This version of the page http://kpi.ua/open (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-31. The original page over time could change.
Відкриття | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту
  • Українська
  • Русский
  • English

Відкриття

Олександрові Лелеченку з вічною вдячністю…

Герой України Олександр Григорович Лелеченко повернувся до своєї альма-матер. Тепер кожного, хто йтиме у 20-й корпус КПІ, зустрічатиме його бронзове погруддя.

На базі КПІ створено новий освітньо-науково-інноваційний кластер

Його ядром став створений цього року Інститут матеріалознавства та зварювання ім. Є.О.Патона Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

Розумний будинок та штучний інтелект для водіїв: у КПІ відкрили високотехнологічну навчально-наукову лабораторію

25 лютого 2020 року на факультеті електроніки КПІ ім. Ігоря Сікорського за підтримки ІT-компанії GlobalLogic Ukraine відкрито навчально-наукову лабораторію «КПІ – GlobalLogic Україна».

На факультеті електроніки КПІ відкрито першу в Україні навчальну лабораторію проєктування сучасних аналогових схем

Першу в Україні ексклюзивну лабораторію проєктування сучасних аналогових схем відкрито 30 січня у КПІ ім. Ігоря Сікорського

Відкриття аудиторії імені А.В. Павлова

28 жовтня 2019 року кафедра нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету приймала поважних гостей з інших кафедр КПІ, а також з Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного авіаційного університету, Київського націон

У КПІ відкрили лабораторію ІТ-технологій ЕРАМ

Сучасна аудиторія, обладнана новими потужними комп’ютерами, – таку інвестицію у майбутнє українських, і зокрема КПІшних, інформаційних технологій зробила міжнародна ІТ-компанія ЕРАМ

Нова спільна лабораторія на ІФФ

Останніми роками у матеріалознавстві відбувається справжня революція, пов'язана зі створенням і все більшим поширенням наноматеріалів – наноструктурних металевих, керамічних та композиційних матеріалів, що виготовляються з порошків, розмір частинок яких має порядок нанометрів (10-9 м).

У КПІ ім. Ігоря Сікорського готуватимуть фахівців з фізичного захисту та обліку і контролю ядерних матеріалів (відео)

2 вересня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося урочисте відкриття Навчально-наукової лабораторії «Фізична ядерна безпека» та презентація освітньої магістерської програми «Фізичний захист, облік і контроль ядерних матеріалів».

На ПБФ відкрили спільну лабораторію

У квітні 2019 р. на кафедрі оптичних та оптико-електронних приладів КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулась знаменна подія – у рамках договору про співробітництво між Київською політехнікою і фірмою Глобал Лоджік було відкрито спільну навчальну лабораторію.

Урочисте відкриття Освітніх студій в НТБ ім. Г.І.Денисенка (відео)

29 травня в Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І.Денисенка КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося урочисте відкриття «Освітніх студій Гретера і Криванека» – проекту-переможця Громадського бюджету м. Києва 2018 року.

Підписка на Відкриття