• Nikon Imaging
  • |
  • Україна
  • |
  • Європа
Nikon Global

ДБАЙ ПРО ПЛАНЕТУ, ЗАКАРБУЙ МАЙБУТНЄ

Ми допомагаємо вам бачити світ, але який світ ви хочете побачити? У компанії Nikon ми завжди ставимо собі за мету знайти кращий шлях — за допомогою інновацій, сталого виробництва чи різноманітності та залучення наших співробітників, або того, як ми спілкуємося. Наше бачення — це світ, в якому моменти і спогади, які ви фотографуєте, залишать слід не тільки в цьому житті, але й у житті майбутніх поколінь.

Партнерство Nikon-NOOR

Без нашої підтримки важливі історії залишилися би нерозказаними. Тому ми пишаємося нашим багаторічним партнерством із фотоагенцією і фондом NOOR. Це колектив новаторських фотографів-документалістів, які привертають увагу до вразливих і висвітлюють життєві питання, які вже давно замовчуються. Наші NOOR-партнери — це амбасадори Nikon, що розвивають історії, які слід розповідати, і надихають нове покоління фотожурналістів в Академії Nikon-NOOR.

ПАРТНЕРСТВО NIKON-NOOR

Європа — в цьому ми всі разом

По всій Європі ми допомагаємо місцевим середовищам та громадам. Ми налагоджуємо співпрацю, яка включає спонсорство, пожертвування та навчання. Йдеться не тільки про наші корпоративні програми, які мають позитивний результат, — ми також заохочуємо наших співробітників приділяти власний час тому, щоб допомогти зробити країни, де вони мешкають, чистішими, безпечнішими й екологічнішими. Коли ми всі працюємо разом, то стаємо потужною силою змін.

ЄВРОПЕЙСЬКІ ПРОЕКТИ

Свіжі рішення для світу зі сталим розвитком

Наш підхід до сталого розвитку полягає в трьох ключових напрямках: використання інноваційних технологій для вирішення проблем, з якими стикається суспільство, реагування на екологічні проблеми ефективнішим використанням ресурсів і меншим викидом вуглецю, а також зміцнення основи нашої корпоративної соціальної відповідальності шляхом підтримки різноманітності співробітників і ланцюга поставок із високими стандартами етичної поведінки. Ми активно шукаємо рішення для сталого розвитку в усіх сферах нашого бізнесу.

БІЛЬШЕ ПРО СТАЛИЙ РОЗВИТОК
Повернутися назад