This version of the page http://mall.com.ua/nashi-nagorodi (168.119.91.111) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-23. The original page over time could change.
Наші нагороди
Укр Ru
Про нас Акції та знижки Події Фото Контакти Керівництво

Наші нагороди

 

ТРЦ “Французький бульвар” отримав нагороду «Кращі архітектурні рішення. Інтер'єр »на Shopping centers awards 2018 by URE Club.

31 травня 2018 року відбувся масштабний форум і премія для гравців комерційної нерухомості - Shopping centers awards 2018 by URE Club. На форумі були визначені кращі торгово-розважальні центри України в 13 номінаціях за результатами комплексної незалежної оцінки. Організатором події є Український Клуб Нерухомості (URE Club) спільно з провідним європейським виданням European Property і міжнародною премією в галузі торговельної нерухомості CEE Retail Awards. 

Учасниками премії стали понад 20 ТРЦ з 7 міст України.

Переможцем в номінації «Кращі архітектурні рішення. Інтер'єр» став ТРЦ« Французький бульвар». У даній номінації враховувалися: система навігації, освітлення, зонування, якість і поєднання оздоблювальних матеріалів, декорування, концептуальне відповідність з іншими атрибутами ТРЦ.

Дана премія була покликана визначити найбільш знакові проекти і досягнення компаній і спрямована на підвищення інвестиційної привабливості ринку торгової нерухомості України.

 



ТРЦ "Французький бульвар" - Кращий торгово-розважальний центр Харкова 2016 і 2017 року за версією "Української народної премії".

Відмітний знак абсолютного чемпіона якості, довіри і всенародної любові завойовувався роками плідної роботи.

"Українська народна премія" була створена в 2013 році як високий показник суспільної популярності. Основна ідея проекту - надати безпосередньо споживачам право вибору найдостойніших. Саме вони віддавали свої голоси за провідних представників українського ринку, грунтуючись не фактами, цифрами і заголовками ЗМІ, а особистими враженнями та емоціями. Спеціально розроблена методика голосування, була підтверджена міжнародним агентством маркетингових досліджень iVOXUkraine.

 

ТРЦ "Французький бульвар" - Кращий Торговий центр Харкова 2016 з версією премії Retail Awards 2016 «Вибір споживача»!

Retail Awards «Вибір споживача» була заснована в 2011 році, і успішно проводиться вже протягом п'яти років, стаючи все більш масштабною, популярної і загальновизнаною! Retail Awards - це стимулювання роздрібних мереж і торгових центрів до поліпшення рівня обслуговування і якості послуг, підвищення конкурентоспроможності на національній і світовій арені і, звичайно ж, завоювання головного трофея - визнання і лояльність споживача! Цього року визначення лідера року серед провідних торгових мереж, торгових і торгово-розважальних центрів України, завдяки незалежному опитуванням споживачів, проводилося дослідницькою компанією iVox і незалежним консультантом з підрахунку голосів PwC, з урахуванням важливих для споживачів критеріїв (цінова політика, асортимент / набір орендарів , розташування, зручність, впізнаваність бренду, сервіс, програми лояльності тощо).

 

 

ТРЦ "Французький бульвар" - Кращий торгово-розважальний центр Харкова 2013 по версії The Ukrainian Property Awards 2013

Кращі об'єкти 2013 року в сегментах житлової, готельної, торгової та офісної нерухомості були названі в рамках премії The Ukrainian Property Awards 2013, що пройшла 14 лютого в Київському гольф-центрі. Крім того, експертне журі і гравці ринку нерухомості визначили переможця в номінації "Кращий торговий центр" в Україні. Серед критеріїв, якими керувалося журі при виборі переможців, враховувалися якість об'єктів (проектування, дизайну та оздоблення), їх функціональність, а також застосування інновацій в сфері нерухомості. Відзначимо, що в організації реєстрації номінантів премії, а також в розробці методології за їхньою оцінкою взяли участь аудитори премії - експерти компанії Ernst & Young. 

У журі премії The Ukrainian Property Awards 2013 увійшлі: Адріан Салтер (Генеральний директор MEP Engineering), Віктор Зотов (Головний архітектор АБ «Зотов і Ко»), Віталій Бойко (Керуючий Партнер UTG,) Дмитро Сенниченко (Генеральний Директор Jones Lang LaSalle в Україні ), Нік Коттон (керуючий Директор DTZ Ukraine), Ольга Сокіл (Генеральний Директор Chapman Taylor), Радомир Цуркан (Керуючий Партнер CB Richard Ellis), Сергій Целовальник (Головний архітектор м.Києва) и Террі Пікард (Голова Ради Діректорів NAI Pickard).

Магазини

Аксесуари Тютюн, кальяни Аромати для оселі та офісу Побутова техніка Гаджети Канцтовари Комп'ютери Телефони та смартфони Краса та здоров'я Лікувальні препарати Спідня білизна та колготи Взуття Чоловічий одяг Жіночий одяг Оптика Продукти харчування Ноутбуки та планшети Спортивні товари Сумки, валізи, кейси Товари для дому Товари для тварин Годинники Ювелірні прикраси Товари для рукоділля Хутряні вироби Товари для мам Квіти

Розваги

Дітям

Товари для дітей Дитячий одяг Іграшки для дітей Освіта для дітей Як відзначити День Народження Меблі для дітей

Ресторани

Послуги

Карта ТРЦ

Як дістатися

до ТРЦ "Французький бульвар"

Адреса:

м.Харків, Україна

вул, Академіка Павлова, 44Б

Телефони:

Адміністрація ТРЦ

+38 (057) 760-26-01

+38 (093) 193-98-49

Графік роботи:

Сільпо: з 8:00 до 23:00

Магазини: з 10:00 до 22:00

IMAX: з 10:00 до 02:00

Паркінг: цілодобово

Залишилися питання?

Замовте зворотній дзвінок

Як дістатися?