This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-01-16. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Автоновини тижня (10.01-16.01)

Щоп`ятниці у рубриці «Головні автоновини тижня» ми знайомимо вас з найважливішими та найцікавішими подіями в автомобільній індустрії, які відбулися за останні 7 днів.

Новий VW Amarok отримає V6 TDI

9 березня VW покаже електронний ID. Buzz, але у Volkswagen Commercial Vehicles є ще один важливий дебютант, який ми також побачимо незабаром. Це новий Amarok, тизери якого автовиробник публікує ще з березня 2020 року.

Інновація Renault: паркування однією педаллю

Інновації – це найголовніше з того, що робить Renault з часу створення. Впродовж десятиліть інженери Renault шукають і знаходять рішення, які допомагають зробити водіння зручнішим, практичнішим та безпечнішим.

Subaru в Токіо: STI E-RA та Solterra STI

Компанія Subaru представила на Токійському автосалоні два цікаві електричні концептуальні автомобілі: STI E-RA Concept і Solterra STI Concept.

Toyota в Токіо: GRMN Yaris, GR GT3 та bZ4X GR Sport

На Токійському автосалоні компанія Toyota представила кілька новинок. Найцікавішою, напевно, є серійний «заряджений» GRMN Yaris, але є і два концепт-кари – GR GT3 та bZ4X GR Sport.

Lexus LX від Jaos

На Токійський автосалон Lexus привіз спеціально підготовлений для бездоріжжя LX 600 Offroad Jaos. У роботі над цим позашляховиком японцям допомагав виробник автомобільних аксесуарів Jaos.

Бестселер 2021 – KIA Sportage

Згідно з результатами продажів 2021 року, в Україні зареєстрували 102 356 нових автомобілів на суму 3,3 млрд. доларів США. RST.ua визначив найпопулярніші автомобілі та бренди 2021 року.

2022 Toyota Tundra Capstone

Восени минулого року Toyota презентувала нове покоління Tundra, а тепер у цього пікапа з'явилося топове виконання Capstone. Від більш простих варіантів Tundra цей відрізняється покращеною обробкою та максимальним набором стандартного обладнання.

Lexus LX отримав «заводський» тюнінг від Modellista

Lexus LX четвертого покоління дебютував наприкінці минулого року з багатьма змінами у конструкції та системах, але його зовнішність змінилася не сильно. «Придворний» тюнер Toyota, Modellista, не гаяв часу і вже презентував свій пакет доробок для нового LX.

Porsche Taycan Cross Turismo встановив рекорд Гіннеса

Porsche Taycan вже потрапляв до Книги рекордів Гіннеса і зробив це знову: Taycan Cross Turismo став рекордсменом з найбільшої зміни висоти, колись досягнутої електромобілем. Маршрут пролягав дорогами США: від найнижчої доступної для авто точки до найвищої.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-

скинути налаштування

Додатково:

-
-
  • всього вживаних авто — 184171
  • додано сьогодні — 146

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Пежо Сітроен Україна»: Розкрито комплектації DS 9 для України

Бренд DS Automobiles готується до запуску свого флагмана в Україні – седан бізнес-класу DS 9 стартує із продажами у нашій країні вже на початку 2022 року.

«Пежо Сітроен Україна»: Citroen став лідером ринку комерційних авто в Україні
«Ніссан Мотор Україна»: Nissan оголосив українські ціни на Qashqai
«АвтоКапітал»: Стала відома українська ціна Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Каталог автосалонів

всі автосалони України