This version of the page http://zoo.kiev.ua/kyivzoo-klub/ (104.21.20.236) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-15. The original page over time could change.
KyivZoo Клуб - KYIVZOO

KyivZoo Клуб

«ЗооВікенд» у новому навчальному році відкриває новий формат – цикл лекцій на каналі YouTube.

Всі охочі можуть підписатись на унікальне навчання у наших кращих спеціалістів, а також спілкуватись і дискутувати зі спільнотою Kyiv Zoo Club young naturalists.

Для цього треба лише зареєструватися, отримати посилання на свою електронну адресу та дивитись наші нові відео за спеціальною розсилкою.

І, звичайно, залишати в коментарях всі запитання, міркування та враження. Кількість і вік учасників – не обмежені, тож реєструйтеся і поринайте в світ живої природи всією родиною!

Для тих, хто відвідує наш Клуб у Київському зоопарку, змінився час зустрічей та кількість учасників груп, відповідно до карантинних вимог. Всіх, хто бажає щотижнево особисто відвідувати KyivZoo в новому навчальному році, запрошуємо до реєстрації ТУТ.

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ KyivZoo Club

    Підписуйтесь на YouTube канал, реєструйтеся на вступ до Клубу, спілкуйтеся з фахівцями КиївЗоо, природа кличе дослідників!