This version of the page http://32norma.com.ua/ (87.236.17.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-29. The original page over time could change.
ᐉ Інтернет-магазин для стоматолога 32norma ᐉ Магазин стоматологічних матеріалів в Києві, опт і роздріб
+380673260325 +380736300838
Хиты продаж / Бестселлеры
Новые товары Новые товары
Популярные товары Популярные товары
Бренды Бренды
Новости Новости
Полезно знать Полезно знать

Ми раді вітати відвідувачів нашого інтернет магазину, які шукають всі необхідні стомат матеріали для роботи стоматолога в Україні!

У нашому інтернет магазині «32 Норма» ви можете купити різноманітний асортимент товарів, які зроблять вашу стоматологічну клініку або кабінет популярним і відвідуваним. Для вас ми зібрали тільки найкраще обладнання та витратні матеріали, незамінні для обслуговування пацієнтів, які звернулися в вашу клініку. В асортимент увійшли вироби від популярних і відомих світових брендів, що застосовуються у стоматології. На сторінках нашого сайту ви знайдете безліч товарів для роботи стоматолога, техніка, а також обладнання і засоби гігієни порожнини рота.

Поставивши собі за мету - пропонувати дантистам і технікам тільки якісні і кращі товари, ми рекомендуємо користувачам тільки найкраще, починаючи від сучасного і високотехнологічного устаткування і витратних матеріалів відомих виробників, до засобів гігієни, які користуються попитом в усьому світі.

Що ми пропонуємо своїм клієнтам?

  1. СAD / Сam обладнання: сканери та фрезерні машини, наконечники. За допомогою Кад / Кам обладнання ви відмовтеся від традиційного лиття в виготовленні мостів і протезів, а якість ваших виробів підвищиться на порядок.
  2. Ми пропонуємо новинку комп'ютерних технологій - програми планування лікування, в яких враховуються всі особливості пацієнта і максимальна ефективність від лікування.
  3. З огляду на особливості стоматологічного лікування пацієнтів, ми підготували повний асортимент витратних матеріалів, до якого увійшли як інноваційні вироби, так і традиційні, що застосовуються в практиці дантистів. Різноманітні цементи, пломбування, різні бонди і адгезиви, маса для відбитків. А також бори для шліфування й полірування, аксесуари для лікаря, домашнього відбілювання і дезінфектори. У нас, практикуючий стоматолог зможе замовити фотополімер, склоіономерний цемент, витратні матеріали, ендодонтичні матеріали, цементи для тимчасових або постійних конструкцій.
  4. Хочемо звернути вашу увагу, що у нас можна замовити гігієнічні засоби для порожнини рота.
  5. Про виробників. Ми пропонуємо купити стоматологічні матеріали в Києві тільки від відомих брендів, які зарекомендували себе високою якістю продукції. Це такі виробники, як 3M, Dentsply, GC, Botiss, Токуяма, Ультрадент і інші бренди, не менш відомі і популярні у дантистів усього світу.

Чому потрібно звертатися до нас?

  1. Всі стомат матеріали інтернет магазин пропонує купити як в роздріб, так і оптом.
  2. Вартість запропонованого асортименту товарів та обслуговування відповідає високій якості.
  3. Купуючи стоматологічні матеріали в нашому інтернет магазині, ви можете проводити оплату зручним для вас чином.
  4. Ми виконуємо доставку по всій території України, від Києва до Одеси, Чернівців та Дніпра.
  5. Якщо вам потрібно купити оптом стомат матеріали - телефонуйте, ми надаємо консультації з усіх питань.

Ласкаво просимо! Будемо раді співпраці з Вами!

Интернет-магазин 32Норма
UA 02000 Киев ул. Электриков 28/1
info@32norma.com.ua
+38 (067) 326 0 325
Интернет-магазин 32Норма