This version of the page http://oiff.com.ua/festival/volunteers.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-12. The original page over time could change.
Волонтерам

Волонтерам

Одеський міжнародний кінофестиваль запрошує вас стати частиною головної кіноподії літа та приєднатися до дружньої команди волонтерів ОМКФ!

Якщо ви любите кіно, бажаєте отримати безцінний досвід, взяти участь в організації наймасштабнішого глядацького кінофестивалю в Східній Європі, першими побачити найкращі світові та національні прем'єри — реєструйтеся на сайті та ставайте волонтерами ОМКФ. Реєстрація заявок проходить з 1 лютого до 5 червня 2022 року.

Волонтери Одеського міжнародного кінофестивалю — важлива частина організаційної команди кінофестивалю. Саме вони першими зустрічають гостей ОМКФ, мають можливість побачити найкращі світові хіти, національні прем'єри та стати частиною дружньої волонтерської родини!

Поспішайте подати заявку! З моменту першого ОМКФ у 2010 році до волонтерської команди ОМКФ приєдналося понад тисячу осіб, багато з яких продовжили свій професійний шлях у команді Одеського кінофестивалю.

Що потрібно знати про роботу волонтера та якими вміннями володіти:

  • волонтером може бути людина не молодше 18 років;
  • мати можливість перебування в Одесі в період з 1 до 30 липня 2022 для участі в освітніх тренінгах і безпосередньо в роботі фестивалю;
  • робочий день волонтера триває не більше 5-ти годин;
  • волонтер здійснює діяльність на добровільній та безоплатній основі.

На кожного, хто подав заявку, чекає індивідуальна співбесіда.

Поспішайте приєднатись до дружньої волонтерської сім'ї та проведіть незабутнє літо в оточенні зірок світового кінематографа!

Наголошуємо, що з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, діяльність волонтерів під час ОМКФ буде здійснюватись з дотриманням всіх обмежувальних протиепідеміологічних заходів визначених законодавством України.