This version of the page http://vn.20minut.ua/Reviews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-04. The original page over time could change.
Огляди подій в Вінниці, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Вінниця

Огляди

Будівництво на Бригантині та інше важливе за 2 лютого на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 2 лютого.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Новий McDonald’s біля вокзалу та інше важливе за 1 лютого на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 1 лютого.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Стан вінницьких бомбосховищ та інше важливе за 31 січня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 31 січня.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Безкоштовні військові курси та інше важливе за 30 січня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 30 січня.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

photo_camera Ніби ще одна квартира. Як виглядають і чи законні «цар-балкони» на вінницьких багатоповерхівках

Якщо до багатоповерхівки, що в ній ви живете, прибудовано щось величезне й негарне, знайте, що це явна ознака, що серед ваших сусідів завівся власник так званого цар-балкону. З великою ймовірністю він побудував його незаконно.  Подивилися, які цар-балкони є на Замості та Вишеньці. Поділили їх на категорії. Дізналися в експерта, чи законні такі прибудови.

«Здаля схожий на собаку чи лисицю». Звідки взялися в області шакали і чому їх відстрілюють?

Зимовий облік диких тварин розпочали у лісах області. Чи натраплять «обліковці» на сліди хижака шакала? 21 шакала добули протягом двох останніх років. Чому на них полюють? Яких хижаків уполювали уже у 2022-му?

Обурило і здивувало: Новини, які обговорювали вінничани з 17 до 24 січня

Зібрали найбільш ґрунтовні та цікаві матеріали, які ми написали впродовж минулого тижня. Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» від 17 січня до сьогодні.

Двоє поранених у «Аурі», Вінниця в Instagram та інше важливе за 22 січня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 22 січня.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Запобіжний захід дрифтеру та інше важливе за 21 січня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 21 січня.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Мертве немовля у ваночці, накритій доскою та інше важливе за 20 січня на 20minut.ua

Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 20 січня.  Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на 20 хвилин минулої доби.

Свіжий випуск

№ 5 від 2 лютого 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up