ми зробили його зручнішим!

Доопрацювання друкованих форм

Доопрацювання будь-яких друкованих форм будь-якої складності. Зміна існуючих і створення нових документів, які відсутні в програмі.

Автоматичний обмін акта виробничих послуг в сервісах FREDO

Розширте типовий функціонал передачі первинних документів з систем автоматизації бізнесу з нашим автоматичним завантаженням і вивантаженням документів.

3920,00 грн.

Модуль розширення – Табель обліку робочого часу

Даний модуль розроблений для користувачів, які здійснювали перехід з релізу “Бухгалтерія” 1.2 на 2.0, в якій табель обліку робочого часу не був реалізований. Тому ми вирішили розробити дане розширення, яке задовольнить потреби в обліку і контролі робочого часу персоналу. Також дана опція необхідна для розрахунку заробітної плати.

Заповнення шаблону додатку до договору в форматі “Word” з док-та “Замовлення покупця”

Прискорюйте і оптимізуйте роботу співробітників з нашою доробкою, і оформлюйте необхідну документацію за дві секунди, з мінімальними помилками.

9600,00 грн.

Розширення в 1С:Підприємство – зміни програми для оптимального виконання завдань клієнта. В результаті Ви отримуєте простоту оновлень типової конфігурації та необхідні доопрацювання. Компанія А4 надає клієнтам комплекс послуг по розширенню функціоналу типових конфігурацій 1С:Підприємство.

Команда сертифікованих розробників і аналітиків виконують якісні доопрацювання різної складності:

  • Створення бухгалтерських, управлінських, аналітичних та комплексних звітів;
  • Доопрацювання друкованих форм для документів c нуля і зміна існуючих;
  • Написання обмінів між базами даних;
  • Перенесення і копіювання довідкової інформації як всередині бази, так і між декількома базами;
  • Написання обробок по автозаповненню і автовідправленню даних;
  • Створення модулів для конфігурації, які включають взаємопов’язані документи, звіти, специфічні друковані форми і обмін із зовнішніми джерелами;
  • Написання обробок для обміну з клієнт-банком;
  • Створення доробок для перевірки заповнення та контролю за проведенням документів;
  • Оптимізація бізнес-процесів;
  • Розробка, зміна і доопрацювання інтерфейсів конфігурацій;
  • Якісне оновлення конфігурацій зі змінами.

Команда компанії А4 віддалено виконує доопрацювання будь-якої складності та налаштування програм. Фахівці оперативно та якісно складають технічне завдання з описом процесу доопрацювань і етапів впровадження з урахуванням всіх наданих Вами вимог, що в кінцевому результаті суттєво підвищує ефективність роботи в програмі. Ви можете бути впевнені в працездатності програмного забезпечення, розробкою якого займаємося ми.

Звернувшись в нашу компанію Ви зможете встановити модулі та додати розробки 1С:Підприємство, які потрібні саме Вам. Зв’яжіться з нашими фахівцями і отримайте детальну інформацію по Вашому питанню!

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит