This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/surge/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-28. The original page over time could change.
Афект - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

– Спеціальна нагорода журі за Найкращу акторську гру (Бен Вішоу), Програма World Cinema Dramatic, Санденс, 2020
– Офіційна програма «Панорама», Берлінський міжнародний кінофестиваль, 2020

Афект

Surge
З 06 Січня 2022
Країна: Велика Британія, 2020
Хронометраж: 100 хв.
Жанр: трилер
Режисер: Енейл Карія
У ролях: Бен Вішоу («Парфумер: Історія одного вбивці», «Хмарний атлас», «007: Не час помирати»)

Тихий і спокійний Джозеф веде рутинне життя в Лондоні. У день народження його не помічають колеги, а дратівливі батьки святкують лише для годиться. Хлопця дістає такий хід речей, він вривається в небезпечні авантюри столиці, і навіть пограбування банку не стане для нього межею.
 
Київ
«Жовтень»
 

 


ТРЕЙЛЕР

Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

Постер (JPG)→ завантажити

ПОСТЕР ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ (JPG)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (HD) – 99 сек→ завантажити

КАДРИ В ПОЛІГРАФІЧНІЙ ЯКОСТІ (ZIP)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

Тріумф

Дата релізу: 03 Лютого 2022

Новоспечений режисер керує тюремним театральним гуртком і живе мрією про тріумфальну прем’єру в Парижі. Тим часом уся «трупа» тільки того й чекає, що дозволу на виїзд за межі в’язниці.

ВЕЧОРИ ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО – 2022

Дата релізу: 03 Лютого 2022

17-й щорічний фестиваль найгучніших французьких прем’єр. Колекцію найкращих нових французьких фільмів глядачам із великих українських міст представляють Французький Інститут в Україні та компанія «Артхаус Трафік».

Носоріг

Дата релізу: 17 Лютого 2022

Історія, заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Насолода

Дата релізу: 24 Лютого 2022

19-річна шведка Белла Черрі приїздить до Лос-Анджелеса, щоб стати новою світовою порнозіркою. Дівчина амбітна і рішуче налаштована. Закулісся порноіндустрії, встановлена ієрархія і жорстка конкуренція випробовують її можливості та силу бажання. Але здається, що дівчина готова на все.

Маленька мама

Дата релізу: 03 Березня 2022

Восьмирічна Неллі допомагає батькам розбирати речі в домі померлої бабусі та допитливо вивчає околиці. Раптом дівчинка зустрічає в лісі ровесницю, ніби близнючка, схожу на неї саму. Нову подругу звуть так само, як маму Неллі.

Коханці

Дата релізу: 10 Березня 2022

Ліза – ідеальна дівчина, Сімон – типовий «поганий хлопець», і вони без тями закохані одне в одного. Але через свою важку вдачу Сімон змушений тікати зі звичного життя та переховуватись. Після трьох років очікувань Ліза виходить заміж за багатого та успішного чоловіка. Разом із ним вона вирушає на екзотичний острів в Індійському океані, де, як виявляється, переховується її колишній коханий.