Чому вигiдно обрати МЕТRО?

Чому METRO?

METRO – одна з провідних міжнародних торговельних компаній, що успішно працює по всьому світу майже 60 років, а 18 з них – і на ринку України, використовуючи свій досвід і ресурси на вашу користь. 

Ми допомагаємо нашим професійним клієнтам розвивати бізнес і віримо в їхні успіхи. Бо ваші перемоги – це й наші перемоги.

Ми відкриті й для наших покупців, які закуповуються для власних потреб. Для вас також маємо особливі пропозиції. А картку клієнта METRO вже давно може отримати кожен у зручний спосіб через смартфон або на рецепції в центрах оптової торгівлі.

Словом, нам є що запропонувати і для ресторанів, і для кулінарних фанів.

Насамперед – асортимент. 

Бо навіть коли ви шукаєте щось дуже специфічне – найімовірніше  це знайдеться на наших полицях. 

Особливе місце займають наші власні торгові марки й імпорт, які об’єднують унікальні цінові пропозиції з високими міжнародними стандартами якості. 

Товари для декору, посуд, сезонні меблі, текстиль, ресторанне кухонне обладнання та аксесуари – це все також можна знайти в METRO.

Не менш важливо – опт для всіх. 

Оптовими цінами може скористатись кожен наш покупець, бо вони стартують уже від двох одиниць товару. 

 

Але річ не тільки в раціональних перевагах METRO. Головне, що до нас приходять люди, які справді люблять готувати. І неважливо: на професійній кухні ресторану чи вдома для своїх – вони вимогливі до себе й до інгредієнтів, які використовують. 

Тож, завітайте в METRO, якщо це про вас.