This version of the page http://3i.ua/zharoznizhuyuchi-zasobi (157.90.11.37) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-02-04. The original page over time could change.
Жарознижуючі засоби - Купити в Україні • Доступна ціна | Інтернет аптека 3і
0 800 50 95 95
Каталог товарів

Жарознижуючі засоби

АНАПІРОН розчин для інфузій 10 мг/мл по 100мл ЄВРОЛАЙФ ХЕЛТКЕАР ПВТ Докладніше
АСПІРИН-С таблетки шипучі №10 БАЙЄР АГ
АЦЕЛІЗИН порошок для розчину для ін'єкцій по 1г №1 КИЇВМЕДПРЕПАРАТ ПАТ Докладніше
АЦЕТИЛСАЛИЦИЛОВА кислота таблетки по 500мг №10 МФ МОНФАРМ ПАТ Докладніше
АЦЕТИЛСАЛІЦИЛОВА КИСЛОТА таблетки по 500мг №10 КМ КИЇВМЕДПРЕПАРАТ ПАТ Докладніше
АЦЕТИЛСАЛІЦИЛОВА КИСЛОТА-ДАРНИЦЯ таблетки по 500мг №10 ДАРНИЦЯ Докладніше
Блімол 10мг/мл 100мл фл. розчин для інф. UNIQUE Докладніше
ЕФЕРАЛГАН З ВІТАМІНОМ С таблетки шипучі 330 мг/200 мг №10 УПСА САС
ЕФЕРАЛГАН таблетки шипучі по 500 мг №16 УПСА САС
ІНФУЛГАН розчин для інфузій 10 мг/мл по 100 мл ЮРІЯ-ФАРМ
ІНФУЛГАН розчин для інфузій 10 мг/мл по 20 мл ЮРІЯ-ФАРМ
ПАНАДОЛ ЕКСТРА таблетки вкриті оболонкою №12 ГЛАКСОСМІТКЛЯЙН ФАРМАСЬЮТИКАЛЗ С.А
ПАНАДОЛ ЕКСТРА таблетки шипучі №12 ГЛАКСОСМІТКЛЯЙН ФАРМАСЬЮТИКАЛЗ С.А
ПАНАДОЛ таблетки вкриті оболонкою по 500 мг №12 ГЛАКСОСМІТКЛЯЙН ФАРМАСЬЮТИКАЛЗ С.А
Парамол 10мг/мл 100мл №1 конт. п/е розчин для інф. ФАРМАТРЕЙД ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО Докладніше
Парацетамол 10мг/мл 100мл №10 фл. розчин для інф. Б.БРАУН Докладніше
ПАРАЦЕТАМОЛ капсули по 325 мг №10 ЗДОРОВ'Я ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ ТОВ Докладніше
ПАРАЦЕТАМОЛ капсули по 500мг №10 ЗДОРОВ'Я ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ ТОВ Докладніше
ПАРАЦЕТАМОЛ таблетки по 200 мг № 10 ЛУБНИФАРМ ПАТ Докладніше
ПАРАЦЕТАМОЛ-ДАРНИЦЯ таблетки по 500мг №10 ДАРНИЦЯ Докладніше

Які засоби застосовуються при жарові?

Вибір таблетки або іншого препарату для зниження температури - нескладне завдання, якщо у людини є необмежений вибір всього необхідного для того, щоб знижувати жар, в кроковії доступності від будинку. Але чи завжди ми можемо придбати те, що буде легко збивати температуру? Так, якщо звертаємося в аптеку аптечної мережі «3i»!

При високій температурі слід прийняти ефективний жарознижуючий засіб з «дорослим» дозуванням (таблетку або порошок) - список препаратів, що сприяють зниженню жару, великий: проти температури добре діють багато жарознижуючих ліків, в тому числі недорогі. Якщо таблетка або порошок не знижують підвищену температуру, дорослій людині можна використовувати жарознижуючий засіб для внутрішньовенного введення.

В основному застосовуються парацетамол, ацетилсаліцилова кислота (аспірин) і ін. Вони надають знеболюючий ефект, знижують вираженість запальної реакції і тим самим покращують загальний стан хворого при застуді і грипі.

Як вибрати таблетку або інший препарат для збивання високої температури дорослим?

Визначити, які ліки підходять для того, щоб збивати температуру у дорослих, без лікарських знань і досвіду складно. У себе вдома багато дорослих людей мають запас ліків, що дозволяють знизити температуру, і користуються ними безконтрольно. На щастя, ці ефективні засоби у здорових людей вкрай рідко викликають небажані реакції. Але тим не менш, ми рекомендуємо дотримуватися ряду рекомендацій, щоб лікування пішло на користь:

  • в разі нездужання, особливо якщо температура зберігається кілька днів / тижнів, зверніться до лікаря;
  • при простуді гіпертермія до 37,5 С є фізіологічною реакцією організму на інфекцію, тому не потрібно тягнутися до аптечки, як тільки градусник показав не звичні 36,6;
  • при виборі ліків слід орієнтуватися не на ціну, а на діючу речовину і замовляти знижуючі жар бюджетні засоби з тією ж ефективністю.

Не потрібно закуплятися в аптеці про запас. Препарати, що знижують температуру, мають обмежений термін зберігання. Якщо термін придатності минув, в кращому випадку ви не отримаєте лікувального ефекту, в гіршому - можуть розвинутися небажані реакції.

З обережністю треба починати самолікування дітям і вагітним жінкам. Краще підстрахуватися і проконсультуватися з лікарем. Варто пам'ятати про те, що багато активні речовини до початку застосування в медицині тестуються на дорослих людях, але не проходять перевірку безпеки у вагітних і дітей. Сумніваєтеся? Задайте питання фахівцеві аптеки. Він допоможе вибрати, визначитися з дозуванням і кратністю прийому.

Де купити жарознижуючі таблетки для дорослих?

Таблетки, які знижують температуру у дорослого, - це ліки, які можуть знадобитися в будь-який момент. Будь-хто з нас застосовує їх досить часто протягом життя. Отже, вони повинні бути ефективними, безпечними та доступними. Ми в аптечній мережі «3i» розуміємо це як ніхто інший і зробили все для того, щоб наші покупці отримували тільки найкраще, що є на ринку за оптимальними цінами.

Про себе ми говоримо, що ми не продаємо ліки, а надаємо турботу про людей. Саме тому у нас в аптеках і в інтернет-магазині представлена велика кількість ефективних таблеток для зниження температури, а також порошків, капсул.

Всі необхідні таблетки, які знижують температуру, можна придбати зі значною економією. Нашим клієнтам доступна дисконтна програма «Вигідна економія». Також ми активно підтримуємо ряд соціальних проектів.

За назвою А-Я
За назвою Я-А
Від дешевих до дорогих
Від дорогих до дешевих
12
20
50
100