This version of the page http://aiesec.ua/youth-to-business (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-30. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Youth to Business
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі


Місце зустрічі молоді з бізнесом без стереотипів та бар‘єрів

Youth to Business - онлайн-івент, де молодь зустрічається з бізнесом безбар’єрів та дізнається про перспективи для свого розвитку.

Як побудувати кар'єру в аутстафінгу?

26 січня Відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні" в місті Харків та компанія Pharmbills проведуть Youth to Business 🥰
Під час заходу ти дізнаєшся про:👉 практичні поради щодо написання резюме;👉 особливості працевлаштування до компаній, які працюють з аутстафінгом;👉 структуру великої компанії Pharmbills.
Коли: 26 січня, 16:00Формат: YouTube трансляція

  • Спікери - Андрій Гіржев , Ольга Мельніченко та Алена Шевченко

    Talent Acquisition Manager, Revenue Cycle Manager та Assessment Coordinator

Pharmbills

Pharmbills - американская аутстафінгова компанія, яка має понад 400 співробітників , що працюють у сфері фінансів , обліків та аудиту, ІТ підтримки і обслуговування клієнтів у різних проєктах з США

  • Pharmbills завжди шукає амбіційних особистостей на позиції Account Manager, Support Care Specialist, Sales Representative та System Operations Engineer. 


Івенти, що вже відбулись:

  • Робота в маркетингу з бізнес клієнтами

    4 грудня ВМГО "АЙСЕК в Україні" та компанія METRO провели Youth to Business.
    Під час заходу Наталія Стороженко, керівниця відділу комунікації з B2B клієнтами, розповідала про те, як завоювати любов бізнес клієнтів; як поєднати тактичні і стратегічні дії для виконання бізнес показників, а також поділилась досвідом реалізації проектів METRO.
    Тисни на кнопку та дивись запис івенту 👇

    Дивитись
  • Продажі: міфи та правда

    2 жовтня ВМГО "АЙСЕК в Україні" та компанія Comfy провели Youth to Business 
    Під час заходу Олексій Слюсаренко, керівник відділу бізнес навчання, розповідав про стереотипи в продажах, та чому саме в продажах можна класно прокачати soft-skills.
    Тисни на кнопку та дивись запис івенту 👇

    Дивитись
  • Customer Support: міфи та реальність

    18 вересня відокремлений підрозділ ВМГО "АЙСЕК в Україні" у місті Києві та американська IT компанія HealthJoy провели Youth to Business 💜
    Під час заходу Максим Чепурняк, Group Team Lead, розповідав про таку стартову позицію у багатьох IT компаніях, які скіли потрібні класному кандидату, а також спростив багато міфів про customer support. 
    Тисни на кнопку та дивись запис івенту 👇

    Дивитись

Партнери

Місце зйомки

Партнер друку