Сантехніка

Змішувачі
    Кухонні мийки
      Рушникосушки
        Сифони
          Магазини працюють!

          Купуй безпечно, вжито всіх санітарних заходів

          Купуй в магазинах

          Все інше замовляй на foxtrot.ua

          Кредитування

          Зручно оформлюй оплату частинами або розстрочку

          Отримуй швидко та зручно

          Працює Фокстрот-доставка та Фоксаж-самовивіз

           

          Сантехніка для кухні та ванної — від акрилу до фраграніту

          Коли у квартирі встановлена ​​сучасна сантехніка, покращується не лише дизайн, а і якість життя. В ергономічній мийці буде легко мити овочі та фрукти, обполіскувати чашки після сніданку. Змішувач з аератором допоможе заощадити не один куб води, а фірмові сифони прослужать багато років, не потребуючи заміни. Не варто забувати і про рушникосушки — електроприлад використовується і для опалення приміщення, і як сушарка для невеликих речей. Усе необхідне для облаштування кухні та ванної кімнати можна замовити за один раз — Фокстрот забезпечить доставку окремих предметів або зібраного комплекту.

          Сантехніка для квартири та заміського будинку

          Встановлення раковини та змішувача проводиться з урахуванням особливостей приміщення. Щоб купити сантехніку, яка буде приносити задоволення, необхідно враховувати:

          • розміри;
          • матеріал;
          • форму;
          • спосіб встановлення;
          • вартість.

          Для раковин важлива кількість чаш, у змішувачів обов’язково враховують висоту та довжину виливу, тип — важільний чи вентильний, можливість підключення до фільтра. Жителі Києва полюбляють сантехніку, виготовлену провідними компаніями. Franke, Blanco, Ventolux випускають мийки та змішувачі, які відрізняються довгим терміном служби, вишуканим дизайном та вражаючими експлуатаційними якостями.

          Її величність мийка

          Вибираючи раковину на кухню, важливо зважити на кілька важливих факторів. У якості матеріалу можуть використовуватися:

          • нержавіюча сталь — недорога, довговічна, відмінно підходить до інтер’єрів у стилі хай-тек, лофт;
          • кераміка — зазвичай використовується в складних дизайнерських проєктах через високу вартість та крихкість;
          • мідь та латунь — моделі в ретро стилі;
          • пластик — легкий, здатний фарбуватись у будь-які відтінки, недорогий, проте не надто міцний;
          • штучний камінь на основі граніту, кварцу та полімерних смол.

          Багато виробників запатентували власні склади. Наприклад, у Franke мийки виробляються з фраграніту та тектонайту. Перший складається з кварцової крихти, пігменту та акрилових смол. Другий є композитом зі скловолокна й поліестерних смол із покриттям, що імітує малюнок натурального граніту. Фраграніт важчий, дорожчий і довговічніший.

          Під час вибору раковини зверніть увагу на моделі з двома чашами. У меншій ви зможете мити або розморожувати продукти, а велика буде служити для миття посуду. Перевагою стане наявність крила — на ньому зручно розташовувати мокрі предмети, щоби не забруднити стільницю. Якщо крило виконане з нержавіючої сталі, на нього ставлять гарячі каструлі, зняті з конфорки.

          Разом із раковиною може поставлятися комплект для монтажу, але якщо його немає, замовте сифон окремо — співробітники в чаті допоможуть підібрати потрібний варіант.

          Як вибрати змішувач

          Вентильні системи зустрічаються дуже рідко, тому в каталозі ви знайдете одно- та двоважільні моделі. Важіль керує напором та температурою води. Деякі моделі мають додатковий важіль, за допомогою якого набирають очищену воду, пропущену через фільтр.

          Довжина виливу підбирається з таким розрахунком, щоби струмінь падав точно в отвір раковини. Короткі підходять для невеликих мийок, у яких не планується мити посуд. Довгий вилив хороший тим, що спроможний обслуговувати мийку з двома чашами. Із додаткових функцій варто згадати:

          • окремий отвір для фільтрованої води;
          • поворотний вилив, що полегшує очищення всієї раковини;
          • наявність висувної лійки.

          Колір підбирають у тон раковини за контрастом. До штучного каменю підходить хром, полірована латунь чи імітація граніту. Найпопулярніші відтінки — бежевий, білий, чорний, сірий та графітовий.

          Що потрібно знати про сушки для рушників

          У вологих приміщеннях необхідно подбати про осушення та підігрів повітря. Сушка для рушників від Atlantic, Sun Way і Teploceramic не тільки просушить рушники й зігріє лазневий халат, але й не допустить виникнення цвілі. Ціну цих електроприладів можна порівняти з вартістю сантехніки. Вибираючи модель, треба замислитись, якої кількості секцій буде достатньо для ванної кімнати. У невеликих приміщеннях можна обійтися двома, у просторих краще взяти пристрій із 16–27 секціями. Також можна орієнтуватися на максимальну площу обігріву — від 3 до 16 м².

          Потужність (діапазон становить 300-800 Вт) впливає на те, як швидко ви зможете прогріти приміщення. Наявність терморегулятора дасть змогу підтримувати температуру на заданому рівні — цю опцію оцінять сім’ї із маленькими дітьми. Габарити допоможуть зрозуміти, наскільки добре пристрій впишеться у ванну кімнату. Перед купівлею рекомендується переконатися, що його встановленню ніщо не завадить.

          Приємного шопінгу в інтернет-магазині Фокстрот!

          Постійні відвідувачі сайту вже звикли до того, що із магазину складно піти без подарунка. Ми пропонуємо купити сантехніку та отримати на додачу:

          • знижки до 651 грн;
          • кешбек на кожне придбання;
          • розстрочку зі щомісячною виплатою від 114 грн;
          • кредит під 0,01 %;
          • безкоштовну доставку деяких товарів (можливість уточнюйте в менеджера).

          Оплачуйте товари зручним для вас способом, і ми відправимо їх у вказаний регіон країни. Доставкою сантехніки Україною займаються перевірені компанії: Укрпошта, Нова Пошта, iPost, Justin. В деяких містах працює власна кур’єрська служба Фокстроту. Не забудьте заглянути до сусідніх розділів та придбати засоби для догляду за купленими раковинами та змішувачами.