+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Зміни та доробки ERP-систем

Ми створюємо доробки та розширення для ERP систем, які необхідні кожному бізнесу. Якщо програмне забезпечення не дозволяє швидко і ефективно вирішувати завдання, наші фахівці доопрацюють його. Компанія А4 надає послуги по розширенню функціональних можливостей систем автоматизації BAS ERP і не тільки. Дана опція підвищить продуктивність роботи співробітників і оптимізує бізнес-процеси.

Замовляйте консультацію

Перелік розробок і доповнень для ERP систем

Підсистема «Сервісне обслуговування техніки»

Модуль призначений для використання компаніями виробниками сільськогосподарської техніки. Обробка сервісного обслуговування техніки доступна для роботи з системою BAS ERP.

Доопрацювання друкованих форм

Доопрацювання будь-яких друкованих форм будь-якої складності. Зміна існуючих і створення нових документів, які відсутні в програмі.

Доробки для ERP систем, які надає наша компанія:

  • Формування звітів бухгалтерського, управлінського і аналітичного характеру;
  • Корективи друкованих форм документів і створення нових;
  • Обмін даними між різними базами;
  • Переміщення, а також дублювання довідкової інформації як між базами, так і всередині однієї;
  • Автозаповнення та автовідправка необхідної інформації;
  • Модулі ERP, що містять пов’язані документи, звіти, друковані форми і обмін із зовнішніми джерелами;
  • Відправлення та прийом даних за допомогою клієнт-банку;
  • Оптимізація інтерфейсу програмного продукту;
  • Оновлення, а також необхідна зміна ERP-систем;
  • І багато інших.

Кожна зміна ERP-систем узгоджується з клієнтом. Команда якісно виконує завдання будь-якої складності. Користувач працює з необхідними доповненнями при цьому отримує доступ до оновлень ПО. У момент запуску конфігурації, після її поновлення, платформа автоматично об’єднує програму і додаткові розширення. Так що Ви продовжуєте працювати в системі з необхідними правками.

Чому варто замовити розробки для ERP у нас?

Група компаній А4 з 1997 року на ринку автоматизації бізнесу. За цей час у нас сформувалася команда професіоналів, що якісно виконує поставлені завдання. Наші фахівці враховую всі Ваші вимоги. На їх підставі оперативно формується технічне завдання з докладним описом доробок ERP, а також їх впровадженням.

Дані процеси допоможуть підвищити ефективність і продуктивність Вашої діяльності. За допомогою доповнень завдання виконуються якісно, а також швидко. Слід звернути увагу, що регулярні оновлення програмного забезпечення гарантують роботу згідно з чинним законодавством. Завдяки чому знижується податковий ризик та ймовірність непередбачених витрат. Додаткові модулі ERP розширять функціонал системи. В результаті діяльність підприємства оптимізується, що підвищує дохід і продуктивність. Ви зможете контролювати роботу на кожному етапі, стежити за термінами виконання завдань.

Замовляйте доопрацювання ERP-систем у нас і розвивайте свій бізнес. За детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів нашої компанії. Ми з радістю відповімо на Ваші питання!

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит