Забезпечення стабільної роботи в умовах поширення COVID-19

Шановні клієнти та партнери!

Ми усвідомлюємо той факт, що в контексті проблем, пов'язаних із поширенням COVID-19, забезпечення безперервності ведення бізнесу та підтримка суспільної безпеки займають провідне місце у переліку пріоритетів для кожного підприємства, незалежно від його розміру.

Для нас це часто означає перехід на віддалену систему роботи, завдяки якій наш добре організований (і перш за все здоровий!) Колектив продовжує обробляти ваші замовлення та надавати послуги, адже ми адаптували свою діяльність до ситуації, що постійно змінюється, здійснюючи наступні дії:

  • Наші працівники оснащені інструментами та правами доступу, необхідними для віддаленої роботи у безпечному порядку. 
  • Наші офіси все ще працюють у звичайний робочий час. Як і раніше, ми можемо відповісти на ваші потреби. Ви можете зв’язатися з нами електронною поштою та телефоном або іншими засобами зв'язку.
  • Турбуючись про здоров'я наших партнерів і співробітників ми призупинили стаціонарне навчання і радимо скористатися пропозицією онлайн-тренінгів та вебінарів. (найближчий - 2 квітня о 10:00 "Системи водопідготовки від Viessmann")
  • Ми надалі надаємо послуги з технічного обслуговування, надаючи допомогу з технічного обслуговування користувачам обладнання Viessmann. 
  • Ми продовжуємо надавати логістичні послуги, забезпечуючи безперервність поставок обладнання та запасних частин Viessmann партнерам та користувачам. 

Хоча ми, на жаль, не маємо прямого впливу на загальну ситуацію, ми хочемо запевнити, що постійне обслуговування наших клієнтів є і залишатиметься нашим пріоритетом.

Ваш Viessmann Україна



Відкритий лист Макса Віссманна та Томаса Хайма всім партнерам компанії

Шановні партнери родини Viessmann,

З великою швидкістю коронавірус COVID-19 змінює наші життя - і особисті, і професійні. Однак, незважаючи на постійно зростаючу кількість випадків і суворіші норми нашого життя, ми залишаємось оптимістичними.

Тому що за останні тижні ми відчули чудовий командний дух, велику кількість прагматизму та послідовно позитивний підхід з вашого боку ⎯ наших шанованих партнерів ⎯, а також наших 12 000 членів родини Viessmann. Ми були глибоко вражені цим. Понад 100 років це було частиною ДНК нашої компанії - завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації. Саме тому ми переконані, що разом з вами ми зможемо опанувати цей величезний виклик.

Наші спільні зусилля - як виробників, так і спеціалістів-продавців - є актуальними сьогодні, оскільки люди покладаються на безпроблемне забезпечення подачі тепла, гарячої води та електроенергії для будинків та квартир. Кожна несправна система опалення чи кондиціонування несе небезпеку для здоров'я людей або заважає їх одужанню у власних домівках. Також із кожною зламаною системою охолодження - під загрозу потрапляє зберігання їжі.

Тому ви особисто робите важливий внесок у безперебійний догляд за людьми та їхнім благополуччя. І саме тому ви є частиною основи функціонуючої системи антикризового менеджменту. Отже, наша галузь є важливою частиною рішення цієї глобальної пандемії. Від імені всіх 12 000 членів родини Viessmann ми хочемо подякувати вам від щирого серця за вашу щоденну відданість клієнтам!

У Viessmann ми діємо максимально відповідально в цій непростій ситуації, щоб ви могли, як і раніше, продовжувати добре виконувати свою роботу. Завдяки комплексному пакету заходів ми ефективно захищаємо всіх членів нашої родини по всьому світу. Це дозволяє нам підтримувати своє виробництво та забезпечити нашу здатність постачати обладнання, щоб ви могли надалі підтримувати наших спільних кінцевих клієнтів. Ваші контактні особи з продажу та сервісу і обслуговування також будуть доступні для вас. Як і звичайно наші цифрові сервіси такі, як система онлайн-замовлення, будуть функціонувати без будь-яких обмежень.

Тож ми щиро дякуємо нашим партнерам! Як родина Viessmann, ми протистоїмо викликам разом ⎯ особливо в такі складні часи.

Звичайно, ми готові відповісти на будь-які ваші запитання чи пропозиції безпосередньо через нашу компанії-представництво у вашій країні.

Макс Віссман                                                                   Томас Хайм
Співдиректор                                                                   Директор з продажів
Viessmann Group                                                              Viessmann Climate Solutions