This version of the page http://vn.20minut.ua/DTP (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-06. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Вінниця

Дороги і транспорт

Перекриють рух на ділянці по вулиці Пирогова. Коли та на скільки?

З понеділка, 7 лютого, у Вінниці на ділянці вулиці Пирогова перекриють дорогу. Ремонтники залишать вільними для руху одну смугу.

Лобове смертельне зіткнення: водій Renault на зустрічній врізався у вантажівку

Сьогодні, 5 лютого, у Гайсинському районі Вінницької області сталася смертельна аварія.  На місці працюють слідчі.

photo_camera Смерть за кермом. На Театральній водій Hyundai зіткнувся з маршруткою

У Вінниці сталась аварія. Позашляховик Hyundai зіштовхнувся з маршрутним таксі Mercedes Sprinter. Водій позашляховика помер на місці події. Слідчі встановлюють причини,  що  призвели до трагічних наслідків.

ДТП на проспекті Юності. Водій на Audi збив чоловіка, який переходив дорогу по «зебрі»

Вчора, 2 лютого, вночі у Вінниці сталася аварія. Водій за кермом автівки Audi наїхав на хлопця, який переходив дорогу по пішохідному переході.

У минулому році 130 вінничан загинули в ДТП. Головні правила для пішоходів

Минулого року на автошляхах Вінницької області стались 594 автопригоди з потерпілими, у яких 699 людей травмувались та 130 – загинули. У цьому році вже 10 людей загинули в ДТП.

photo_camera Весь лютий на дорогах області чергуватиме поліція з TruCAM. Кого буде ловити?

На Вінниччині розпочалось масштабне відпрацювання усіх автошляхів області.  Протягом місяця з 1 по 28 лютого поліція буде стояти на дорогах. За інформацією обласного главку, групи проводитимуть з усіма категоріями учасників дорожнього руху роз’яснювальну роботу.

photo_camera play_circle_filled ДТП на Немирівському шосе. Контейнер зірвався з фури та влетів у легковик (ВІДЕО)

Сьогодні, 2 лютого, у Вінниці сталася аварія за участю вантажівки та легкової автівки. На місце приїхала швидка допомога та поліція.

На Первозванного зупинили Ford Siera. Водій був без прав та під наркотиками

У Вінниці патрульні виявили водія без права керування та з ознаками наркосп'яніння.

ДТП біля Жмеринки. Водій на Volkswagen злетів з дороги та перекинувся

Зранку 31 січня до Жмеринського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі біля села Кацмазів сталась ДТП з потерпілими.

photo_camera Зберуть сім VinLine, а запчастин купують на десять тролейбусів. Чому?

За 2022 рік транспортники мають скласти сім VinLine, повідомляли у вінницькій мерії. Однак у січні транспортна компанія оголосила закупівлі десяти комплектів запчастин — це кузови, батареї, зарядки та системи керування. То нових тролейбусів стане ще більше? І чи будуть вони знову «копією» білоруських МАЗів?

Свіжий випуск

№ 5 від 2 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up