This version of the page http://shakhtar.com/uk-ua/hospitality (195.95.157.196) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-26. The original page over time could change.

Гостинність

Магія VIP-гостинності

МИ МОЖЕМО ЗАПРОПОНУВАТИ ТАК БАГАТО

Найкомфортніша і престижна обстановка для перегляду матчів доступна на НСК «Олімпійський» усім, хто прийшов сюди насолоджуватися футболом. Ми чудово розуміємо, що VIP – це не лише статус, а й спосіб життя, в якому навіть найменші дрібниці мають вирішальне значення. Оберіть одну із п’яти VIP-зон стадіону та оцiнiть власний досвід VIP-гостинності.

Обери свій пакет VIP-гостинності

Корпоративні ложіНайкраще, що ми можемо запропонувати Ресторан The LoungeВишуканість і стиль The ClubСправжня футбольна атмосфера
Поматчеві пропозиції

ФК «Шахтар» надає любителям футболу можливість придбати квитки на місця до однієї з п’яти VIP-зон НСК «Олімпійський» на окремі матчі.

Наші поматчеві пакети гостинності дозволяють вам та вашим гостям відчути першокласний сервіс. Ви зможете насолодитися винятковим кейтерингом, високоякісним обслуговуванням та неймовірним футболом на одному з найкращих стадіонів. Будемо раді бачити вас серед наших гостей на НСК «Олімпійський».

Докладніше
 
 

ENJOY YOUR VIP HOSPITALITY EXPERIENCE

State-of-the-art Experience

Пропозиції на сезон

ФК «Шахтар» пропонує ексклюзивні послуги на найпрестижніших місцях НСК «Олімпійський». Купуючи VIP-місце на сезон, ви отримуєте право відвідувати всі матчі чемпіонату України, а також пріоритетне право придбання квитків на матчі Ліги чемпіонів або Ліги Європи. Незалежно від обраного пакета гостинності, ви з друзями й близькими зможете зайняти найкращі місця на трибунах стадіону для перегляду гри, насолодитися вишуканою кухнею та якісними напоями, які включено до вартості пакета, а також скористатися персональним паркінгом, окремими входом і ліфтом.

Станьте свідком того, як твориться нова історія команди!

Докладніше